Kaivopuiston Lentonäytös hurmaa taas kesällä 2021

Jaa

Suomen Ilmailuliitto kumppaneineen järjestää perjantaina 11.6.2021 Helsingin Kaivopuistossa ilmaisen lentonäytöksen. Kaivari 21 tuo Helsingin edustalle jälleen kattauksen huikeita esityksiä ja kaksipäiväiseen näyttelyyn mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa koko perheelle.

Lentonäytös lennetään Helsingin edustalla perjantai-iltana 11.6.2021. Tapahtuma levittäytyy maalle, merelle ja ilmatilaan. Näytöksessä esiintyy niin siviili-ilmailun klassikoita kuin nykypäivän kalustoa. Maanäyttely on avoinna perjantain lisäksi lauantaina 12.6. Helsinki-päivänä.

Tapahtuman innoittajana on monien mieleen painunut Suomen Ilmailumuseon järjestämä, peräti 130.000 katsojaa Helsingin rannoille kerännyt Kaivopuiston Lentonäytös 2017. Ensi kesäkuussa Kaivari 21 tavoittelee tämän Suomen ennätyksen rikkomista maailmanluokan ohjelmalla ja jännittävillä oheistapahtumilla. Kaivopuiston näyttely toteutetaan aiempaa laajemmalle alueelle.

Tapahtumaan odotettavissa mukaan kaikki HX-tarjoajat

Kaivari 21 ajoittuu HX-hankkeen kannalta mielenkiintoiseen hetkeen. Valtioneuvoston hankintapäätös on odotettavissa vuoden 2021 jälkimmäisellä puoliskolla.

”Kesäkuun tapahtuma-aikaan tilanne lienee vielä avoin, mutta lopulliset tarjoukset on jätetty. Veronmaksajille tarjoutuu näin hieno tilaisuus nähdä koko viisikko vielä kerran yhdessä ja samassa tapahtumassa”, kertoo Kaivari 21:n tapahtumajohtaja Markku Kyyrönen.

Tapahtumajärjestelyissä seurataan Kyyrösen mukaan tarkasti COVID-19:ää. ”Mikäli tilanne on sellainen, ettei tapahtumaa voitaisi koronan takia järjestää, täytyy tilanne silloin hyväksyä. Toivomme kuitenkin, että virus on ensi kesänä hallinnassa, ja suuriakin ulkoilmatapahtumia voidaan pitää”, Kyyrönen sanoo.

Kaivopuistolla on perinteensä ilmailunäytösten tapahtumapaikkana. Lentonäytöksen esiintyjistä ja muusta päivittyvästä ohjelmasta tiedotetaan myöhemmin.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Markku Kyyrönen, tapahtumajohtaja
Suomen Ilmailunäytös Oy
puh. 044 777 0797
s-posti: markku.2021@sinoy.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suomen Ilmailunäytös Oy
Suomen Ilmailunäytös OySuomen Ilmailunäytös Oy on urheilu- ja harrasteilmailun valtakunnallisen keskusjärjestön Suomen Ilmailuliitto ry:n 100 % omistama lentonäytösten ja ilmailutapahtumien järjestämiseen vuonna 2018 perustettu yritys. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Ilmailunäytös Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme