Mediasignal Group

Kansainvälinen käyttäjäkohderyhmä oli keskiössä Hankkija FFI:n verkkosivu-uudistuksessa

Jaa

Hankkija tunnetaan pitkästä toimintahistoriastaan suomalaisessa maatalous- ja konekaupassa. Tuotevalikoima ja -viestintä on suunnattu palvelemaan kotimaisia maatalousyrittäjiä. Hankkija Finnish Feed Innovations (Hankkija FFI) jatkaa vuonna 2007 konserniin ostetun Suomen Rehu Oy:n tarinaa. Yksikkö vastaa sekä rehuteollisuuden biotieteellisestä tutkimus- ja kehitystoiminnasta että tuoteryhmän vientiliiketoiminnasta. Asiakkaat yli 30 maassa ohjasivat viennin tueksi tehdyn uuden englanninkielisen sivuston suunnittelua.

Hankkija.com palvelee viennin asiakkaita
Hankkija.com palvelee viennin asiakkaita

Konsernin koti- ja ulkomaan tuotevalikoimat ja kohderyhmät eroavat täysin toisistaan, joten oli luonteva ratkaisu tuottaa hankkija.fi:n rinnalle kokonaan uusi vain vientikauppaa palveleva hankkija.com. Mediasignal toimi projektissa toteutuksesta vastaavana kumppanina ja sivut lanseerattiin tammikuussa 2021.

Hankkija FFI:n vientimarkkinointipäällikkö Vadim Chupasovin mukaan he antoivat Mediasignalille suuntaviivat suunnittelua varten:

- Olimme perinteisesti esittäneet asiat verkossa tuotekärki edellä. Myymme tuotteet ulkomaisten jälleenmyyjien kautta rehujen valmistajille, mutta myös loppukäyttäjät käyvät hakemassa nettisivuilta tietoa tuotteista. Halusimme, että sekä tuotetietoa että biotieteellisen rehuteollisuuden tutkimustietoa olisi aiempaa helpommin löydettävissä kaikkien kohderyhmien tarpeisiin. Lisäksi oli tarpeen uudistaa ilme vastaamaan paremmin muussa myyntimateriaalissa jo käytössä ollutta värimaailmaa, Vadim Chupasov sanoo.

- Olemme jo saaneet hyvää palautetta uusista sivuista. Sisältörakenteen ohella päivitetty visuaalinen ilme toimii monikanavaisesti ja sivustolle tehdyt graafiset ratkaisut näkyvät nyt myös muussa myyntimateriaalissamme. Samoin tapa jäsennellä tuotteista kertomista, Chupasov vahvistaa.

Mediasignal oli luonteva valinta uudistuksen tekijäksi.

- Olimme toimineet jo vuosia Suomen Rehun yhteistyökumppanina, joten myös tuotteet olivat meille entuudestaan tuttuja. Mediasignal on toteuttanut nykyisellä Hankkija-aikakaudella useita tuotebrändien verkkopalvelukokonaisuuksia, joten aiemmasta yhteistyöstä oli varsin paljon kokemusta, mikä aina helpottaa uusia projekteja, kertoo Mediasignal Communicationsin toimitusjohtaja Marko Kujala.

Lisätietoja:

Marko Kujala, toimitusjohtaja, Mediasignal Communications Oy, marko.kujala@mediasignal.fi

Vadim Chupasov, Export Marketing Manager, Hankkija Oy, vadim.chupasov@hankkija.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Hankkija.com palvelee viennin asiakkaita
Hankkija.com palvelee viennin asiakkaita
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Mediasignal Group
Mediasignal Group
Hämeenkatu 13 B
33100 Tampere

03 223 3343http://www.mediasignal.fi

Mediasignal Group on Helsingissä, Tampereella ja Joensuussa toimiva yksityinen viestintä- ja teknologiayritys, joka tarjoaa verkon ja digitaalisuuden ratkaisuja suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaille. Mediasignalissa työskentelee noin 30 suunnittelun, kehittämisen, koodaamisen sekä viestinnän ammattilaista. Mediasignal Groupin toimitusjohtaja on Toni Pato-oja. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Mediasignal Group

Tärkeä osa kiertotaloutta – tehokas raportointijärjestelmä pakkausmateriaaleille14.1.2021 08:50:00 EET | Tiedote

Suomen Pakkauskierrätys RINKI Oy on Suomen teollisuuden ja kaupan liittojen omistama voittoa tavoittelematon palveluyhtiö. Pakattujen tuotteiden maahantuojat ja Suomessa pakkaavat yritykset raportoivat vuosittain Ringille pakkausmateriaaliensa käytön. Mediasignal toimi Ringin kumppanina, kun yritysten käyttämien pakkausmateriaalien ilmoittamiseen tarvittava selainpohjainen tietojärjestelmä uudistettiin.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme