Kangasalan kaupunki

Kangasala loi digitaalisen SoTender-kohtaamispaikan, jossa sote-sijaiset ja työpaikat löytävät toisensa

Jaa

Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskuksen innovoima SoTender-digipalvelu tarjoaa helpon tavan seurata ja ottaa vastaan sote-alan sijaisuuksia. Rekisteröitynyt käyttäjä voi selailla terveys-, vanhus- ja kehitysvammahuollon vapaita vuoroja ja varata sijaisuuden yhdellä pyyhkäisyllä.

SoTender-digipalvelussa voi seurata ja ottaa vastaan sote-alan sijaisuuksia Kangasalla.
SoTender-digipalvelussa voi seurata ja ottaa vastaan sote-alan sijaisuuksia Kangasalla.

SoTender-palvelun avulla Kangasalla tavoitetaan sijaisia aiempaa laajemmin ja kätevämmin. Näppärällä alustalla työntekijä voi helposti varata omiin aikatauluihin sopivan keikkatyövuoron. 

Työntekijöille SoTender tarjoaa mahdollisuuden lisätuloihin, osaamisen kehittämiseen ja uusiin työtehtäviin tutustumiseen. Esimerkiksi opiskelijat, vastavalmistuneet tai toisaalla työskentelevät sote-ammattilaiset voivat SoTenderin avulla matalalla kynnyksellä kerätä kokemusta työtehtävistä ja tutustua, miten työ ja työyhteisöt Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskuksessa toimivat. Alkuvaiheessa työvuoroja on tarjolla sairaanhoitajille, lähihoitajille, kehitysvammahuollon ohjaajille, hoiva-avustajille ja terveydenhoitajille, mutta tarjontaa laajennetaan muihin sote-palveluihin kehitystyön edetessä. Palvelun teknisen toteutuksen on tehnyt Koivu Solutions.

Rekrytointipalveluun kirjautuneet käyttäjät pääsevät selaamaan vapaita sijaisuuksia ja voivat tilata ilmoituksia uusista vuoroista puhelimeensa tai sähköpostiinsa. Palvelun uusin ominaisuus on mahdollisuus selata vuoroja joko kalenterin tai karttanäkymän perusteella. 

Rekisteröitymisen yhteydessä käyttäjän ammattioikeudet tarkastetaan, jonka jälkeen työntekijä voi tehdä varauksia työvuoroihin. Esihenkilöt hyväksyvät aina työntekijöiden työvuorojen varaukset ja työvuoroon saa opastuksen tiimin tuella.

Lisätietoa ja rekisteröityminen SoTenderiin: www.kangasala.fi/sotender

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Aila Halsinaho
Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskuksen hallinto
Henkilöstöpäällikkö
040 722 9005
aila.halsinaho@kangasala.fi

Kuvat

SoTender-digipalvelussa voi seurata ja ottaa vastaan sote-alan sijaisuuksia Kangasalla.
SoTender-digipalvelussa voi seurata ja ottaa vastaan sote-alan sijaisuuksia Kangasalla.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kangasalan kaupunki
Kunnantie 1
36201 Kangasala

03 5655 3000http://www.kangasala.fi

Kangasalan sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaali- ja terveyspalvelut Kangasalan ja Pälkäneen yhteistoiminta-alueen lähes 40 000 asukkaalle. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja.

www.kangasala.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.