Kangasala-talo Oy

Kangasala-salin syksyn ohjelmistossa uusia säveliä ja tuttuja kasvoja

Jaa

Kangasala-talon syksyn ohjelmistossa nähdään useita tuttuja yleisön suosikkeja, kuten Anssi Tikanmäen Orkesteri, pianistitähti Iiro Rantala sekä Heikki Silvennoinen ja Pave Maijanen. Klassisen musiikin sarjassa kuullaan Suomalaisen Barokkiorkesterin vierailu. Tämän päivän jazzia saliin tuovat Joonas Haavisto Trio ja kitaravirtuoosi Teemu Viinikainen. Laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen esiintyy harvinaisessa konsertissa jousikvartetin säestyksellä. Juurevaan tunnelmaan päästään blueslegenda Eero Raittisen ja Knucklebone Blues Bandin kanssa. Lisää tapahtumia julkaistaan kevään aikana.

Laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen esiintyy Kangasala-talon syksyn konsertissa jousikvartetin säestämänä.
Laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen esiintyy Kangasala-talon syksyn konsertissa jousikvartetin säestämänä.

Kangasala-salin klassisen musiikin sarja jatkuu italialaisissa tunnelmissa. Suomalaisen Barokkiorkesterin konsertti nostaa esiin Vivaldin monipuolisena säveltäjänä. Viulisti Katri Nikkanen ja pianisti Maria Ala-Hannula puolestaan johdattavat Kangasala-salin yleisön matkalle Roomaan italialaisen viulukirjallisuuden saattelemana.

Laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen konsertoi Helsingin Kaupunginorkesterin ja Radion Sinfoniaorkesterin soittajista koostuvan jousikvartetin kanssa. Ajan hermolla olevaa jazzia Kangasala-saliin tuovat pianisti Joonas Haaviston trio ja kitaravirtuoosi Teemu Viinikainen.

Moni Kangasala-salin yleisön rakastama muusikko nähdään Kangasalla jälleen. Pianisti Iiro Rantalan konsertin inspiraationa on kalenterivuosi ja suomalainen sää, joka on aina pettymys. Heikki Silvennoinen ja Pave Maijanen esiintyvät bändinsä kanssa Kangasala-salin marraskuussa jo perinteeksi muodostuneessa illassa.

Salin syyskauden avaa Anssi Tikanmäen Orkesteri, joka palaa Kangasala-saliin. Konsertissa kuullaan sekä uudempia että suomalaisille hyvin tuttuja maisemakuvia Suomesta.

Viihdekonserttien tarjonta on jälleen kattava. Tangokuningatar Arja Koriseva ja baritoni Hannu Lehtonen tulkitsevat kotimaisen elokuvamusiikin säveliä. 20-vuotistaiteilijajuhlaansa viettävä Janne Tulkki saapuu Kangasalle Hämeenlinna Big Bandin kanssa. 1920−50-luvuilta ammentava Seminola-orkesteri konsertoi tällä kertaa tunteellisella rakkausteemalla.

Kangasala-talo tarjoaa syksyllä myös rytmiä ja tunnelmia maailmalta. Camino Flamenco -kollektiivi yhdistää nautittavaksi flamencon tanssin ja musiikin sekä naissukupolvien voiman. Bluesin ja juurimusiikin legenda Eero Raittinen elää uutta kukoistuskauttaan ja konsertoi Knucklebone Oscarin luotsaaman bändin kera. Jussi Syren & the Groundbreakers tuo Kangasala-saliin amerikkalaisen akustisen bluegrass-musiikin.

Syksyllä päästään nauttimaan myös musikaalien loisteesta, kun Suomen Musiikkiteatteri tuo Kangasala-taloon Hurriganesin tarinaa kertovan Ganes-musikaalin ja diskohittien täyttämän Golden Abba Show’n.

Lisää syksyn tapahtumia julkaistaan kevään aikana.

Nyt julkaistavien tapahtumien lipunmyynti alkaa naistenpäivänä torstaina 8.3. klo 11 Kangasala-talolla ja Lippu.fi:n verkkokaupassa ja myyntikanavissa ympäri Suomen.

Torstaina 8.3. Kangasala-talo ja Kimmo Pyykkö -taidemuseo viettävät naistenpäivää klo 11–19. Esittelemme koko vuoden ohjelmistoa ja luvassa on lipputarjouksia. Kimmo Pyykkö -taidemuseossa järjestetään naistenpäivän opastukset klo 15 ja 17:30. Jaamme myös ihania kangasalalaisia ruusuja 50 ensimmäiselle naiselle. Tervetuloa!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen esiintyy Kangasala-talon syksyn konsertissa jousikvartetin säestämänä.
Laulaja-lauluntekijä Samae Koskinen esiintyy Kangasala-talon syksyn konsertissa jousikvartetin säestämänä.
Lataa
Yleisön rakastama Silvennoinen & Maijanen Band palaa Kangasala-taloon jo perinteeksi muodostuneessa marraskuun konsertissa. kuva Leif Laaksonen
Yleisön rakastama Silvennoinen & Maijanen Band palaa Kangasala-taloon jo perinteeksi muodostuneessa marraskuun konsertissa. kuva Leif Laaksonen
Lataa
Anssi Tikanmäki, kuva R. Vainio
Anssi Tikanmäki, kuva R. Vainio
Lataa
Eero Raittinen ja Knucklebone Oscar
Eero Raittinen ja Knucklebone Oscar
Lataa
Hannu Lehtonen ja Arja Koriseva
Hannu Lehtonen ja Arja Koriseva
Lataa
Joonas Haavisto
Joonas Haavisto
Lataa
Kangasala-talo, kuva Tuomas Uusheimo
Kangasala-talo, kuva Tuomas Uusheimo
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kangasala-talo Oy
Kangasala-talo Oy
Kuohunharjuntie 6
36201 Kangasala

040 773 0148http://www.kangasala-talo.fi/

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kangasala-talo Oy

Maisemakuvia Suomesta soi tutuin ja uusin sävelin14.8.2018 11:55Tiedote

Anssi Tikanmäen legendaarinen Maisemakuvia Suomesta -levy teki viime vuonna historiaa saavuttamalla kultalevyrajan (25 000 kpl), jolloin se on myydyin teemallinen suomalainen instrumentaalilevy kautta aikojen. Anssi Tikanmäen Orkesteri konsertoi Kangasala-talossa lauantaina 25.8. klo 18 ohjelmanaan uudemmat sekä vanhat Maisemakuvia Suomesta -kappaleet. ”Keikoilla on käyty tasaisesti ja menestys on ollut taattua tähän saakka”, hyväntuulinen Anssi Tikanmäki kertoo. ”Maisemakuva-levyt käyvät edelleen kaupaksi, eli kultalevyn jälkeen tähtäimessä on platinaa.” Uusia kappaleitakin on ilmestynyt nuottipaperille. ”Kehittymässä on neljäs maisemakuva-albumi, mutta levy ilmestyy hamassa tulevaisuudessa, tarkemmin en vielä tiedä”, Tikanmäki kertoo. Tänä vuonna Anssi Tikanmäen Orkesteri (ATO) jatkaa esiintymisiä eri puolilla Suomea. Kangasala-talossa orkesteri konsertoi lauantaina 25.8. ohjelmanaan sekä uudemmat että luonnollisesti myös vanhat Maisemakuvia Suomesta -kappaleet, kuten "Lapin tunturit

Auton vuosikymmeniä Suomessa -valokuvanäyttely Kangasala-talossa 9.9. saakka7.8.2018 11:11Tiedote

Valokuvaaja Matti Vuorimaa kuvasi Tekniikan Maailma -lehdelle autoilun historiaa käsittelevän Autoilun vuosikymmeniä -juttusarjan vuonna 1985. Juttusarjan valokuvista koottu Auton vuosikymmeniä Suomessa -näyttely on nähtävillä Kangasala-talon toisessa kerroksessa 9.9.2018 saakka. Valokuvien rinnalla nähdään toimittaja Jussi Juurikkalan samaa juttusarjaa varten laatimia tekstikatkelmia. Valokuvasuurennokset on saatu Vehoniemen automuseosta, joka aikoinaan hankki valokuvissa nähtävät ajoneuvot, autoiluvarusteet, puvut ja asusteet. Matti Vuorimaa (1948–2016) toimi Tekniikan Maailma -lehden valokuvaajana yli neljännesvuosisadan ajan. Uransa aikana hän kuvasi autoja uutis- ja koeajokuvista vertailutestien, suurten autonäyttelykatsausten ja laajojen erikoisartikkelien kuviin. Ennen uraansa Tekniikan Maailma -lehdessä Vuorimaa opiskeli New York Institute of Photography´ssa ja työskenteli New Yorkissa valokuvaaja Stanford Smilow´n assistenttina. Hän työskenteli lyhyen aikaa myös freelance-kuva

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme