Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaikki pyörii -tapahtuma kokoaa vammaistoimijat Palvelutorille

Jaa

Kaikki pyörii Palvelutorilla -tapahtuma kokoaa espoolaiset vammaistoimijat Ison Omenan palvelutorille lauantaina 27.1.2018. Kyseessä on järjestöjen ja Espoon kaupungin järjestämä vuotuinen tapahtuma.

Tapahtuma-aika on kello 13–17. Ohjelmaa järjestetään erityisesti Stage-lavalla ja Kohtaamossa. Luvassa on muun muassa pyörätuolisalibandya, kauppakeskuskävely, runon viittomista ja pimeä kahvila, jossa myös näkevät voivat kokeilla, miltä tuntuisi asioida sokeana kahvilassa. Palvelutorin eri yksiköiden toimintaa esitellään myös videoin ja esittein.

Tapahtuma on esteetön ja viittomakielinen. Tarkka ohjelma löytyy Espoo.fi-sivuilta sekä tapahtuman Facebook-sivulta.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä ESPIN ry, Seitti-nuorisoyhteistyö, Lyhytkasvuiset ry, UCP Uudenmaan CP yhdistys, ULY Uudenmaan Lihastautiyhdistys ry, Helsingin ja Uudenmaan Näkövammaiset sekä Espoon kaupungin vammaisneuvosto, liikunta- ja nuorisopalvelut, kulttuuri- ja tapahtumapalvelut ja Ison Omenan kirjasto.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

tapahtumakoordinaattori Muru Vähänikkilä, Ison Omenan kirjasto, puh. 0440 508 867, muru.vahanikkila@espoo.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Esbo blir medlem i FCAI: forskare ska utveckla artificiell intelligens för stadens tjänster23.5.2018 15:39Tiedote

Esbo stad har blivit medlem i Centret för artificiell intelligens, FCAI (Finnish Center for Artificial Intelligence). FCAI är ett forskningscenter som grundats av Aalto-universitetet och Helsingfors universitet och som för samman Finlands bästa forskare i artificiell intelligens. FCAI har som mål att de mest utvecklade metoderna inom artificiell intelligens ska kunna tas i bruk i företag, offentliga organisationer och samhället.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme