- Minulla on kaupan vieressä myös ravintola, jossa laulettiin eilen karaokea. Kuulutimme että kaupassa myytiin rivi, jonka omistaja on voittanut 15,5 miljoonaa euroa. Kaikki alkoivat kysellä toisiltaan, että olitko se sinä. Ihan ainutlaatuinen kokemus tämä on, Kosar kertoo.

- Aamuneljään oltiin töissä ja tänään on ollut paljon väkeä heti aamusta saakka liikkeellä, joten on tässä vipinää. Mediaa ja paikallisia ihmisiä on ollut käynyt, ja kuhina on kova. Veikkaus tai me emme tiedä kuka voittaja on, mutta tosi hyvältä tuntuu hänen puolestaan. Olen ylpeä siitä, että tällainen historiallinen peli on myyty meillä.

- Hienoa sitten kun saadaan kiinnittää liikkeen seinälle se taulu, että täällä on myyty kaikkien aikojen arvokkain Loton voittorivi. Toivottavasti se meni sellaiselle voittajalle, joka on tästä läheltä, kauppias sanoo.

Veikkauksessa odotetaan voittajan tavoittamista jännittyneenä.

- Toivottavasti pelaaja huomaa mahtavan voittonsa ja ilmoittautuu pian sekä pääsee lunastamaan historiallisen pottinsa. Mahtavaa, että tämä pitkään odotettu potti meni nyt jakoon. Jännitys on meilläkin huipussaan ja valmiudessa olemme, että pääsisimme onnittelemaan uusinta suurvoittajaa, Veikkauksen tiedottaja Ilkka Nisula odottaa.

- Lämpimästi tervetuloa voittajakahveille!

Voittajan on lunastettava suurvoittonsa Veikkauksen pääkonttorissa Helsingissä, ja hän voi ottaa yhteyttä soittamalla Veikkauksen asiakaspalveluun numeroon 0200 55000. Asiakaspalvelu palvelee päivittäin klo 06-24.

Miten toimia, jos suurvoitto osuu kohdalle?

Lohjan Lotto-voitto löytyi ennätyksellisen viidentoista peräkkäisen arvonnan jälkeen ilman täysosumia. Loton historian toiseksi suurin yksittäinen voitto on 14,5 miljoonaa euroa, joka meni ruokolahtelaiselle nettipelaajalle kierroksella 22/2018.

Loton historian suurin voitto Lohjalle