Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaikki pyörii -tapahtuma kokoaa vammaistoimijat Palvelutorille

Jaa

Kaikki pyörii Palvelutorilla -tapahtuma kokoaa espoolaiset vammaistoimijat Ison Omenan palvelutorille lauantaina 27.1.2018. Kyseessä on järjestöjen ja Espoon kaupungin järjestämä vuotuinen tapahtuma.

Tapahtuma-aika on kello 13–17. Ohjelmaa järjestetään erityisesti Stage-lavalla ja Kohtaamossa. Luvassa on muun muassa pyörätuolisalibandya, kauppakeskuskävely, runon viittomista ja pimeä kahvila, jossa myös näkevät voivat kokeilla, miltä tuntuisi asioida sokeana kahvilassa. Palvelutorin eri yksiköiden toimintaa esitellään myös videoin ja esittein.

Tapahtuma on esteetön ja viittomakielinen. Tarkka ohjelma löytyy Espoo.fi-sivuilta sekä tapahtuman Facebook-sivulta.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä ESPIN ry, Seitti-nuorisoyhteistyö, Lyhytkasvuiset ry, UCP Uudenmaan CP yhdistys, ULY Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry, Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset sekä Espoon kaupungin vammaisneuvosto, liikunta- ja nuorisopalvelut, kulttuuri- ja tapahtumapalvelut ja Ison Omenan kirjasto.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

tapahtumakoordinaattori Muru Vähänikkilä, Ison Omenan kirjasto, puh. 0440 508 867, muru.vahanikkila@espoo.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Upeat valoteokset loistavat Espoossa lokakuun viimeisenä viikonloppuna17.10.2018 14:44Tiedote

Espoossa nautitaan jälleen upeasta valotaiteesta, kun Tapiolan keskuksen ympäristöön levittäytyy näyttäviä teoksia lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Taiteilijoiden Alexander Reichsteinin, Timo A. Aallon, Lotta-Pia Kallion, Teemu Salosen ja Jarkko Lievosen teokset tuovat esiin valotaiteen monimuotoisuuden ja erilaiset esitystavat modernissa kaupunkiympäristössä. Mukana myös valokontti, jossa pääsee itse toteuttamaan oman valotaideteoksen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme