HUS-kuntayhtymä

Kaikki Raaseporissa vakavasti loukkaantuneet tuotu Töölön sairaalaan

Jaa

Neljä Raaseporin junaonnettomuudessa vakavasti loukkaantunutta potilasta on saatu kuljetettua hoitoon Töölön sairaalaan. HUS on myös avannut puhelinnumerot Raaseporissa ja Töölössä, joista omaiset voivat kysyä tietoja potilaina olevista läheisistään.

Onnettomuudessa loukkaantui vakavasti neljä henkilöä ja seitsemän sai lievempiä vammoja. Kaikki vakavasti loukkaantuneet ovat jo hoidossa Töölön sairaalassa. Lievemmin loukkaantuneet potilaat hoidetaan Raaseporin sairaalassa.

HUS on avannut Raaseporin ja Töölön sairaaloissa numerot, jonne omaiset voivat soittaa kysyäkseen tietoja onnettomuudessa olleista läheisistään.

Raaseporin sairaala: 019 224 2929 (omaisille)

Töölön sairaala: 050 427 1817 (omaisille)

Onnettomuuden aiheuttaman järkytyksen käsittelyssä auttavat myös Helsingin kaupungin kriisipäivystys ja Suomen mielenterveysseuran kriisipuhelin.

Helsingin kaupungin kriisipäivystys: 09 310 43 504

Suomen mielenterveysseuran kriisipuhelin: 010 195 202

Lisätietoja:
Eero Hirvensalo
Lääkintäpäällikkö
HUS, Töölön sairaala
0400 315 110

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS-kuntayhtymä
HUS-kuntayhtymä
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS-kuntayhtymä

MEDIAKUTSU: Lean sosiaali- ja terveydenhuollossa -taskukirjan julkistamistilaisuus16.3.2018 08:38Tiedote

Tervetuloa Lean sosiaali- ja terveydenhuollossa -taskukirjan julkistamistilaisuuteen perjantaina 23.3. klo 08.20 – 08.50 Biomedicum Helsinki 1, luentosali 1 Haartmaninkatu 8, Helsinki Lean sosiaali- ja terveydenhuollossa -taskukirjassa esitellään lean-lähestymistapa ja erilaisia menetelmiä, joita terveydenhuollon ja sosiaalitoimen ammattilaiset voivat soveltaa toiminnan kehittämiseksi. Kirja on tarkoitettu kaikille sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille avaamaan lean-kehittämisen perusteita, joita on mahdollista syventää kirjallisuuteen tutustumalla ja erilaisissa koulutustilaisuuksissa. Teoksen ovat kirjoittaneet HUS Lean-kehittämisen yksiköstä Jyrki Perttunen, Esko Korhonen, Ritva Jokela ja Henna Korte, ja sen on kustantanut Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri. Kirjasta on otettu 20 000 kappaleen painos. Taskukirjan julkistaminen on osa tilaisuutta, jossa esitellään ensimmäisen HUS:n tuottaman johdon lean-koulutuksen lopputöitä. Kahvitarjoilu klo 8.00. Lisätietoja Ylilääk

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme