Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kaivutyöt haittaavat liikennettä Kruununhaassa Aleksanterinkadun itäpäässä 10.–28.9.2018

Jaa

Kaivutöissä uusitaan Mariankadun ja Meritullintorin välisen katuosuuden alla olevat vesi-, viemäri- ja kaukolämpöliitokset. Urakoitsijana on VRJ Etelä-Suomi Oy ja tilaajana Helsingin kaupunki. Poikkeusjärjestelyt liikenteessä vaikuttavat arkipäivisin 10.–28.9.2018 klo 18.00–05.00.

Järjestelyt hoidetaan liikenteenohjauslaittein ja tarvittaessa liikenteenohjaajien avulla. Raitiovaunujen lisäksi myös bussi 17 kulkee normaalisti eli joukkoliikenteeseen ei tule häiriöitä.

Moottoriajoneuvoille on vähintään yksi ajokaista käytössä. Aleksanterinkadun eteläinen ajokaista muutetaan yksisuuntaiseksi länteen päin. Opastettu kiertotie Mariankadun ja Aleksanterinkadun risteyksestä Mariankadun-Kirkkokadun kautta Pohjoisrantaan.

Polkupyörillä voi ajaa muiden ajoneuvojen tapaan Aleksanterinkatua länteen päin. Opastettu kiertotie Mariankadun ja Aleksanterinkadun risteyksestä Mariankadun-Kirkkokadun kautta Pohjoisrantaan.

Jalankulku ohjataan Aleksanterinkadun etelän puoleiselle jalkakäytävälle, pohjoinen jalkakäytävä on suljettu jalankulkijoilta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

VRJ Etelä-Suomi Oy:
Jukka Väisänen, etunimi.sukunimi@vrj.fi
puh. 041 517 7632
Helsingin kaupunki:
Toni Lähdemäki
puh. 09 310 39351
Kristiina Pyörälä/alueiden valvonta
puh. 09 310 38724
sähköpostit: etunimi.sukunimi@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Urhea-kampuksen rakennustyöt alkavat toukokuussa Helsingissä18.4.2019 12:04:57 EESTTiedote

Mäkelänrinteen lukion yhteyteen kohoavan Urhea-kampuksen rakennustyöt käynnistyvät toukokuussa 2019. Valtakunnallisesti merkittävän kampuksen muodostavat uusi monilajisen urheilun harjoitushalli, uusi asuinkerrostalo opiskeleville urheilijoille sekä Mäkelänrinteen lukion rakennus, joka perusparannetaan ja laajennetaan. Kampuksella toimii myös Mäkelänrinteen Uintikeskus, johon suunnitellaan laajennusosaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme