Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kaivutyöt haittaavat liikennettä Kasarmikadulla maanantaiaamusta 31.7. alkaen

Jaa

Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat Kasarmikadulla välillä Rikhardinkatu – Pohjoinen Makasiinikatu 31.7–3.8.2017 sekä 7.8.–8.8.2017.

Poikkeusjärjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaitteiden ja liikenteenohjaajien avulla.

Moottoriajoneuvot: Kasarmikatu välillä Pohjoinen Makasiinikatu – Rikhardinkatu on suljettu moottoriajoneuvoliikenteeltä. Kiertotienä toimii Rikhardinkatu – Korkeavuorenkatu – Pieni Roobertinkatu, jolle liikenne ohjataan opastein.

Polkupyörät: Samoin kuin moottoriajoneuvot tai taluttaen jalkakäytävän kautta.

Jalankulkijat: Kulku on sallittu jalkakäytävällä ja ohjattu liikenteenohjauslaitteiden avulla.

Helen Sähköverkko pahoittelee kaivutöistä aiheutuvaa haittaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Suomen Energia-Urakointi Oy, Sini Lindström, puh 010 272 6378
Helen Sähköverkko Oy, Jukka Karjalainen, puh 09 617 2588
Kaupunkiympäristön toimiala, Tiia Vilén, puh. 09 310 39541

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Merihaassa parannetaan asumismukavuutta älykkäällä lämmönohjauksella17.10.2017 09:32Tiedote

Merihaassa As. Oy Helsingin Haapaniemenkatu 12:een asennetaan kaikkiin huoneistoihin Salusfin Oy:n älykkäät patteritermostaatit. Älytermostaatit mahdollistavat huoneistojen dynaamisen lämmönsäädön, jolla säästetään energiaa ja lisätään asumismukavuutta. Asukas voi halutessaan säätää huoneiston lämpötilaa omaan päivä- tai viikkorytmiinsä sopivaksi, esimerkiksi alentamalla öisin makuuhuoneen tai loman aikana koko huoneiston lämpötilaa.

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaoston päätökset 13.10.201713.10.2017 16:53Tiedote

Kokouksen päätöstiedote on luettavissa osoitteessa: https://www.hel.fi/static/public/hela/Kaupunkiymparistolautakunnan_ymparisto-_ja_lupajao/Suomi/Paatostiedote/2017/Kymp_2017-10-13_Ylja_6_Pt/index.html Kokouksen pöytäkirja korvaa ilmestyttyään päätöstiedotteen. Pöytäkirjat löytyvät sivulta https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/paatoksenteko/lautakunnat-ja-johtokunnat/kaupunkiymparistolautakunnan-ymparisto-ja-lupajaosto-poytakirjat Jaosto kokoontuu joka toinen perjantai. Seuraava kokous on 27.10. klo 15. Lisää tietoa ympäristö- ja lupajaoston toiminnasta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/Ymparisto-ja-lupajaosto/  .

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme