Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaikki pyörii -tapahtuma kokoaa vammaistoimijat Palvelutorille

Jaa

Kaikki pyörii Palvelutorilla -tapahtuma kokoaa espoolaiset vammaistoimijat Ison Omenan palvelutorille lauantaina 27.1.2018. Kyseessä on järjestöjen ja Espoon kaupungin järjestämä vuotuinen tapahtuma.

Tapahtuma-aika on kello 13–17. Ohjelmaa järjestetään erityisesti Stage-lavalla ja Kohtaamossa. Luvassa on muun muassa pyörätuolisalibandya, kauppakeskuskävely, runon viittomista ja pimeä kahvila, jossa myös näkevät voivat kokeilla, miltä tuntuisi asioida sokeana kahvilassa. Palvelutorin eri yksiköiden toimintaa esitellään myös videoin ja esittein.

Tapahtuma on esteetön ja viittomakielinen. Tarkka ohjelma löytyy Espoo.fi-sivuilta sekä tapahtuman Facebook-sivulta.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä ESPIN ry, Seitti-nuorisoyhteistyö, Lyhytkasvuiset ry, UCP Uudenmaan CP yhdistys, ULY Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry, Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset sekä Espoon kaupungin vammaisneuvosto, liikunta- ja nuorisopalvelut, kulttuuri- ja tapahtumapalvelut ja Ison Omenan kirjasto.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

tapahtumakoordinaattori Muru Vähänikkilä, Ison Omenan kirjasto, puh. 0440 508 867, muru.vahanikkila@espoo.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

EMMA's autumn opens with strong contemporary artists: Outi Pieski, Alicja Kwade and Kate McIntosh15.8.2018 09:22Tiedote

EMMA – Espoo Museum of Modern Art opens its autumn season with a lineup of leading contemporary artists: Outi Pieski, Alicja Kwade and Kate McIntosh. Curated picks from the EMMA collection will simultenously feature in a series of changing temporary exhibitions. The 50th anniversary of the iconic Futuro House will culminate at the Wegee Exhibition Centre with the public debut of Plastic Heart, a sound installation by Mika Taanila opening on Friday, 17.8.2018.

EMMA inleder höstsäsongen med starka samtidskonstnärer: Outi Pieski, Alicja Kwade och Kate McIntosh 15.8.2018 08:51Tiedote

EMMA – Esbo moderna konstmuseums höstprogram lyfter fram ledande internationella samtidskonstnärer: Outi Pieski, Alicja Kwade och Kate McIntosh. Dessutom visas tillfälliga utställningar av verk ur museets samlingar. På Utställningscentret WeeGee kulminerar Futurohusets 50-årsjubileum fredagen den 17 augusti i Mika Taanilas ljudinstallation Platshjärta, gjord enkom till Futurohuset.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme