MessukeskusMessukeskus

Kansainväliset kumppanuudet vahvistavat AVITA AudioVisual Expon tarjontaa

Jaa

AVITA AudioVisual Expon Platinum Partner -kumppanuudet ovat vahvistuneet. Platinum Partnereina messuilla ovat elektroniikkajätti LG Electronics Nordic, esitys-, elämys- ja neuvottelutekniikkaan keskittyvä Barco ja alan johtava massatapahtumiin soveltuvien alumiinitrussirakenteiden valmistaja Eurotruss. AVITA AudioVisual Expo järjestetään 26.–27.9.2017 Messukeskuksessa, Helsingissä.

AVITA AudioVisual Expon Platinum Partnereina toimivat LG Electronics Nordic, Barco ja Eurotruss. Kumppanit ovat mukana messujen näytteilleasettajina ja näkyvät osana messujen kokonaisilmettä ja ohjelmaa.

LG on yksi maailman johtavista viihde-elektroniikan, kodintekniikan ja langattomien viestinnän ratkaisujen toimittajista, ja se esittelee messuilla erityisesti uutta OLED-teknologiaa. Kansainvälinen teknologiayhtiö Barco on tunnettu viihde-, yritys- ja terveydenhuoltoaloille suunnattujen laadukkaiden, verkotettujen esitysteknisten laitteiden ja ohjelmistojen toimittaja ja valmistaja. AudioVisual- ja FinnSec-messuilla Barco esittelee valvomoiden näyttöratkaisut, elämyksien projisoinnit ja yhteistyön mahdollistavat esitystekniset järjestelmät. Monikansallinen Eurotruss on alan johtava alumiinitrussirakenteiden toimittaja, jonka tuotteita käytetään vuokra- ja kiertuekäytössä sekä erilaisissa yritystapahtumissa.

”On todella hienoa, että isot, kansainväliset yritykset ja ratkaisukehittäjät ovat mukana Audiovisual Expossa. Messuilla yhdistyvätkin elämystekniikka, sairaalaratkaisut, broadcast-, neuvottelu- ja esitystekniikka, tapahtumatuotanto ja ohjelmistoratkaisut. Platinum Partnereiden mukanaolo kertoo, että AudioVisual Expo on Pohjois-Euroopan merkittävin AV-alan tapahtuma, johon kannattaa osallistua kauempaakin, toteaa AVITA ry:n toiminnanjohtaja Timo Tuominen.

Audiovisual Expo täydentää samanaikaisten tapahtumien tarjontaa

Samaan aikaan AudioVisual Expon kanssa Messukeskuksessa järjestetään maamme suurin korjausrakentamisen ja kiinteistön ylläpidon ja hallinnon ammattitapahtuma Kiinteistömessut, turvallisuuteen keskittyvä FinnSec, kybertuvallisuuteen liittyvä Cyber Security Nordic sekä Ahlsell Expo. Kävijällä on vapaa pääsy kaikkiin tapahtumiin.

”Erityisesti Kiinteistömessujen ja FinnSecin näkökulmasta AudioVisual Expossa olevat tuotteet ja palvelut tuovat mielenkiintoisen lisän kiinteistöalan sekä sähköisen talotekniikan tuotteisiin”, Timo Tuominen toteaa. ”Rakennusalan nousun myötä erilaiset turvallisuuteen liittyvät ratkaisut sekä yleisesti neuvottelu- ja esitysratkaisut ovat erittäin ajankohtaisia”.

Lisätiedot:

Timo Tuominen, toiminnanjohtaja, AVITA ry, puh. 050 315 2204, etunimi.sukunimi@avita.fi Taira Sjöblom-Tallus, tiedottaja, Messukeskus, puh. 050 385 5482, etunimi.sukunimi@messukeskus.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Pörssin kehitys, kiinteistösijoittaminen ja verotehokas sijoittaminen puhuttavat Sijoitus Invest 2017 tapahtumassa Messukeskuksessa Helsingissä.22.11.2017 13:31Tiedote

Sijoitus Invest järjestetään 29.-30.11.2017 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuma tuo saman katon alle niin yksityis- kuin ammattisijoittajatkin. Kävijöitä on tapahtumassa kahden päivän aikana noin 5000. Tapahtumassa on neljä seminaarilavaa jossa on puheenvuoroja koko kahden päivän ajan sekä kattava näyttelyalue.

MP-messut kutsuu nuoret uuteen MP-miittiin22.11.2017 10:40Tiedote

MP-messut järjestää yhdessä NRJ:n kanssa nyt ensimmäistä kertaa nuorille suunnatun MP-miitin perjantaina 2.2. MP-messujen sulkeutumisajan jälkeen. MP-miitin pääesiintyjä on Evelina. Illan aikana nähdään myös henkeäsalpaava kansainvälinen Globe of Death Show ja Stunt Freaks Team Show. Tapahtuma tarjoa nuorille mukavaa yhdessäoloa ja moottoripyöräilyhenkistä ohjelmaa. Paikalla ovat NRJ:n juontajat ja Biisonimafia. MP-miittiin osallistuvat pääsevät MP-messuille sunnuntaina 4.2. veloituksetta.

Nettikonsultaatiolla erikoishammashoitoa syrjäseuduille17.11.2017 08:00Tiedote

Hammaslääkäripäivien Innovaatio-palkinnon 2017 saa kansainvälinen konsultaatioportaali QAdental, joka vie hammaslääketieteen erikoisosaamista etänä sinne, missä sitä ei muuten ole saatavilla. Innovaatio-palkinto myönnetään vuosittain yritykselle, joka on kehitystyöllään parantanut hammaslääkäreiden työskentelyolosuhteita, potilasturvallisuutta tai potilaan hoitoa. Palkitut innovaatiot esitellään Hammaslääkäripäivillä 23.–25.11.2017 Messukeskuksessa Helsingissä.

Vene 18 Båt -messujen Uusi Aalto uudistuu ja kalastusalue kasvaa16.11.2017 15:53Tiedote

Helsingin kansainvälisten Vene 18 Båt -messujen Uusi Aalto -alue uudistuu ja kalastusalue kasvaa. Messualueelle tuodaan Uusi Aalto -altaan lisäksi kaksi uutta allasta, toinen kalastusveneille ja toinen sukeltamiseen. Purjehdussatama tuo messuille uusia tarinoita kuultavaksi ja keskittää messujen ohjelmia yhteen paikkaan. Pääosassa venemessuilla edelleen komeilevat veneet, jotka täyttävät Messukeskuksen kaksi suurinta hallia. Tarvikkeet ja varusteet löytyvät muista halleista ja matkailulle suunnitellaan entistä näyttävämpää kokonaisuutta. Vene 18 Båt -messut järjestetään 9. – 18.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme