MessukeskusMessukeskus

Kansainväliset kumppanuudet vahvistavat AVITA AudioVisual Expon tarjontaa

Jaa

AVITA AudioVisual Expon Platinum Partner -kumppanuudet ovat vahvistuneet. Platinum Partnereina messuilla ovat elektroniikkajätti LG Electronics Nordic, esitys-, elämys- ja neuvottelutekniikkaan keskittyvä Barco ja alan johtava massatapahtumiin soveltuvien alumiinitrussirakenteiden valmistaja Eurotruss. AVITA AudioVisual Expo järjestetään 26.–27.9.2017 Messukeskuksessa, Helsingissä.

AVITA AudioVisual Expon Platinum Partnereina toimivat LG Electronics Nordic, Barco ja Eurotruss. Kumppanit ovat mukana messujen näytteilleasettajina ja näkyvät osana messujen kokonaisilmettä ja ohjelmaa.

LG on yksi maailman johtavista viihde-elektroniikan, kodintekniikan ja langattomien viestinnän ratkaisujen toimittajista, ja se esittelee messuilla erityisesti uutta OLED-teknologiaa. Kansainvälinen teknologiayhtiö Barco on tunnettu viihde-, yritys- ja terveydenhuoltoaloille suunnattujen laadukkaiden, verkotettujen esitysteknisten laitteiden ja ohjelmistojen toimittaja ja valmistaja. AudioVisual- ja FinnSec-messuilla Barco esittelee valvomoiden näyttöratkaisut, elämyksien projisoinnit ja yhteistyön mahdollistavat esitystekniset järjestelmät. Monikansallinen Eurotruss on alan johtava alumiinitrussirakenteiden toimittaja, jonka tuotteita käytetään vuokra- ja kiertuekäytössä sekä erilaisissa yritystapahtumissa.

”On todella hienoa, että isot, kansainväliset yritykset ja ratkaisukehittäjät ovat mukana Audiovisual Expossa. Messuilla yhdistyvätkin elämystekniikka, sairaalaratkaisut, broadcast-, neuvottelu- ja esitystekniikka, tapahtumatuotanto ja ohjelmistoratkaisut. Platinum Partnereiden mukanaolo kertoo, että AudioVisual Expo on Pohjois-Euroopan merkittävin AV-alan tapahtuma, johon kannattaa osallistua kauempaakin, toteaa AVITA ry:n toiminnanjohtaja Timo Tuominen.

Audiovisual Expo täydentää samanaikaisten tapahtumien tarjontaa

Samaan aikaan AudioVisual Expon kanssa Messukeskuksessa järjestetään maamme suurin korjausrakentamisen ja kiinteistön ylläpidon ja hallinnon ammattitapahtuma Kiinteistömessut, turvallisuuteen keskittyvä FinnSec, kybertuvallisuuteen liittyvä Cyber Security Nordic sekä Ahlsell Expo. Kävijällä on vapaa pääsy kaikkiin tapahtumiin.

”Erityisesti Kiinteistömessujen ja FinnSecin näkökulmasta AudioVisual Expossa olevat tuotteet ja palvelut tuovat mielenkiintoisen lisän kiinteistöalan sekä sähköisen talotekniikan tuotteisiin”, Timo Tuominen toteaa. ”Rakennusalan nousun myötä erilaiset turvallisuuteen liittyvät ratkaisut sekä yleisesti neuvottelu- ja esitysratkaisut ovat erittäin ajankohtaisia”.

Lisätiedot:

Timo Tuominen, toiminnanjohtaja, AVITA ry, puh. 050 315 2204, etunimi.sukunimi@avita.fi Taira Sjöblom-Tallus, tiedottaja, Messukeskus, puh. 050 385 5482, etunimi.sukunimi@messukeskus.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Ihania ideoita pihaan ja puutarhaan, ajankohtaista tietoa rakentamiseen ja remontointiin19.2.2018 09:09Tiedote

Kevätmessujen ohjelma pursuaa ideoita ja tietoa puutarhan ja pihan hoitoon, rakentamiseen ja remontointiin, piensisustamiseen ja mökkeilyyn. Kevätpuutarha-messujen ideapuutarhan teemana on fantasiamainen Liisa Ihmemaassa ja OmaMökki-messujen mökkipihalta löydät vinkit lokoisaan ranta- ja saunaelämään. Viiden messun kokonaisuus järjestetään Messukeskuksessa, Helsingissä 12.-15.4.2018.

Veneilijöillä mielessä jo tuleva veneilykausi ja hankinnat18.2.2018 18:42Tiedote

Vene 18 Båt -messut keräsi kymmenen päivän aikana 9. -18.2.2018 Messukeskukseen Helsinkiin 64 500 kävijää. Helsingissä järjestettävä Pohjois-Euroopan suurin veneilytapahtuma on kaupallisesti erittäin hyvä. Tänä vuonna venekauppaa tehtiin messulla edellisvuosien tahtiin ja tulevat viikot näyttävät todelliset myyntiluvut. Pääkaupunkiseudulla ostettiin viime vuonna entistä enemmän veneitä ja kasvun uskotaan jatkuvan myös tänä vuonna.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme