Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kalarannan pulkkamäki sai uuden valaistuksen

Jaa

Kalarannan uusittu pulkkamäki on nyt viimeistelty kunnollisella valaistuksella. Lapsia ilahduttaa myös värikkäitä ja liikkuvia kuvioita heijastava projektori.

Kuva: Vaasan kaupunki
Kuva: Vaasan kaupunki

Pulkkamäen uusi yleisvalaistus on energiatehokas, sillä valaistus ei ole koko ajan päällä täydellä teholla.

Uuden, korkean valopylvään vieressä on pienempi lyhtypylväs, josta löytyvää nappia painamalla pulkkamäen valaistuksen saa kirkastumaan täydelle teholle. Valot loistavat kirkkaana tunnin ajan ja himmentyvät sen jälkeen, jos nappia ei paineta uudestaan. Valot myös sammuvat automaattisesti yön ajaksi.

- Valaistus on 10 prosentin teholla, kun himmennys on päällä. Näillä ohjaustoimilla tavoitellaan energiansäästöä silloin, kun käyttäjiä pulkkamäessä ei ole, kertoo sähköteknikko Harri Heino.

Valopylvääseen on asennettu myös projektori, joka heijastaa erivärisiä liikkuvia kuvioita maahan pulkkamäen päällä.

Nyt rakennettu valaisinpylväs on väliaikainen ratkaisu tämän talven ajaksi. Ensi kesänä alueelle rakennetaan pysyvä valaistus pulkkamäkeä varten.

Yhteyshenkilöt

sähköteknikko Harri Heino, puh. 040 586 3001, harri.heino@vaasa.fi

Kuvat

Kuva: Vaasan kaupunki
Kuva: Vaasan kaupunki
Lataa
Kuva: Vaasan kaupunki
Kuva: Vaasan kaupunki
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Välkommen på evenemanget vid Alkula gård – som stöd för planläggningen samlas information in av områdets användare16.5.2022 16:46:15 EEST | Tiedote

Planläggningen ordnar i samarbete med Alkulas 4H-förening, Gamla Vasa förening och guiderna vid Korsholm och Vasa ett publikevenemang vid Alkula gård måndagen 23.5 kl. 17-19. Vid evenemanget presenteras målen för planläggningen som börjar senare i år för området vid Alkula, vi bekantar oss tillsammans med gården och dess omgivning, samt samlar information av områdets användare som stöd för planläggningen.

Tervetuloa yleisötilaisuuteen Alkulan tilalle 23.5. – alueen käyttäjiltä kerätään tietoa kaavoituksen tueksi16.5.2022 16:43:31 EEST | Tiedote

Kaavoitus järjestää yhdessä Alkulan 4H-yhdistyksen, Vanha Vaasa -yhdistyksen ja Vaasa-Mustasaari -oppaiden kanssa yleisötilaisuuden Alkulan tilalla maanantaina 23.5. klo 17-19. Tilaisuudessa esitellään myöhemmin tänä vuonna alkavan kaavoituksen tavoitteita Alkulan ympäristössä, tutustutaan yhdessä tilaan ja sen ympäristöön, sekä kerätään tietoa alueen käyttäjiltä kaavoituksen tueksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme