HUS

Kaikki Raaseporissa vakavasti loukkaantuneet tuotu Töölön sairaalaan

Jaa

Neljä Raaseporin junaonnettomuudessa vakavasti loukkaantunutta potilasta on saatu kuljetettua hoitoon Töölön sairaalaan. HUS on myös avannut puhelinnumerot Raaseporissa ja Töölössä, joista omaiset voivat kysyä tietoja potilaina olevista läheisistään.

Onnettomuudessa loukkaantui vakavasti neljä henkilöä ja seitsemän sai lievempiä vammoja. Kaikki vakavasti loukkaantuneet ovat jo hoidossa Töölön sairaalassa. Lievemmin loukkaantuneet potilaat hoidetaan Raaseporin sairaalassa.

HUS on avannut Raaseporin ja Töölön sairaaloissa numerot, jonne omaiset voivat soittaa kysyäkseen tietoja onnettomuudessa olleista läheisistään.

Raaseporin sairaala: 019 224 2929 (omaisille)

Töölön sairaala: 050 427 1817 (omaisille)

Onnettomuuden aiheuttaman järkytyksen käsittelyssä auttavat myös Helsingin kaupungin kriisipäivystys ja Suomen mielenterveysseuran kriisipuhelin.

Helsingin kaupungin kriisipäivystys: 09 310 43 504

Suomen mielenterveysseuran kriisipuhelin: 010 195 202

Lisätietoja:
Eero Hirvensalo
Lääkintäpäällikkö
HUS, Töölön sairaala
0400 315 110

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

HUS
HUS
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme