Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kaisaniemen yleisötapahtumat haittaavat liikennettä Helsingin keskustassa

Jaa

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat välillä 9.6.- 18.6.2018.

Päiväkohtaiset tarkennukset alla:

Seuraavat muutokset ovat voimassa viikonloppuna 9.6.-10.6., tiistaina 12.6. ja maanantaina 18.6. klo 07-23:

Kaisaniemenranta sekä Kaisaniemen puistokuja on suljettu moottoriajoneuvoliikenteeltä välillä Bergbominkuja – Unioninkatu. Kevyt liikenne (jalankulku ja pyöräily), sekä huolto- ja tontille ajo on sallittu.

Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla.

Moottoriajoneuvot: Huolto- ja tontille ajo on sallittu.

Joukkoliikenne: Kaisaniemenranta sekä Kaisaniemen Puistokuja ovat suljettuina läpiajoliikenteeltä kyseisinä päivinä klo 7 - 23. Poistumispysäkki (Laituri 13) Läntisellä Teatterikujalla ei ole tuolloin käytössä. Rautatientorille ajetaan suoraan Kaisaniemenkadun ja Vilhonkadun kautta.  

Polkupyörät: Kevyt liikenne (jalankulku ja pyöräily) on sallittu.

Jalankulkijat: Kevyt liikenne (jalankulku ja pyöräily) on sallittu.

Sanoma Media Finland / Nelonen Media Live pahoittelee yleisötapahtumien rakennustöistä aiheutuvaa mahdollista haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työn suorittaja, yhteystiedot: Liikenteenohjaus: X-SEC GROUP OY, Juuso Toivonen 0445230887

Työn tilaaja, yhteystiedot: Sanoma Media Finland / Nelonen Media Live

Tiia Vilén /alueiden valvonta p. 09 310 39541

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 17.8.201817.8.2018 17:06Tiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2018/Kymp_2018-08-17_Ylja_10_Pt/index.html Jaosto kokoontuu seuraavan kerran 31.8.2018 Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Rantojen uimavesi viilentynyt ja sinilevätilanne rauhoittumaan päin17.8.2018 14:47Tiedote

Uimavesinäytteet otettiin tällä viikolla joen rannoilta (Pakila, Pikkukoski, Tapaninvainio), Veijarivuoren rannalta sekä saarten (Pihlajasaari, Mustasaari, Suomenlinna, Uunisaari) uimarannoilta. Veijarivuoren ja Tapaninvainion näytteiden hygieeninen laatu oli heikentynyt vedessä havaittujen bakteerien vuoksi, muiden rantojen tutkitut näytteet olivat hygieeniseltä laadultaan hyviä. Veijarivuoren ja Tapaninvainion rannoilta otettiin myös uusintanäytteet. Veijarivuoren rannan uusintanäyte oli hygieeniseltä laadultaan hyvä. Tapaninvainion rannan tulokset valmistuvat ensi viikon alussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme