Pirkanmaan ELY-keskus

Käenkosken silta, Kolhon ylikulkusilta ja Kolhonsalmen silta peruskorjataan

Jaa

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus korjaa syksyyn mennessä Käenkosken sillan Parkanossa sekä Kolhon ylikulkusillan ja Kolhonsalmen sillan Mänttä-Vilppulassa.

Kolhon ylikulkusilta Mänttä-Vilppulassa
Kolhon ylikulkusilta Mänttä-Vilppulassa

Käenkosken silta, Kolhon ylikulkusilta ja Kolhonsalmen silta käyvät tänä vuonna läpi perusteellisen korjauksen. Huhtikuun puolivälissä käynnistyneessä urakassa peruskorjataan Uudenasemantiellä (Maantie 2742) sijaitseva Käenkosken silta, yhdystiellä 3477 junaradan ylittävä Kolhon ylikulkusilta sekä Tehtaantiellä (Maantie 14352) Kolhonsalmen vesistön ylittävä Kolhonsalmen silta.

Korjausurakassa siltojen pintarakenteet, reunapalkit ja kaiteet uusitaan. Lisäksi myös muita siltarakenteita kunnostetaan.

Remontin ajaksi silloille 30 km/h nopeusrajoitus

Korjaustöistä aiheutuu häiriöitä liikenteelle. Käenkosken sillalla ja Kolhon ylikulkusillalla on lähes koko korjaustyön ajan ajoneuvoliikenteen käytössä yksi ajokaista ja liikennettä ohjataan liikennevaloin. Kolhonsalmen silta suljetaan ajoneuvoliikenteeltä ja liikenne ohjataan kiertotielle. Käenkosken sillalla ja Kolhon ylikulkusillalla käytössä olevan ajokaistan leveys on noin 4 metriä. Käenkosken sillalla ja Kolhon ylikulkusillalla korjaustyön ajan voimassa on 30 km/h nopeusrajoitus.

Siltojen korjaustyöt valmistuvat marraskuun 2021 loppuun mennessä. Urakoitsijana toimii Oteran Oy. Korjaustöiden veroton urakkahinta on 1 168 000 euroa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsijan edustaja
Timo Äkräs
Oteran Oy
Puhelin
040 0128 996

Projektipäällikkö
Mikko Asunen
Elinkeino- liikenne- ja ympäristökeskus
Puhelin
0295 024 106

Tilaajan valvontakonsultti
Mikko Vellamo
Ramboll Finland Oy
Puhelin
050 410 5082

Kuvat

Kolhon ylikulkusilta Mänttä-Vilppulassa
Kolhon ylikulkusilta Mänttä-Vilppulassa
Lataa

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan ELY-keskus
Pirkanmaan ELY-keskus
Yliopistonkatu 38, PL 297
33101 Tampere

http://www.ely-keskus.fi/web/ely/ely-pirkanmaa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Iso-Längelmävedellä ja Iso-Tarjannevedellä vedenkorkeudet lähes huipussaan - säännöstellyistä järvistä Näsijärven, Pyhäjärven ja Vanajaveden vedenpinnat nousevat vielä kesäkuussa29.4.2021 08:00:00 EEST | Tiedote

Pirkanmaan suurilla luonnontilaisilla järvillä vedenkorkeudet ovat jo lähes huipussaan ja lähtevät viimeistään toukokuun puolessa välissä laskuun. Pienemmillä järvillä huippu on pääasiassa ohitettu ja vedenpinnat ovat jo siirtyneet kesäiseen laskusuuntaansa. Säännöstellyissä järvissä vedenkorkeuden nousu jatkuu toukokuun ajan. Kauvatsanreitillä vettä juoksutetaan poikkeusluvan turvin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme