Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kalarannan mäen turvallisuutta parannettiin

Jaa

Vaasan Kalarannan epäviralliseen pulkkamäkeen on tehty lumesta väliaikainen vastamäki, joka parantaa mäenlaskun turvallisuutta.

Kuva: Jukka Talvi
Kuva: Jukka Talvi

Kalarannan luonnonmäki on yksi perinteisimmistä epävirallisista pulkkamäistä Vaasassa. Suosittu pulkkamäki ei ole kaupungin ylläpitämä virallinen pulkkamäki, mutta sen suuren suosion ja kuntalaisilta saadun palautteen perusteella mäki päätettiin täksi talveksi kunnostaa turvallisemmaksi.

Mäen alla kulkee vilkas pyörä- ja kävelytie ja siellä on myös pyörätelineitä, istutusaltaat, laituri ja meri.

- Täksi talveksi tehtiin nyt luminen vastamäki, mutta pohdimme myös mäen virallistamista ja pysyvämpää toteutustapaa. Siinä tapauksessa laskusuunta pitäisi luultavasti kääntää puistoon päin. Keskustassakin on tärkeä olla lähimäki lapsille ja lapsenmielisille, kertoo kuntatekniikan johtaja Jukka Talvi.

Vastamäen käytännön toteutuksesta vastasivat kaupungin viheralueyksikön työntekijät. Vastamäen päälle on asennettu myös turvaverkko estämään laskeminen vallin yli.

Yhteyshenkilöt

Kuntatekniikan johtaja Jukka Talvi, puh. 040 831 1550, jukka.talvi@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Jukka Talvi
Kuva: Jukka Talvi
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme