Nextory

”Kaikki elämästä(ni)” on vuoden 2020 kuunnelluin kirja Nextoryssa

Jaa

Antti Holman “Kaikki elämästä(ni)” on vuoden kuunnelluin kirja Nextoryssa. Luvut perustuvat Nextoryn vuoden 2020 kuuntelutilastoihin. Lasten äänikirjoista eniten kuunteluja keräsi Miklun “Kaikkien aikojen kirja”.

Antti Holman äänikirja “Kaikki elämästä(ni)” vie ylivoimaisesti ensimmäisen sijan Nextoryn kuunnelluimpien listojen kärjessä samaan aikaan, kun kirjailija Sanna Kiiskin “Tinder-päiväkirja” nousi toiselle sijalle. Miklun “Kaikkien aikojen kirja” ja Carl-Johan Forssén Ehrlinsin “Traktori joka tahtoi nukahtaa” olivat tänä vuonna lasten suosikkiäänikirjoja.

– Monet ovat kääntyneet kirjojen puoleen tämän erikoisen vuoden aikana. Lukeminen ja kuunteleminen Nextoryssa on noussut aivan uudelle tasolle, ja uusien käyttäjien määrässä rikottiin ennätyksiä useita kertoja vuoden aikana. Tarinat voivat samaan aikaan sekä viihdyttää että saada meidät rentoutumaan, sanoo Nextoryn vt. sisältöpäällikkö Magnus Nytell.

Suosituimmat äänikirjojen lukijat
Myös tänä vuonna Aku Laitinen on Nextoryn suosituimpien äänikirjanlukijoiden kärjessä. Laitisen perässä seuraavat Jukka Pitkänen ja Krista Putkonen-Örn. Lukijoista eniten suosiotaan viime vuoteen verrattuna ovat kasvattaneet Usva Kärnä, Ville Tiihonen ja Jukka Pitkänen.

Kuunnelluimmat äänikirjat 2020 - aikuiset
1. Kaikki elämästä(ni) - Antti Holma
2. Tinder-päiväkirja - Sanna Kiiski
3. Määmatka ja muita sinkkuelämän ihmeitä - Henriikka Rönkkönen
4. Unfu*k yourself : lopeta märehtiminen. aloita elämä - Gary John Bishop
5. Satutettu lapsi - Torey Hayden
6. Suon villi laulu - Delia Owens
7. Unisatuja rauhattomille aikuisille - Kurpitsoita ja siideriä - Kathryn Nicolai
8. Cilkan tarina - Heather Morris
9. Ellun stoori - Elma Liimatainen
10. Pintaremontti - Miika Nousiainen

Kuunnelluimmat äänikirjat 2020 - lapset
1. Kaikkien aikojen kirja - Miklu
2. Traktori joka tahtoi nukahtaa - Carl-Johan Forssén Ehrlin
3. Heinähattu ja Vilttitossu loman tarpeessa - Sinikka Nopola & Tiina Nopola
4. Frozen 2 - Disney
5. Yökoulu ja hirveä hammaskeiju - Paula Noronen
6. Vitsipitsa - täytteenä Niko ja Santtu - Juhana Salakari
7. Heinähattu, Vilttitossu ja kielletty kampela - Sinikka Nopola & Tiina Nopola
8. Heinähattu, Vilttitossu ja vaari - Sinikka Nopola & Tiina Nopola
9. Heinähattu ja Vilttitossu joulun jäljillä - Sinikka Nopola & Tiina Nopola
10. Disney 5 minuutin iltasatuja - Disney

Suosituimmat lukijat 2020
1. Aku Laitinen
2. Jukka Pitkänen
3. Krista Putkonen-Örn
4. Usva Kärnä
5. Ville Tiihonen
6. Vuokko Hovatta
7. Markus Niemi
8. Toni Kamula
9. Paavo Kerosuo
10. Jari Nissinen

Tietoa tilastoista:
Listat perustuvat Nextoryn omiin tilastoihin ja koostuvat vuonna 2020 julkaistuista äänikirjoista, joita Nextoryn asiakkaat Suomessa ovat kuunnelleet eniten vuoden 2020 aikana.

Lisätiedot & Yhteydenotot:
Carolina Laurén, Brand & PR Manager
carolina.lauren@nextory.com, +46 73-316 34 20

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Nextory
Nextory
Dalagatan 7
11123 Stockholm, SWEDEN

https://www.nextory.fi

Tietoa Nextorysta:
Nextory on Ruotsissa vuonna 2015 perustettu digitaalinen kirjapalvelu, jonka satoja tuhansia e- ja äänikirjoja voi lukea ja kuunnella puhelimella tai tabletilla. Yrityksen on perustanut ruotsalainen yrittäjäkaksikko Shadi Bitar ja Ninos Malki. Nextoryn visio on lisätä lukemista ja tuoda kirjat helpommin saataville tehden siten elämästä rikkaampaa. Sovellus on saatavana useilla markkinoilla Euroopassa, ja Ruotsissa Nextory on nyt markkinoiden toiseksi suurin toimija. Kokeile 14 päivää ilmaiseksi osoitteessa www.nextory.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nextory

Löydä kesäfiiliksesi ASMR:n ja 3D-äänen kanssa: Nextory julkaisee kesän rentouttavimman äänikirjasarjan6.7.2021 15:13:07 EEST | Tiedote

Kesä on täällä ja moni nauttii täysin rinnoin auringosta ja kesälomista. Tosin joskus voi olla hankala päästää irti arjesta ja vain nauttia vapaa-ajasta. Nextory haluaakin juurikin siksi auttaa lomailijoita löytämään rauhan ja julkaisee nyt äänikirjasarjan Satisfying Summer Sensations; kesäisen äänikokemuksen, joka sisältää ASMR ja 3D-ääntä.

Nextory E-book Awards 2021: Sita Salminen vei voiton parhaasta aikuisten kirjasta27.4.2021 13:00:00 EEST | Tiedote

Suurena e-kirjapalkintona aiemmin tunnetun Nextory E-book Awards 2021 -palkinnon voittajat on valittu. Palkinnon myöntäjä lukuaikapalvelu Nextory haluaa palkinnon avulla huomioida vuoden luetuimpia e-kirjoja. Tämän vuoden voittaja aikuisten kirjojen kategoriassa on somevaikuttaja Sita Salminen Lupa-novellikokoelmallaan. Lastenkirjojen kategoriassa voittaja on Gunilla Bergström kirjallaan “Mikko Mallikas saa kaverin”.

Kirjan ja ruusun päivän uusi kartoitus osoittaa: Kiinnostus digitaalisia kirjoja kohtaan kasvaa – lastenkirjat suosituimpien listan kärjessä23.4.2020 11:09:01 EEST | Tiedote

Lehdistötiedote 23.04.2020. Kiinnostus ääni- ja e-kirjoihin on lisääntynyt huomattavasti viime aikoina. Tämän osoittaa digitaalisen kirjapalvelu Nextoryn uusi kartoitus. Uusien suomalaisten käyttäjien määrä kasvoi 111 prosenttia maaliskuussa viime vuoden maaliskuuhun verrattuna. Lasten lukeminen ja kuunteleminen on kasvanut kaikkein eniten. Sovelluksen suosituin kategoria on nyt lastenkirjat.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme