Kaisaniemenrannassa aamulla keskisuuri öljyvahinko

Jaa

Kaisaniemenrannassa tapahtui tänään aamulla keskisuuri öljyvahinko. Rakentamispalveluliikelaitos Staran työlautasta pääsi arvion mukaan muutama 10 litraa öljyä mereen.

Pelastuslaitos puomitti alueen usean yksikön voimin. Paikalla oli Kallion ja Erottajan pelastusasemien yksiköitä sekä öljyntorjuntavarikon raskas yksikkö. Paikalla useita pelastuslaitoksen pelastusyksiköitä sekä Merivartioston vene varmistamassa. Puomittamisella estetään öljyn leviäminen tuulen mukana ja samalla öljy kerätään imeyttämällä. Levinnyt öljy haihtuu tässä lämpimässä ilmassa muutamassa päivässä.

Puomit ovat työlautan ympärillä viikonlopun ajan ja pelastuslaitos korjaa ne myöhemmin pois. Öljyn leviäminen saatiin estettyä toimenpiteillä.

Stara tiedottaa työlautan osalta, yhteyshenkilö Staralta Hannu Halkola 0500-427730. Pelastuslaitoksen yhteyshenkilö päivystävä palomestari 30, puhelin 09-310 30 130.

Katsoaksesi videon lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupungin pelastuslaitos
Helsingin kaupungin pelastuslaitos
PL 112
00099 Helsingin kaupunki

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupungin pelastuslaitos

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme