Kangasala-talo Oy

Kangasala-talon syksyssä viihdettä, jazzia ja kovan luokan klassista

Jaa

Kangasala-salin syksyn avauskonsertti Anssi Tikanmäen Orkesterin Maisemakuvia Suomesta soi lauantaina 25.8. Konsertti avaa musiikkipitoisen syysohjelmiston, jossa on runsaasti tarjontaa eri genreissä. Pianisti Fanny Söderströmin konsertti päättää klassisen musiikin vuoden. Perinteisessä luontokuvaillassa nähdään dokumentaristi, luontokuvaaja ja -kirjailija Juha Taskinen.

Fanny Söderström, kuva Tuomas Salo
Fanny Söderström, kuva Tuomas Salo

Kangasala-talon klassinen syksy saa täydennystä Tampereen pianokilpailun palkintokonsertista, jossa esiintyy kilpailussa viime vuonna toiselle sijalle yltänyt Fanny Söderström. Söderström tuo resitaalikonserttiinsa saksalaisia sävyjä opiskelukaupungistaan Berliinistä.

Elokuun lopussa klassisen sarjan avaavat viulisti Katri Nikkanen ja pianisti Maria Ala-Hannula italialaisen viulukirjallisuuden helmillä. Avanti! Kamariyhtye soittaa Kangasala-salissa kaikkien aikojen klassikoita barokin, romantiikan, jazzin ja kansanmusiikin perinteistä. Avanti! -kvartetin kanssa esiintyvät Kari Kriikku, klarinetti ja Jouko Laivuori, piano.

Suomalainen Barokkiorkesteri tarjoilee Vivaldin pulppuavaa sävelkieltä solisteinaan Essi Luttinen, mezzosopraano, Jani Sunnaborg, fagotti ja Kreeta-Maria Kentala, viulu ja liidaus.

Jazzsyksy käynnistyy pianisti Iiro Rantalan konsertilla Finnish Calendar, joka on vuoden mittainen sääkatsaus ankaran ilmaston maasta. Eturivin jazzia saliin tuo Joonas Haavisto trio, jonka vieraaksi saapuu kitaristi Teemu Viinikainen.

Jo perinteeksi muodostuneessa luontokuvaillassa nähdään dokumentaristi, luontokuvaaja ja -kirjailija Juha Taskisen esitys ”40 vuotta Norppia ja hylökeitä”, sekä Kangasalan kameraseuran kuvasatoa.

Loppuvuoden juhlapyhiä juhlistetaan Kangasala-talossa useassa konsertissa. Kangasalan soittokunta, Oriveden puhallinorkesteri, Kangasalan mieslaulajat sekä Pikantit tarjoavat jälleen viime vuonna runsaasti kiitosta saaneen Musiikkia isänmaalle -konsertin.

Joulukonserteissa Kangasala-talossa loistavat tangolaulaja Leif Lindeman, koko perheen Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri sekä Lauluyhtye Valkea ja Vox Pedagogiga.

Arimon Stand Up Klubi tuo Kangasalle tällä kertaa sikamaiset pikkujoulut, jossa viihdyttävät koomikot Inka Valima, Riku Sottinen ja Risto K. Järvinen.

Katso kaikki tapahtumat: www.kangasala-talo.fi/tapahtumat

Nyt julkaistavien uusien tapahtumien lipunmyynti alkaa perjantaina 24.8. klo 11 Kangasala-talolla ja Lippu.fi:n verkkokaupassa ja myyntikanavissa ympäri Suomen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Fanny Söderström, kuva Tuomas Salo
Fanny Söderström, kuva Tuomas Salo
Lataa
Anssi Tikanmäki, kuva R. Vainio
Anssi Tikanmäki, kuva R. Vainio
Lataa
Dokumentaristi, luontokuvaaja ja -kirjailija Juha ”Norppa” Taskinen on keskittynyt erityisesti saimaannorppaan ja Saimaan järviluontoon. kuva Juha Taskinen
Dokumentaristi, luontokuvaaja ja -kirjailija Juha ”Norppa” Taskinen on keskittynyt erityisesti saimaannorppaan ja Saimaan järviluontoon. kuva Juha Taskinen
Lataa
Avanti! Kamariyhtye, kuva Marco Borggreve
Avanti! Kamariyhtye, kuva Marco Borggreve
Lataa
Kari Kriikku, kuva Marco Borggreve
Kari Kriikku, kuva Marco Borggreve
Lataa
Suomalainen barokkiorkesteri, kuva Jaakko Paarvala
Suomalainen barokkiorkesteri, kuva Jaakko Paarvala
Lataa
Essi Luttinen, mezzosopraano
Essi Luttinen, mezzosopraano
Lataa
Iiro Rantala, kuva Gregor Hohenberg
Iiro Rantala, kuva Gregor Hohenberg
Lataa
Joonas Haavisto
Joonas Haavisto
Lataa
Teemu Viinikainen
Teemu Viinikainen
Lataa
Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri
Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kangasala-talo Oy
Kangasala-talo Oy
Kuohunharjuntie 6
36200 Kangasala

040 773 0148http://www.kangasala-talo.fi/

Kangasala-talo on vuoden 2015 alussa avattu kulttuurikeskus, joka sijaitsee Kangasalan keskustassa 20 minuutin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta. Kangasala-talossa sijaitsee 290-paikkainen konserttisali Kangasala-sali, Kimmo Pyykkö -taidemuseo, galleria sekä Kangasalan valtuustosali. Kangasala-talo Oy järjestää konsertteja ja muita kulttuuritapahtumia useille kohderyhmille ja vastaa Kimmo Pyykkö -taidemuseon sekä elokuvateatteri K-Kinon toiminnasta. Kangasala-talo Oy tarjoaa myös kokous-, juhla- ja ohjelmapalveluita. Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komosen suunnittelemalle Kangasala-talolle myönnettiin Vuoden betonirakenne 2015 -palkinto ja Betonijulkisivu 2015 -arkkitehtuuripalkinto. Rakennus oli ehdolla vuoden 2015 Arkkitehtuurin Finlandia -palkinnon saajaksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kangasala-talo Oy

Tinapillin alkeet vai sosiaalinen ryhmätanssi? Kangasala Irish Festival tarjoaa irlantilaisen musiikin ja tanssin opetusta aloittelijoista edistyneisiin12.4.2019 15:39:14 EESTTiedote

Huhtikuun lopulla 25.- 27.4.2019 järjestettävä irlantilaisen musiikin, tanssin ja kulttuurin festivaali Kangasala Irish Festival - The Spring Gathering tarjoaa ohjelmistossaan konsertteja, elokuvia, tanssia, työpajoja ja jameja. Työpajoissa kiinnostuneet pääsevät kokeilemaan mm. tinapillien alkeita, irlantilaista musiikkia viululla ja kitaralla ja sosiaalista ryhmätanssia. Työpajoja on tarjolla sekä aloittelijoille että edistyneemmille.

Kangasala Irish Festivalin ohjelmassa tanssi vahvasti mukana - esiintyjänä irlantilaisen tanssin maailmanmestari Ruairi McCabe10.4.2019 09:03:54 EESTTiedote

Kangasalla järjestetään vapun alla 25.- 27.4.2019 irlantilaisen musiikin, tanssin ja kulttuurin festivaali: Kangasala Irish Festival - The Spring Gathering. Kangasala-talossa ja useissa Kangasalan keskustan paikoissa järjestettävän festivaalin ohjelmistoon kuuluu konsertteja, elokuvia, irlantilaisen musiikin ja tanssin opetusta sekä jameja, joissa soittajat kokoontuvat yhteen musisoimaan rennossa ilmapiirissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme