MessukeskusMessukeskus

Kansainvälinen Cyber Security Nordic 2021 siirtyy tammikuuhun

Jaa

Messukeskukseen Helsinkiin valmisteltu kansainvälinen Cyber Security Nordic -tapahtuma siirtyy ja järjestetään hybriditapahtumana 11.–12.1.2022 Messukeskuksessa Helsingissä. Kansainvälinen tapahtuma vaatii matkustamista ja useissa isoissa yrityksissä on vielä lokakuussa matkustuskielto. Messukeskus sopi siirrosta yhdessä tapahtuman toimeksiantaja Finnish Information Security Cluster - Kyberala ry:n kanssa.

Cyber Security Nordic vuonna 2019 Messukeskuksessa. Kuva: Messukeskus
Cyber Security Nordic vuonna 2019 Messukeskuksessa. Kuva: Messukeskus

Tapahtumien järjestäminen on pitkäjänteistä työtä ja yrityksille suuri panostus sekä rahallisesti että työmäärältään.  Tapahtuman toimeksiantaja ja strategiset kumppanit uskovat kohtaamisiin ja verkostoitumiseen. Cyber Security Nordic –tapahtuma tahdotaan järjestää Messukeskuksessa. Viime kevään verkkotapahtuma onnistui hyvin, mutta verkkotapahtumalla ei koskaan pystytä korvaamaan kohtaamisia.  Cyber Security Nordic oli määrä järjestää Messukeskuksessa 12.–13.10.2021.  

  Cyber Security Nordic 2022:n ohjelma julkaistaan syyskuun lopussa  

Cyber Security Nordic ratkoo yritysten ja hallinnon digitaalisia haasteita pyörteisessä toimintaympäristössä ja kasvattaa yrityksiin uusia kyberosaajia. Tapahtuma paneutuu digitaalisen turvallisuuden uuteen normaaliin keynote-puheenvuoroin, case-esimerkein ja keskusteluin. Luvassa on huipputason kansainvälisiä esiintyjiä, ja keskusteluissa leikataan niin politiikkaa, taloutta kuin tulevaisuuden visioita. 

Cyber Security Nordic 2022 järjestetään 11.–12.1.2022  hybriditapahtumana Messukeskus Siivessä ja verkossa osoitteessa https://cybersecuritynordic.messukeskus.com/

Tapahtuman järjestää Messukeskus toimeksiantajanaan Finnish Information Security Cluster – Kyberala ry. Strategisia kumppaneita ovat Accenture Security, F-Secure, Huawei, Microsoft, Rafael Advanced Defence Systems ja Trend Micro. | #cybersecuritynordic2022
 

Lisätietoja:  
Messukeskus: Marcus Bergström, Business Manager, 
puh. 044 5624 524, marcus.bergstrom@messukeskus.com 
Messukeskus: Teija Armanto, tiedottaja, puh. 050 376 0804 teija.armanto@messukeskus.com  

 
Messukeskuksen turvallisuusjärjestelyt ovat ensiluokkaiset ja Messukeskus sai ensimmäisenä pohjoismaisena tapahtumatalona Safe Asset Groupin Covid-19-sertifikaatin. SAFE Asset Groupin  kansainvälinen vertailututkimus osoittaa, että messukäynti on turvallisempi kuin kauppakeskuksessa käynti. 

 Kuvia edellisistä messuista ja tapahtumien logot:  http://mediabank.messukeskus.com 

Kuvat

Cyber Security Nordic vuonna 2019 Messukeskuksessa. Kuva: Messukeskus
Cyber Security Nordic vuonna 2019 Messukeskuksessa. Kuva: Messukeskus
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. Messukeskuksen tapahtumissa vieraili vuonna 2019 1,1 miljoonaa vierasta. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä | www.messukeskus.com | #messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses with 1,1 million visitors annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | Messukeskus – A century in the centre of events | www.messukeskus.com | #messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsingin Kirjamessut kokoaa kirjallisuuden ystävät Messukeskukseen14.9.2021 14:30:00 EEST | Tiedote

Odotetut Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 28. – 31.10.2021 Messukeskuksessa Helsingissä. Kirjallisuuden ystävät, kirjailijat ja toimiala kokoontuvat Messukeskuksen laajoihin tiloihin keskustelemaan kirjallisuudesta ja ostamaan kirjoja. Mukana messuilla on yli 250 yritystä. Nyt jos koska isot tilat näyttävät parhaat puolensa, sillä niissä voidaan järjestää kirjamessut terveysturvallisesti. Helsingin Kirjamessujen ohjelma julkaistaan 28.9.2021.

KoneAgria tarjoaa arvokasta edelläkävijätietoa maa- ja metsätalousammattilaisille - ohjelma julkaistu6.9.2021 16:10:20 EEST | Tiedote

KoneAgria 2021 -messujen ohjelma on rakennettu siten, että maa- ja metsätalousammattilaiset löytävät sieltä paljon kannattavuutta ja osaamista vahvistavaa sisältöä ja kollegoiden käytännön kokemuksia. Esillä ovat muun muassa sukupolvenvaihdos, investoinnit, laidunnus, älykäs peltoviljely eli Smart Farming ja voimakkaasti kaikkeen vaikuttava Euroopan yhteisön yhteinen maatalouspolitiikka CAP. Päivät on teemoitettu, joten vierailun voi ajoittaa itselleen parhaiten sopivaksi. KoneAgria 2021 järjestetään torstaista lauantaihin 14.–16.10.2021 Tampereella.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme