MessukeskusMessukeskus

Kansainväliset kumppanuudet vahvistavat AVITA AudioVisual Expon tarjontaa

Jaa

AVITA AudioVisual Expon Platinum Partner -kumppanuudet ovat vahvistuneet. Platinum Partnereina messuilla ovat elektroniikkajätti LG Electronics Nordic, esitys-, elämys- ja neuvottelutekniikkaan keskittyvä Barco ja alan johtava massatapahtumiin soveltuvien alumiinitrussirakenteiden valmistaja Eurotruss. AVITA AudioVisual Expo järjestetään 26.–27.9.2017 Messukeskuksessa, Helsingissä.

AVITA AudioVisual Expon Platinum Partnereina toimivat LG Electronics Nordic, Barco ja Eurotruss. Kumppanit ovat mukana messujen näytteilleasettajina ja näkyvät osana messujen kokonaisilmettä ja ohjelmaa.

LG on yksi maailman johtavista viihde-elektroniikan, kodintekniikan ja langattomien viestinnän ratkaisujen toimittajista, ja se esittelee messuilla erityisesti uutta OLED-teknologiaa. Kansainvälinen teknologiayhtiö Barco on tunnettu viihde-, yritys- ja terveydenhuoltoaloille suunnattujen laadukkaiden, verkotettujen esitysteknisten laitteiden ja ohjelmistojen toimittaja ja valmistaja. AudioVisual- ja FinnSec-messuilla Barco esittelee valvomoiden näyttöratkaisut, elämyksien projisoinnit ja yhteistyön mahdollistavat esitystekniset järjestelmät. Monikansallinen Eurotruss on alan johtava alumiinitrussirakenteiden toimittaja, jonka tuotteita käytetään vuokra- ja kiertuekäytössä sekä erilaisissa yritystapahtumissa.

”On todella hienoa, että isot, kansainväliset yritykset ja ratkaisukehittäjät ovat mukana Audiovisual Expossa. Messuilla yhdistyvätkin elämystekniikka, sairaalaratkaisut, broadcast-, neuvottelu- ja esitystekniikka, tapahtumatuotanto ja ohjelmistoratkaisut. Platinum Partnereiden mukanaolo kertoo, että AudioVisual Expo on Pohjois-Euroopan merkittävin AV-alan tapahtuma, johon kannattaa osallistua kauempaakin, toteaa AVITA ry:n toiminnanjohtaja Timo Tuominen.

Audiovisual Expo täydentää samanaikaisten tapahtumien tarjontaa

Samaan aikaan AudioVisual Expon kanssa Messukeskuksessa järjestetään maamme suurin korjausrakentamisen ja kiinteistön ylläpidon ja hallinnon ammattitapahtuma Kiinteistömessut, turvallisuuteen keskittyvä FinnSec, kybertuvallisuuteen liittyvä Cyber Security Nordic sekä Ahlsell Expo. Kävijällä on vapaa pääsy kaikkiin tapahtumiin.

”Erityisesti Kiinteistömessujen ja FinnSecin näkökulmasta AudioVisual Expossa olevat tuotteet ja palvelut tuovat mielenkiintoisen lisän kiinteistöalan sekä sähköisen talotekniikan tuotteisiin”, Timo Tuominen toteaa. ”Rakennusalan nousun myötä erilaiset turvallisuuteen liittyvät ratkaisut sekä yleisesti neuvottelu- ja esitysratkaisut ovat erittäin ajankohtaisia”.

Lisätiedot:

Timo Tuominen, toiminnanjohtaja, AVITA ry, puh. 050 315 2204, etunimi.sukunimi@avita.fi Taira Sjöblom-Tallus, tiedottaja, Messukeskus, puh. 050 385 5482, etunimi.sukunimi@messukeskus.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Helsingin Kirjamessuilla kahdeksan lukupiiriä18.6.2018 12:19Tiedote

Helsingin Kirjamessujen lukupiirit on julkaistu. Tarjolla on kahdeksan lukupiiriä kiinnostavista vuoden 2018 kirjauutuuksista. Lukupiiriin osallistuu messuvieraiden lisäksi kirjailija ja kustantajan edustaja. Lukupiirikirjailijoita ovat Rafael Donner, Antti Heikkinen, Kari Hotakainen, Risto Isomäki, Riikka Pulkkinen, Sisko Savonlahti, Katariina Souri ja Saara Turunen. Helsingin Kirjamessut järjestetään torstaista sunnuntaihin 25. – 28.10.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme