Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kaksi koronatartuntaa kotouttamispalveluissa

Jaa

Vaasan kaupungin kotouttamispalveluissa on todettu kaksi erillistä koronavirustartuntaa. Ensimmäisestä tartunnasta on tieto saatu 22.1. ja toisesta tartunnasta 24.1. Tartunnat on todettu henkilökuntaan kuuluvilla. Altistuneet henkilökuntaan kuuluvat ja asiakkaat on tavoitettu ja asetettu karanteeniin.

– Ensimmäisen tartunnan karanteenit ovat voimassa 27.1. saakka ja toisen tartunnan karanteenit 4.2. saakka. Karanteeniin on asetettu kahdeksan henkilökuntaa kuuluvaa, kaksi työharjoittelussa olevaa opiskelijaa ja 10 asiakasta, kertoo Kotouttamispalveluiden palveluyksikön johtaja Hanna Kakko.

Kotouttamispalveluiden toimisto on avoinna ja siellä hoidetaan akuutit ohjaustarpeet. Altistuneet henkilökuntaan kuuluvat työskentelevät kotoa käsin. Kotouttamispalveluiden tiloissa toimiva tulkkipäivystys toimii puhelintulkkauksena. Kotomajan ryhmät ovat suljettuina 4.2.2021 saakka. Umako Mamas kurssin käynnistyminen siirtyy viikolla eteenpäin ja alkaa 8.2.2021.

– Kotouttamispalveluissa on koko ajan työskennellyt osa henkilöstöstä etänä kotoa käsin, jotta mahdolliset tartunnat ja altistumiset pysyvät vähäisinä ja toiminnot turvataan, vahvistaa Kakko.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kotouttamispalveluiden palveluyksikön johtaja Hanna Kakko, puh. 0400 877 217, hanna.kakko@vaasa.fi
Lasten ja perheiden palvelut, palvelualuejohtaja Carina Nåhls, puh. 040 358 2516, carina.nahls@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme