Sunborn Live

Kaikki on okei Ravintola Kapsäkin lauantaikeikoilla 24.2. lähtien!

Jaa

Helsingin livekenttä saa uuden lauantaikeikoille pyhitetyn klubin, joka on täysin ok kaikenlaisen hyvän musiikin kanssa! Ravintola Kapsäkissä 24.2. alkava ALLT OKEJ! -klubi esittelee intiimissä ympäristössään kotimaisen vaihtoehtomusiikin, folk- ja indiekentän kiinnostavimpia nimiä. Klubin taustalta löytyy ohjelmiston buukannut Alt Agencyn Wilhelm Breinstein sekä taustapiruna häärivä Sunborn Liven promoottori Pietu Sepponen.

Tiedote, vapaa julkaistavaksi ma 5.2.2018 klo 12.00

Kaikki on okei Ravintola Kapsäkin lauantaikeikoilla 24.2. lähtien!  

Helsinki saa uuden lauantaikeikoille pyhitetyn klubin, joka on täysin ok kaikenlaisen hyvän musiikin kanssa! Ravintola Kapsäkissä 24.2. alkava ALLT OKEJ! -klubi esittelee intiimissä ympäristössään kotimaisen vaihtoehtomusiikin, folk- ja indiekentän kiinnostavimpia nimiä. Klubin taustalta löytyy ohjelmiston buukannut Alt Agencyn Wilhelm Breitenstein sekä taustapiruna häärivä Sunborn Liven promoottori Pietu Sepponen.

"ALLT OKEJ! -klubilla tarjoamme uutta vaihtoehtoa ja lisää monipuolisuutta Helsingin viikonlopun iltoihin. Kevään ohjelmaan on kiinnitetty paljon indien tähtinimiä, mutta myös nousevia lupauksia. Kokonaisuuden takana seisomme ylpeänä. Pietun kanssa huomasimme, että etenkin folkmusiikilla ei ole Helsingin viikonlopuissa sille erityisesti soveltuvaa esiintymispaikkaa. Kapsäkkiin on helppo saapua mistä vain Helsinkiä ja tila on erittäin viihtyisä." -sanoo Elmun Baarin Tunnelma-klubin perustajana tunnettu Breitenstein.

ALLT OKEJ! -klubi avataan kovan luokan keikalla lauantaina 24.2., kun Kapsäkin lavalle astelee Tuomo Prättälän ja Markus Nordenstrengin duo-kokoonpano Tuomo & Markus.

Kevään 2018 ALLT OKEJ! -klubit:

24.2. Tuomo & Markus, liput 12€

3.3 Janne Westerlund, liput 8€

10.3. Milla Rumi (duo), liput 9€

17.3. Henrik Illikainen Duo, liput 7€

24.3. Puppa J, liput 9€

31.3. The Hearing, liput 8€

7.4. Talmud Beach, liput 9€

14.4. Sarah Kivi, liput 9€

21.4. Pekko Käppi soolo, liput 9€

28.4. PK Keränen & Valtteri Pöyhönen, liput 12€

5.5. Lake jons, liput 9€

12.5. M, liput 9€

19.5. DJ Kridlokk, liput 12€

26.5. Iron Country Sisters, liput 9€

Ravintola Kapsäkki, Hämeentie 68, Helsinki

Ennakkoliput ALLT OKEJ! -klubille myy lippu.fi/alltokej

Showtime aina klo 21.30.

Ilmoitetut hinnat sisältävät palvelumaksun.

Lippuja myydään myös ovelta, jos niitä on vielä jäljellä.

Haastattelupyynnöt ja lisätiedot:

Wilhelm Breitenstein // wilhelm.breitenstein@gmail.com // +358503222129

Pietu Sepponen // pietu.sepponen@sunborncatering.com // +358445566113

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Wilhelm Breitenstein // wilhelm.breitenstein@gmail.com // +358503222129
Pietu Sepponen // pietu.sepponen@sunborncatering.com // +358445566113

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sunborn Live
Sunborn Live
Köydenpunojankatu 14
20100 Turku

http://www.sunborncatering.com/sunborn-live/

Sunborn Live tuottaa kovatasoisia live-tapahtumia pääasiassa Turussa ja pääkaupunkiseudulla. Keikkapaikkoina mm. Turun Logomo ja Helsingin Kulttuuritalo.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sunborn Live

Rock, rauha, rakkaus ja Turun Vanha Suurtori - näistä on KESÄRAUHA tehty13.12.2018 13:00Tiedote

Sunborn Live järjestää ensi kesänä uuden festivaalin Turussa 14.-15.6.2019. KESÄRAUHA on uusi, urbaanin vaihtoehto- ja indiemusiikin festivaali, joka sijoittuu kaupungin ydinkeskustaan, historiallisen Vanhan Suurtorin miljööseen. Rockin, rauhan ja rakkauden lisäksi yksi tapahtuman kulmakivistä on monipuolinen ruoka- ja juomatarjonta, johon erityisen panoksensa antaa legendaarinen ravintola Pinella Suurtorin kyljessä. Kaksipäiväinen festivaali tuo kolmelle lavalle lähes 40 esiintyjää ja tavoittelee 3000 päivittäistä kävijää. Festivaalin lipunmyynti alkaa 17.12.2018.

Suositut ALLT OKEJ! -klubit jatkuvat 1.9. alkaen Ravintola Kapsäkissä - syyskauden starttaa Joose Keskitalo ja Iida Umpikuja!13.8.2018 09:58Tiedote

Viime keväänä suuren suosion saavuttanut ALLT OKEJ! -klubi jatkuu syksyllä Ravintola Kapsäkissä lauantaista 1.9.2018 alkaen. ALLT OKEJ! -klubi esittelee intiimissä ympäristössään kotimaisen vaihtoehtomusiikin, folk- ja indiekentän kiinnostavimpia nimiä. Syyskuun nyt julkaistavilla klubeilla nähdään Joose Keskitalo, Iida Umpikuja, Color Dolor, Tilhet, pajut ja muut, Tuomas Palonen sekä klubin ensimmäinen ulkomainen esiintyjä ruotsalainen LILJOR.

Vaihtoehtomusiikin kotimaiset tähdet juhlii 60-vuotista Kulttuuritaloa lokakuussa!13.6.2018 09:00Tiedote

Suomalaisen vaihtoehtomusiikin yksi lippulaiva on yli 70 yhtyeen rosterin omaava Alt Agency & Management. Legendaarisen Kulttuuritalon maineikas historia lyö kättä lokakuun 20. päivä tämän päivän indietaivaan kuumimpien kotimaisten yhtyeiden kanssa. Alt Agencyn rosterista on valikoitu tapahtumaan esiintymään kolme yhtyettä, jotka ovat uudistaneet omalla tinkimättömällä tavallaan suomalaista bändiskeneä merkittävästi. Ensimmäisenä julkistettava esiintyjä, TEKSTI-TV 666, soittaa tapahtumassa uuden albuminsa levynjulkaisukeikan. Kokonaisuudessaan tapahtuman ohjelmisto julkistetaan perjantaina 15.6. klo 9.00.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme