Vaasan kaupunki - Vasa stad

Kansainvälinen vammaisten päivä 3.12. – Iida Laasanen vuoden ”Asenne-edistäjäksi” Vaasassa

Jaa

Kansainvälistä vammaisten päivää vietetään 3.12.2020. Vaasan Vammaisneuvosto valitsi vuoden 2020 ”Asenne-edistäjäksi” Iida Laasasen.

Vaasan Vammaisneuvostolla on tapana palkita vuosittain vuoden ”Asenne-edistäjä”, joka voi olla yksityinen henkilö, järjestö, yritys tai muu toimija, Kansainvälisenä vammaisten päivänä. Tällä kertaa neuvosto pyysi yleisöltä ehdotuksia vuoden ”Asenne-edistäjän” tunnustuksen saajaksi.

Vammaisneuvostolle tuli monia hyviä ehdotuksia, ja kokouksessaan 25.11. Vammaisneuvosto valitsi näistä Iida Laasasen palkittavaksi vuoden 2020 ”Asenne-edistäjänä”.

- Iida on toiminut pitkään erityislasten- ja nuorten voimisteluryhmien ohjaajana ja perusteluissa korostui, että hänen seurassaan kaikki lapset, olivat he vammaisia ja vammattomia, tuntevat itsensä osaaviksi ja tasa-arvoisiksi. Iida kohtelee kaikkia tasapuolisesti, tekee työtään osaavasti suurella sydämellä ja näkee mahdollisuuksia siinä, missä liian moni muu näkee haasteita, perustelee Vammaisneuvosto valintaa.

Vammaisten päivän kunniaksi Vaasan kaupungin esteettömyyttä käsitteleville verkkosivuille www.vaasa.fi/esteettomyys julkaistaan myös kesän 2020 esteettömyyskartoitusraportti. Kiinteistötoimen kesätyöntekijät kartoittivat muun muassa kevyen liikenteen väylien esteettömyyttä eri kaupunginosissa ja koostivat havainnoista kattavan raportin.

Yhteyshenkilöt

Anne Salovaara-Kero
Vammaisneuvoston puheenjohtaja
p. 044 060 2660
anne.salovaara-kero@vaasa.fi

Elisabeth Hästbacka
Esteettömyyskoordinaattori, Vammaisneuvoston sihteeri
p. 040 095 6221
elisabeth.hastbacka@vaasa.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Vaasan kaupunki - Vasa stad
Vaasan kaupunki - Vasa stad
PL / PB 3
65101 Vaasa

+358 6 325 1111http://www.vaasa.fi

Vaasan kaupunki

Aina aurinkoinen Vaasa on Pohjolan energiapääkaupunki, jossa yhdistyvät innovatiivisuus, teknologia, laadukkaat palvelut, monipuolinen koulutus- ja kulttuuritarjonta sekä energinen meininki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Vaasan kaupunki - Vasa stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme