Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kaivutyöt haittaavat liikennettä Kasarmikadulla maanantaiaamusta 31.7. alkaen

Jaa

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat Kasarmikadulla välillä Rikhardinkatu – Pohjoinen Makasiinikatu 31.7–3.8.2017 sekä 7.8.–8.8.2017.

Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla.

Moottoriajoneuvot: Kasarmikatu välillä Pohjoinen Makasiinikatu – Rikhardinkatu on suljettu moottoriajoneuvoliikenteeltä. Kiertotienä toimii Rikhardinkatu – Korkeavuorenkatu – Pieni Roobertinkatu, jolle liikenne ohjataan opastein.

Polkupyörät: Samoin kuin moottoriajoneuvot tai taluttaen jalkakäytävän kautta.

Jalankulkijat: Kulku on sallittu jalkakäytävällä ja ohjattu liikenteenohjauslaitteiden avulla.

Helen Sähköverkko pahoittelee kaivutöistä aiheutuvaa haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Suomen Energia-Urakointi Oy, Sini Lindström, puh 010 272 6378
Helen Sähköverkko Oy, Jukka Karjalainen, puh 09 617 2588
Kaupunkiympäristön toimiala, Tiia Vilén, puh. 09 310 39541

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsinki Photo Festival – Helsingistä valokuvauksen pohjoinen pääkaupunki5.7.2018 12:58Tiedote

Teurastamon alueella 5.7. avautuva Helsinki Photo Festival tarjoaa monipuolista ohjelmaa, joka tukee nykyaikaista valokuvataidetta ja urbaaneja näyttelyitä. Festivaalin ohjelmaan sisältyy Artist talk -tilaisuuksia, työpajoja, seminaareja, valokuvauskävelyitä ja innovatiivisia valokuvarakennelmia. Teurastamon lisäksi tapahtumia on muun muassa Hermannin puistossa, Kalasatamanpuistossa, Sörnäistenlaiturilla ja Suvilahdessa. Festivaali jatkuu 15.8. saakka.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme