Kansainvälinen ruoka- ja ravintola-alan huippuseminaari Sauce Forum Suomeen
Vuonna 2015 perustettu Sauce Forum on aiemmin järjestetty Virossa, jossa tapahtuma on kasvattanut vahvaa suosiota korkealaatuisena foorumina, jonne ovat kokoontuneet ruoan tulevaisuudesta kiinnostuneet ruoka- ja ravintola-alan ammattilaiset sekä suunnannäyttäjät kovatasoisten puhujien innoittamina.
“Ruoka on tänä päivänä tärkeämpää kuin koskaan”
Sauce Forum haluaa jakaa toimialan kansainvälisten mielipidejohtajien sisäistä tietoa paikallisille ammattilaisille keskusteluiden, verkostoitumisen ja paneeleiden kautta. Tavoitteena on ymmärtää alan globaaleja muutoksia ja trendejä, inspiroitua ja valmistautua tulevaisuuteen.
“Ruoka on tänä päivänä tärkeämpää kuin koskaan. Maailman väkiluvun ylittäessä jo 7,5 miljardia, ruoasta on tullut yksi maailman tärkeimmistä taloustekijöistä ja teknologiasta muutoksen suurin mahdollistaja. Kasvava osa kaupunkilaisten ruokabudjeteista käytetään ulkona syömiseen, mikä tekee keittiömestareista ja ravintolakokeista ruoan tulevaisuuden suuria vaikuttajia. Heidän päätöksensä vaikuttavat valtavasti meihin kaikkiin - niin terveyteen, talouteen kuin maailman ekologiseen kestävyyteen. Vaikka toimitaan lokaalisti, on äärimmäisen tärkeää, että ravintola-ammattilaiset ovat tietoisia ruokamaailman globaalista kehityksestä ja ymmärtävät omien valintojensa vaikutuksen suuremmassa mittakaavassa”, sanoo Pauliina Pirkola, Sauce Forumin perustaja.
“Sauce on ruoka- ja ravintola-alan Slush”
Myös Sauce Forumin pääkumppanille Royal Ravintoloille on tärkeää seurata tarkasti ravintolamaailman globaaleita suuntauksia ja olla mukana kehittämässä ravintola-alaa Suomessa.
“Sauce on ruoka- ja ravintola-alan “Slush” ja on mahtavaa saada tapahtuma Helsinkiin. Näen, että tällä tapahtumalla viemme taas maamme ravintola-alaa eteenpäin kohti eurooppalaista huippua”, iloitsee Royal Ravintoloiden toimitusjohtaja Aku Vikström.
“Helsingistä on jo tullut suosittu ruokamatkailukohde ja on tärkeätä, että täällä käydään myös laadukasta ruokakeskustelua”, Vikström jatkaa.
Teemana “Power of Food”
Sauce Forumin teemana on tänä vuonna “Power of Food” ja aihetta käsitellään eri näkökulmista puheissa ja paneelikeskusteluissa. Ruoan tulevaisuutta ja valtaa globaalissa taloudessa pohditaan esimerkiksi teknologian, raaka-aineiden ja trendien kautta. Vahvassa roolissa ovat myös kuluttajakäyttäytyminen ja kokemuksellisuus. Kumppaneina Sauce Forumissa toimivat Royal Ravintolat, Fredman Group, E. Ahlström Oy, Vaasan Oy ja Arctic Blue Gin. Eri kategorioiden puhujat ja päivän tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin.
Tapahtumapaikkoina toimivat suomalaisen gastronomian kärkiravintola Palace, Suomen suurin pursiseura NJK ja historiallinen Vanha ylioppilastalo. Tapahtuman avauspäivänä lauantaina 1.9. on ainutlaatuinen mahdollisuus illastaa ravintola Palacessa maailman parhaan ravintolan titteliä kantavan Eleven Madison Parkin keittiömestarin Dmitri Mägin vieraana. Sunnuntai on varattu rennolle Meet & Greet -tapahtumalle NJK:lla, jossa tullaan näkemään myös vierailevia huippukokkeja. Maanantaina Sauce Forum -seminaari valtaa Vanhan Ylioppilastalon. Lisäksi tulossa on mahdollisesti muita oheistapahtumia ympäri Helsinkiä esimerkiksi erilaisten illallisten muodossa.
Liity Saucen newsletter-listalle: laura@sauceforum.com
Sauce Forumin early bird -liput myynnissä täällä
Lisätiedot:
Verkkosivut, Facebook ja Instagram:
https://www.facebook.com/sauceforum/
https://www.instagram.com/sauceforum/
Median akkreditointi: mari@mellakkahelsinki.fi
Yhteyshenkilöt
Yhteystiedot:
Pauliina Pirkola
MOS - Mother Of Sauce
pauliina@sauceforum.com
+37258839066
Mari Wainio
PR- ja viestintätoimisto
Mellakka Helsinki´
mari@mellakkahelsinki.fi
040 828 0508
Kuvat
Tietoja julkaisijasta
Pursimiehenkatu 29-31 A
00150 HELSINKI
info@mellakkahelsinki.fihttp://mellakkahelsinki.fi
Mellakka Helsinki on luova PR- ja viestintätoimisto.
Tilaa tiedotteet sähköpostiisi
Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.
Lue lisää julkaisijalta Mellakka Helsinki
Helsingissä sijaitseva legendaarinen skeittipuisto uudistuu – avajaiset heinäkuun lopussa5.7.2023 08:15:00 EEST | Tiedote
Perinteisen katuskeittauksen tyylistä inspiroitunut skeittipuisto Ponke’s Park saa uuden elämän paikallisten yrittäjien yhteisellä ponnistuksella. Eiran merellisissä maisemissa sijaitseva skeittipuisto uusitaan asfalttia myöten.
Suomen suurimman manageritoimiston toimitusjohtaja vaihtuu: “Markkina on kypsä uusille avauksille”7.6.2023 09:16:42 EEST | Tiedote
Manageritoimisto Mellakka Managementin toimitusjohtaja Emma Alftan jättää tehtävänsä elokuusta alkaen. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty pitkän uran markkinointiviestinnässä tehnyt Vivan Daaboul. Alftan jatkaa yhtiössä managerina.
Suomalainen metaversumiosaaja Burst yhteistyöhön yhdysvaltalaisen jättiagentuurin kanssa23.5.2023 08:30:00 EEST | Tiedote
Burst pääsee Endeavor Groupin yhteistyön kautta kehittämään metaversumielämyksiä maailman suurimmille artisteille ja tapahtumille.
Joulutusindeksi: joulun tunnelmointi on virallisesti käynnistynyt ympäri Suomen30.11.2022 08:28:53 EET | Tiedote
Nämä ovat Suomen todellisten joulufanien suosikkielokuvat ja -kappaleet.
Tässä ovat juhlakauden toivotuimmat lahjat erilaisille kuuntelijoille21.11.2022 10:23:19 EET | Tiedote
Sonosin laadukkaat kaiuttimet ja äänipalkit ilahduttavat vuoden jokaisena päivänä.
Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.
Tutustu uutishuoneeseemme