Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kaisaniemen yleisötapahtumat haittaavat liikennettä Helsingin keskustassa

Jaa

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat välillä 9.6.- 18.6.2018.

Päiväkohtaiset tarkennukset alla:

Seuraavat muutokset ovat voimassa viikonloppuna 9.6.-10.6., tiistaina 12.6. ja maanantaina 18.6. klo 07-23:

Kaisaniemenranta sekä Kaisaniemen puistokuja on suljettu moottoriajoneuvoliikenteeltä välillä Bergbominkuja – Unioninkatu. Kevyt liikenne (jalankulku ja pyöräily), sekä huolto- ja tontille ajo on sallittu.

Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla.

Moottoriajoneuvot: Huolto- ja tontille ajo on sallittu.

Joukkoliikenne: Kaisaniemenranta sekä Kaisaniemen Puistokuja ovat suljettuina läpiajoliikenteeltä kyseisinä päivinä klo 7 - 23. Poistumispysäkki (Laituri 13) Läntisellä Teatterikujalla ei ole tuolloin käytössä. Rautatientorille ajetaan suoraan Kaisaniemenkadun ja Vilhonkadun kautta.  

Polkupyörät: Kevyt liikenne (jalankulku ja pyöräily) on sallittu.

Jalankulkijat: Kevyt liikenne (jalankulku ja pyöräily) on sallittu.

Sanoma Media Finland / Nelonen Media Live pahoittelee yleisötapahtumien rakennustöistä aiheutuvaa mahdollista haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Työn suorittaja, yhteystiedot: Liikenteenohjaus: X-SEC GROUP OY, Juuso Toivonen 0445230887

Työn tilaaja, yhteystiedot: Sanoma Media Finland / Nelonen Media Live

Tiia Vilén /alueiden valvonta p. 09 310 39541

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Asukas- ja yrityspysäköinti käyttöön 1.11.2018 Munkkivuoressa, Niemenmäessä, Kivihaassa ja koko Etelä-Haagassa15.10.2018 19:27Tiedote

Helsingin kantakaupungissa käytössä oleva asukas- ja yrityspysäköinti laajenee marraskuussa Munkkivuoreen, Niemenmäkeen, Kivihakaan ja koko Etelä-Haagaan. Muutos tarkoittaa, että pysäköintiin kadunvarsipaikoilla tarvitaan arkisin kello 8–20 marraskuun alusta alkaen asukas- tai yrityspysäköintitunnus. Ilman pysäköintitunnusta katujen varsilla voi pysäköidä pysäköintikiekkoa käyttäen enintään neljä tuntia arkisin kello 8–20. Pysäköintiä ei ole rajoitettu ilta- ja yöaikaan kello 20–8 eikä viikonloppuisin. Liikkeiden edustoilla säilyy asiointipaikkoja, joilla voi pysäköidä lyhytaikaisesti ilman tunnusta.

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 12.10.201812.10.2018 16:23Tiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2018/Kymp_2018-10-12_Ylja_14_Pt/index.html Jaosto kokoontuu seuraavan kerran 26.10.2018 Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme