MessukeskusMessukeskus

Kaksipäiväisten Kiinteistömessujen teemana ”kiinteistöt kuntoon, rakennukset remonttiin”

Jaa

Mitkä asiat vaikuttavat kiinteistön arvoon? Mitä ovat taloyhtiöiden uudet energiaratkaisut ja miten energian hukkakulutus saadaan kuriin? Mitä on tehokas viestintä taloyhtiöissä? Maamme suurin korjausrakentamisen ja kiinteistön ylläpidon ja hallinnon ammattitapahtuma, Kiinteistömessut, järjestetään 26.–27.9.2017 Messukeskuksessa, Helsingissä.

Kaksipäiväiset Kiinteistömessut kokoaa yhteen korjausrakentamisen, kiinteistöjen ylläpidon, pintakäsittelyn, julkisivujen kunnostamisen ja viherrakentamisen ammattilaiset. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä Isännöintiliiton ja Kiinteistöliiton kanssa.

”Myynti on sujunut hyvin ja tapahtuma tullaan myymään loppuun, kuten edelliselläkin kerralla”, toteaa myyntipäällikkö Risto Wuolle Messukeskuksesta.

Energia- ja sisäilmakysymykset ohjelman keskiössä

Tapahtuman monipuolinen ohjelma tarjoaa ajankohtaista tietoa erityisesti energia- ja sisäilmakysymyksistä kiinnostuneille. CEO, LKV Jethro Rostedt kertoo esityksessään, mitkä asiat vaikuttavat asunnon arvoon ja Fortumin teknologiajohtaja Heli Antila kertoo puheenvuorossaan, miten energia-ala muuttuu tulevaisuudessa ja miten tulevaisuuden haasteisiin vastataan. Kiinteistöliiton johtava asiantuntija Petri Pylsy kertoo taloyhtiöiden uusista energiaratkaisuista ja Harri Heinaro Motivasta avaa, miten kiinteistöjen hukkakulutus saadaan kuriin ja miten se valjastetaan asiakkaiden eduksi.

”Taloyhtiöille on nykyisin tarjolla monia erilaisia lämmitys- ja energiaratkaisuja. On tärkeää, että taloyhtiöt tekevät ratkaisunsa faktojen pohjalta ja oman yhtiön yksilöllisten tarpeiden perusteella”, sanoo energia- ja ilmastoasioiden johtava asiantuntija Petri Pylsy Kiinteistöliitosta.

Viestintä on tärkeää – myös taloyhtiöissä

Pekka Harjunkoski Isännöintiliitosta valottaa, miten osakkaiden ääni saadaan mukaan taloyhtiön johtamiseen ja isännöintiliiton viestintäpäällikkö Kirsi Salo nostaa puheenvuorossaan esiin tehokkaan viestinnän merkityksen.

”Hyvä tiedonkulku vähentää väärinkäsityksiä ja virheitä sekä niistä johtuvia vahinkoja. Avoimuudella säästetään siis kaikkien osakkaiden rahaa”, Kirsi Salo toteaa.

Remontti tulossa, mistä rahat ja mitä menetelmiä käyttää?

Kiinteistöliiton korjausrakentamisbarometrin mukaan yli puolet taloyhtiöistä tekee tai suunnittelee korjaushankkeita. Kerrostaloissa korjataan nyt eniten putkistoja, märkätiloja, piharakenteita ja julkisivuja, rivitaloissa taas piharakenteita ja ulkovaippaa. Kiinteistöliiton pääekonomisti Jukka Kero sekä talous- ja veroasiantuntija Juho Järvinen kertovat, miten hoitaa remontin rahoitus ja kehityspäällikkö Jari Virta puhuu siitä, mitä eri menetelmiä putkiremontti tekoon. Talokeskuksen asiantuntijat kertovat, miten asukkaat ja osakkaat saa kytkettyä mukaan remonttiin.

Rakennuslehden seminaarissa aiheena sisäilma

Rakennuslehden seminaari keskiviikkona 27.9. klo 13.30–15.00 käsittelee monipuolisesti sisäilmaongelmia. Seminaarin avauspuheenvuorossa Rakennuslehden toimituspäällikkö Seppo Mölsä kertoo, milloin ja miksi sisäilmaongelmat ovat Suomessa nousseet esiin ja Sisäilmauutisten toimittaja Esko Kukkonen kertoo, miksi ongelmat yllättivät ja miksi niitä on ollut vaikea ratkaista. Muina aiheina ovat mm. kansallinen sisäilmaohjelma, mitä tehdä, jos epäilee kiinteistössä sisäilmaongelmaa ja miksi sisäilmaongelmat painottuvat ilmastoltaan kylmiin maihin, joissa eristys ja ilmanvaihto ovat huippuluokkaa.

Kiinteistömessut järjestetään samaan aikaan turvallisuustapahtuma FinnSecin, kyberturvallisuustapahtuma Cyber Security Nordicin, Avita Audiovisual Expon sekä Ahlsell Expon kanssa 26.–27.9. Messukeskuksessa, Helsingissä.

Lue tapahtuman koko ohjelma: www.kiinteistoklusteri.fi

Lisätietoja tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus, Messukeskus, puh. 050 385 5482, taira.sjoblom-tallus@messukeskus.com

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kirjamessut onnittelee opiskelupaikan saaneita ja kutsuu 9000 fuksia kirjamessuille28.6.2018 01:00Tiedote

Helsingin Kirjamessut kutsuu Helsingin yliopistosta, Aalto-yliopistosta ja Helsingin Taideyliopistosta opiskelupaikan saaneet uudet opiskelijat, fuksit ja mursut, kirjamessuille ja jakaa heille yliopistojen kautta veloituksettomat kutsukortit. Tavoitteena on saada pääkaupunkiseutulaiset ja seudulle muuttavat uudet opiskelijat tulemaan Suomen suurimpaan kirjallisuustapahtumaan ja löytämään sen rikkaan tarjonnan. Helsingin Kirjamessut järjestetään 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

11 uutta sisustusratkaisua ja tuoteideaa Habitaressa26.6.2018 13:01Tiedote

Habitare esittelee 11 uutta tuoteideaa valmistajille ja yleisölle Protoshop-näyttelyssä. Nuorten suunnittelijoiden alueelle sijoittuvassa Protoshopissa esiteltävät prototyypit vastaavat hyvin tämän hetken kodin sisustamisen trendeihin. Fiksut, pienten tilojen säilytysratkaisut näkyvät tämän vuoden kokonaisuudessa. Tuotteet ovat teemoiltaan ajankohtaisia, mutta muotokieleltään ja materiaaleiltaan ajattomia. Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 12.-16.9.2018

Helsingin Kirjamessuilla kahdeksan lukupiiriä18.6.2018 12:19Tiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit on julkaistu. Tarjolla on kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2018 kirjauutuuksista. Lukupiiriin osallistuu messuvieraiden lisäksi kirjailija ja kustantajan edustaja. Lukupiirikirjailijoita ovat Rafael Donner, Antti Heikkinen, Kari Hotakainen, Risto Isomäki, Riikka Pulkkinen, Sisko Savonlahti, Katariina Souri ja Saara Turunen. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme