HUS

Kaikki Raaseporissa vakavasti loukkaantuneet tuotu Töölön sairaalaan

Jaa

Neljä Raaseporin junaonnettomuudessa vakavasti loukkaantunutta potilasta on saatu kuljetettua hoitoon Töölön sairaalaan. HUS on myös avannut puhelinnumerot Raaseporissa ja Töölössä, joista omaiset voivat kysyä tietoja potilaina olevista läheisistään.

Onnettomuudessa loukkaantui vakavasti neljä henkilöä ja seitsemän sai lievempiä vammoja. Kaikki vakavasti loukkaantuneet ovat jo hoidossa Töölön sairaalassa. Lievemmin loukkaantuneet potilaat hoidetaan Raaseporin sairaalassa.

HUS on avannut Raaseporin ja Töölön sairaaloissa numerot, jonne omaiset voivat soittaa kysyäkseen tietoja onnettomuudessa olleista läheisistään.

Raaseporin sairaala: 019 224 2929 (omaisille)

Töölön sairaala: 050 427 1817 (omaisille)

Onnettomuuden aiheuttaman järkytyksen käsittelyssä auttavat myös Helsingin kaupungin kriisipäivystys ja Suomen mielenterveysseuran kriisipuhelin.

Helsingin kaupungin kriisipäivystys: 09 310 43 504

Suomen mielenterveysseuran kriisipuhelin: 010 195 202

Lisätietoja:
Eero Hirvensalo
Lääkintäpäällikkö
HUS, Töölön sairaala
0400 315 110

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

”Vanhemmat eros, oliko siinä järkee?” Uusilla #100asiaaerosta -verkkosivustoilla nuoret tukevat toisiaan/”Föräldrarna separerade” ”Fatta!!!” - På den nya sidan #100sakeromseparation ger unga stöd till varandra10.10.2018 00:00Tiedote

Vanhempien ero on nykyisin tavallista, mutta se ei tee siitä helpompaa lapsille ja nuorille. Jotta eroa ei tarvitse miettiä yksin, lapsille ja nuorille avataan 10.10. vertaistukea tarjoavat verkkosivustot www.nuortennetti.fi/100asiaaerosta ja www.nuortennetti.fi/100sakeromseparation. Sivuilla nuoret itse vastaavat toistensa kysymyksiin. Lisäksi vastauksia on kerätty ammattilaisilta.

KUTSU: Biopankkitutkimuksen läpimurtoja 30.10.20189.10.2018 09:02Tiedote

Tervetuloa kuulemaan biopankkitutkimusten saavutuksista. Biopankkitoiminta on tehnyt mahdolliseksi kehittää aivan uudenlaisia hoitoja potilaiden hyväksi. Tutkijat esittelevät tilaisuudessa lääketieteellisiä tutkimuksiaan, joissa he ovat hyödyntäneet biopankin näytteitä. Tarjolla kahvia ja näköaloja tulevaisuuden lääketieteeseen. Aika: 30.10. kello 16- 18 Paikka: Haartmaninkatu 8, Biomedicum 1, luentosali 1. Ohjelma löytyy tästä linkistä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme