Messukeskus

Kansainvälisen Ystävän valinnat Habitaresta

Jaa

Habitaren Kansainvälinen Ystävä 2017, MUJIn pääjohtaja Masaaki Kanai valitsi Habitare-messujen 420 näytteilleasettajan tarjonnasta kiinnostavimmat tuotteet ja ilmiöt. Habitare on käynnissä Messukeskuksessa Helsingissä sunnuntaihin saakka 13.–17.9.

Masaaki Kanai valitsi Philipsin osaston kiinnostavimmaksi osastoksi. Kuva: Messukeskus/ Aino Huovio
Masaaki Kanai valitsi Philipsin osaston kiinnostavimmaksi osastoksi. Kuva: Messukeskus/ Aino Huovio

PARAS OSASTO
Philips 6h29
Puun ja valon yhdistelmä on harmoninen ja kevyt, ja osasto välittää hyvin tätä tunnelmaa. Pidän yksinkertaisuudesta ja tämä osasto on selkeä ja yksinkertainen.

MIELENKIINTOISIN TUOTE
Kasper Nymanin suunnittelema OBBY-sohva, Supply 6g68
Olen vaikuttunut sohvan yksinkertaisesta muodosta, sillä monesti tuotteita muotoillaan liikaa. Vaikka sohvan muoto on yksinkertainen, se on tehty todella laadukkaasti, huolella ja laadukkaista materiaaleista.

SUOSIKKIMATERIAALI
Koivu, Verso Design 6g8
Vaalea koivu on pohjoisen maan symboli ja materiaalina käytetty todella pitkään. On tärkeää säilyttää perinteisiä materiaaleja ja tehdä niistä uusia tuotteita, kuten Verson valikoimissa on.

ILMIÖ
Tapio Wirkkala K2 valaisimet, Airam 6h28
Uusi kohtaa vanhan Tapio Wirkkalan upeiden valaisimien uustuotannossa. ”Master of Finnish design” Tapio Wirkkalan uustuotantoon tulleisiin valaisimiin on yhdistetty viimeisin led-teknologia. Näin säilytetään vanhaa, mutta tuodaan mukaan uutta.

KONSEPTI
Olokoto-konsepti, Pohjois-Suomen Hirsitalo 6a50
Myös MUJI tekee pikkukoteja. Mökkikulttuuri on todella suomalainen ilmiö. Olokoto on erittäin hyvin tehty ja suunniteltu ja tuotannollistettu ja siinä on kaunis tila, jossa voi viettää aikaa. Mökki istuu suomalaiseen luontoon.

NEXT
Toin Japanista mukanani pyörätuolin, jonka japanilainen suunnittelija on tehnyt suomalaisesta puusta. Kaikille ihmisille samanlaiset mahdollisuudet nauttia elämästä ja matkustamisesta tarjoava pyörätuoli on tehty ainoastaan puusta ja muovista ja se kulkee esimerkiksi lentokenttien turvatarkastuksen läpi ilman että henkilön tarvitsee nousta pois tuolista.
Pyörätuoli ei ole Habitaren valikoimissa.

Masaaki Kanai

Pääjohtaja Masaaki Kanai on työskennellyt vuodesta 1993 lähtien MUJIn omistaman Ryohin Keikaku Co. Ltd johtotehtävissä. Japaniksi ketjun virallinen nimi ”Mujirushi ryohin” tarkoittaa brändäämättömiä laatutuotteita. Ympäri maailmaa MUJI tunnetaan kohtuuhintaisista, esteettisesti vähäeleisen kauniista päivittäistavaroista, vaatteista ja kodintarvikkeista, joita yhdistävät käyttäjälähtöisyys, laadukkaat materiaalit ja rationaalinen tuotantoprosessi. Japanissa MUJI on laajentanut valikoimaansa myös talokonsepteihin ja palvelee myymällä Pre-fab koteja ja remontoimalla vanhoja kerrostaloja.


Lisätietoja:
tiedottaja Johanna Suni p. 040 5154216, johanna.suni@messukeskus.com
KUVAT Kansainvälisen ystävän valinnoista Messukeskuksen kuvapankissa 


Suomen suurin huonekalu-, design- ja sisustustapahtuma Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 13.–17.9.2017. Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamisesta sekä kodin ja tilojen toiminnallisuudesta ja visuaalisuudesta. Habitare tuo esiin uuden suunnittelijapolven ajatuksia ja töitä sekä herättää keskustelua. Habitaren Kansainvälinen Ystävä 2017 on MUJI:n pääjohtaja Masaaki Kanai. Samaan aikaan Habitaren kanssa: Antiikki ja HighEnd Helsinki sekä ammattilaisten tapahtumat Showroom ja Forma| www.habitare.fi | @HabitareFair | www.facebook.com/habitare | #habitare2017 |

 

Kuvat

Masaaki Kanai valitsi Philipsin osaston kiinnostavimmaksi osastoksi. Kuva: Messukeskus/ Aino Huovio
Masaaki Kanai valitsi Philipsin osaston kiinnostavimmaksi osastoksi. Kuva: Messukeskus/ Aino Huovio
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Työmatkapyöräily on trendikästä22.2.2018 14:27Tiedote

Messutapahtumat nostavat esiin ilmiöitä ja trendejä. GoExpossa tänä vuonna pinnalla olevat pyöräilyteemat ovat sähköavusteiset pyörät ja työmatkapyöräily. Työmatkoja voi taittaa tavallisellakin pyörällä, mutta entistä kevyemmät sähköpyörät ovat tehneet työmatkalaiselle pyöräilystä helppoa ja miellyttävää. GoExpossa on testattavana lähes 60 sähköavusteista pyörää ja mukana tapahtumassa ovat kaikki merkittävät valmistajat ja maahantuojat, jotka edustavat kymmeniä eri pyörämerkkejä. GoExpo järjestetään 2.–4.3. Messukeskuksessa Helsingissä.

Ihania ideoita pihaan ja puutarhaan, ajankohtaista tietoa rakentamiseen ja remontointiin19.2.2018 09:09Tiedote

Kevätmessujen ohjelma pursuaa ideoita ja tietoa puutarhan ja pihan hoitoon, rakentamiseen ja remontointiin, piensisustamiseen ja mökkeilyyn. Kevätpuutarha-messujen ideapuutarhan teemana on fantasiamainen Liisa Ihmemaassa ja OmaMökki-messujen mökkipihalta löydät vinkit lokoisaan ranta- ja saunaelämään. Viiden messun kokonaisuus järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 12.-15.4.2018.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme