Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Kallion kirjasto remonttiin 18.9. alkaen

Jaa

Kallion kirjasto suljetaan remontin vuoksi noin neljäksi kuukaudeksi 18.9. alkaen. Tavoitteena on, että ovet avataan jälleen ensi vuoden helmikuussa.

Kuva: Helsingin kaupunki
Kuva: Helsingin kaupunki

Remontin aikana kirjaston aineistolla on tavallista pidemmät laina-ajat, ja aineiston voi palauttaa mihin tahansa Helmet-kirjastoon. Varaukset ovat noudettavissa Vallilan kirjastosta.

Remontissa uudistetaan kirjaston ensimmäinen kerros, wc-tilat ja hissi. Uudistusta on suunniteltu yhdessä asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa.

– ”Tavoitteena on saada erilaiset palvelut paremmin esille. Kirjastoihin on tullut monia uusia palveluita, kuten lainattavia tabletteja ja kannettavia sekä digitalkkari-toimintaa. Lisäksi varausten nouto on uudistunut. Vanhassa rakennuksessa näitä on ollut haastavaa tuoda esille”, kertoo kirjastonjohtaja Laura Norris.

–”Paljon reistaillut hissimme uudistetaan ja vesivahingosta kärsineet wc-tilat korjataan. Näitä parannuksia myös asiakkaat ovat toivoneet kovasti.”, Norris lisää.

Varaukset noudettavissa Vallilan kirjastosta 18.9. alkaen
Remontin aikana Kallion kirjaston aineistolla on tavallista pidemmät laina-ajat.

Varatut teokset ovat noudettavissa Vallilan kirjastosta (Päijänteentie 5) heti remontin alettua. Noutopaikkaa voi vaihtaa ennakkoon Helmet.fi:n omissa tiedoissa tai pyytää kirjastosta apua varattujen teosten noutopaikan vaihtamiseen. Lainatun aineiston voi palauttaa mihin tahansa pääkaupunkiseudun Helmet-kirjastoon.

Kallion kirjaston lainattavat soittimet siirtyvät Vallilan kirjaston valikoimaan remontin ajaksi.

Vallilan kirjasto palvelee myös sunnuntaisin
Kallion kirjaston remontin aikana Vallilan kirjasto on poikkeuksellisesti auki myös sunnuntaisin klo 10-16. Kirjastoauto palvelee asiakkaita Kallion kirjastolla kerran viikossa, ja auto kiertää myös alueen kouluilla. 

Remontin edistymistä voi seurata verkossa

Lisää ajantasaista tietoa remontista löytyy osoitteesta http://helmet.fi/kallionremontti. Remonttipäivityksiä voi seurata myös sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #kallionremontti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kirjastonjohtaja Laura Norris, puh. 040 334 9629, laura.norris@hel.fi.

Kuvat

Kuva: Helsingin kaupunki
Kuva: Helsingin kaupunki
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme