Messukeskus

Kansainväliset kumppanuudet vahvistavat AVITA AudioVisual Expon tarjontaa

Jaa

AVITA AudioVisual Expon Platinum Partner -kumppanuudet ovat vahvistuneet. Platinum Partnereina messuilla ovat elektroniikkajätti LG Electronics Nordic, esitys-, elämys- ja neuvottelutekniikkaan keskittyvä Barco ja alan johtava massatapahtumiin soveltuvien alumiinitrussirakenteiden valmistaja Eurotruss. AVITA AudioVisual Expo järjestetään 26.–27.9.2017 Messukeskuksessa, Helsingissä.

AVITA AudioVisual Expon Platinum Partnereina toimivat LG Electronics Nordic, Barco ja Eurotruss. Kumppanit ovat mukana messujen näytteilleasettajina ja näkyvät osana messujen kokonaisilmettä ja ohjelmaa.

LG on yksi maailman johtavista viihde-elektroniikan, kodintekniikan ja langattomien viestinnän ratkaisujen toimittajista, ja se esittelee messuilla erityisesti uutta OLED-teknologiaa. Kansainvälinen teknologiayhtiö Barco on tunnettu viihde-, yritys- ja terveydenhuoltoaloille suunnattujen laadukkaiden, verkotettujen esitysteknisten laitteiden ja ohjelmistojen toimittaja ja valmistaja. AudioVisual- ja FinnSec-messuilla Barco esittelee valvomoiden näyttöratkaisut, elämyksien projisoinnit ja yhteistyön mahdollistavat esitystekniset järjestelmät. Monikansallinen Eurotruss on alan johtava alumiinitrussirakenteiden toimittaja, jonka tuotteita käytetään vuokra- ja kiertuekäytössä sekä erilaisissa yritystapahtumissa.

”On todella hienoa, että isot, kansainväliset yritykset ja ratkaisukehittäjät ovat mukana Audiovisual Expossa. Messuilla yhdistyvätkin elämystekniikka, sairaalaratkaisut, broadcast-, neuvottelu- ja esitystekniikka, tapahtumatuotanto ja ohjelmistoratkaisut. Platinum Partnereiden mukanaolo kertoo, että AudioVisual Expo on Pohjois-Euroopan merkittävin AV-alan tapahtuma, johon kannattaa osallistua kauempaakin, toteaa AVITA ry:n toiminnanjohtaja Timo Tuominen.

Audiovisual Expo täydentää samanaikaisten tapahtumien tarjontaa

Samaan aikaan AudioVisual Expon kanssa Messukeskuksessa järjestetään maamme suurin korjausrakentamisen ja kiinteistön ylläpidon ja hallinnon ammattitapahtuma Kiinteistömessut, turvallisuuteen keskittyvä FinnSec, kybertuvallisuuteen liittyvä Cyber Security Nordic sekä Ahlsell Expo. Kävijällä on vapaa pääsy kaikkiin tapahtumiin.

”Erityisesti Kiinteistömessujen ja FinnSecin näkökulmasta AudioVisual Expossa olevat tuotteet ja palvelut tuovat mielenkiintoisen lisän kiinteistöalan sekä sähköisen talotekniikan tuotteisiin”, Timo Tuominen toteaa. ”Rakennusalan nousun myötä erilaiset turvallisuuteen liittyvät ratkaisut sekä yleisesti neuvottelu- ja esitysratkaisut ovat erittäin ajankohtaisia”.

Lisätiedot:

Timo Tuominen, toiminnanjohtaja, AVITA ry, puh. 050 315 2204, etunimi.sukunimi@avita.fi Taira Sjöblom-Tallus, tiedottaja, Messukeskus, puh. 050 385 5482, etunimi.sukunimi@messukeskus.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

I love me -tapahtumassa näkyy trendit ja Suomi10022.9.2017 10:11Tiedote

I love me paneutuu ihmisen hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti, sisältäen kauneutta ja terveyttä sekä keholle että mielelle. Tapahtuman kymmenen ohjelma-aluetta tarjoavat yhteensä satoja kiinnostavia luentoja, demoja, harjoituksia, näytöksiä ja kisoja, joista voi ammentaa inspiraatiota omaan elämäänsä. Ohjelma juhlistaa myös satavuotiasta Suomea ja esittelee syksyn trendit. I love me järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 20.–22.10.2017.

Teknologia 17 -messuilla venäläis-suomalainen yrityspäättäjien foorumi21.9.2017 15:31Tiedote

Messukeskuksessa ti-to 10.—12.10. järjestettävien Teknologia-messujen näytteilleasettajat edustavat laajasti teknologiateollisuuden eri sektoreita. Messuilta haetaan uusien tuotteiden ja palveluiden sekä uusien asiakkaiden ja kumppaneiden lisäksi myös lisäarvoa olemassa oleviin asiakassuhteisiin. Messuohjelman yksi vetonauloista on venäläis-suomalainen yrityspäättäjien foorumi Partneriat.

Vene 18 Båt -messut haluaa olla mukana pelastamassa Itämerta18.9.2017 07:11Tiedote

Helsingin Vene 18 Båt -messujen yhteistyökumppani on vuonna 2018 kulttuuri- ja Itämerensuojeluhankkeistaan tunnettu John Nurmisen Säätiö, joka on käynnistänyt kymmenen vuoden aikana useita Puhdas Itämeri -hankkeita. Venemessut tahtoo olla mukana Itämeren pelastamisessa ja Itämeren suojelu nouseekin näkyvästi esille messujen ohjelmassa ja osastoilla. Tapahtuman yhtenä teemana on Puhdas Itämeri. Vene 18 Båt -messut järjestetään 9.–18.2.2018 Messukeskuksessa Helsingissä.

Kutsu: Kansainväliset turvallisuusalan FinnSec-messut 26. - 27.9.201718.9.2017 06:48Kutsu

tFinnSec 2017 turvallisesta liiketoimintaympäristöstä, maakuntien varautumisesta, turvainvestointien vaikutuksesta liiketoimintaan, vapaasta liikkuvuudesta, asumisen turvallisuudesta, väestösuojien rakentamisesta sekä kaupanalan turvallisuudesta. Avajaispäivänä 26.9. turvallisuudesta puhuvat ja ottavat siihen kantaa mm. liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner, kansliapäällikkö Päivi Nerg ja tulevaisuustutkija Ilkka Halava. Keskiviikkona 27.9. Vapaa liikkuvuus? Vapaa rikollisuus? -seminaarissa turvallisuuskonsultti Jeff Martin Englannista kertoo, mitä on opittu Englannin iskuista, tanskalainen Henrik Moll puhuu radikalisoitumisen vaikutuksista rikollisuuden ehkäisemiseen ja kansanedustaja Kari Tolvanen pohtii kotouttamisen haasteita.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme