Suomen Projekti-Instituutti OySuomen Projekti-Instituutti Oy

Kansainvälistynyt Projekti-Instituutti selkeyttää rakennettaan

Jaa

Projektijohtamisen kehityskonsultti Suomen Projekti-Instituutti Oy perustaa Projekti-Instituutti- brändinsä rinnalle Adapron, joka on projektiliiketoiminnan sekä strategian toimenpanoon keskittynyt kansainvälinen brändi. Projekti-Instituutti jatkaa avointen valmennusten, sertifikaattien ja muiden yksilön kehittämiseen kuuluvien palveluiden tarjoamista. Projekti-Instituutti myös lanseeraa digitaaliset osaamismerkit ensimmäisenä kaupallisena valmennusorganisaationa Suomessa.

Adapro (ADAptive PROfessionals) kehittää strategian toimeenpanon johtamismenetelmiä pohjautuen kansainvälisiin standardeihin ja käytäntöihin. Lisäksi se kehittää projektiliiketoimintaa eli asiakastoimitusprojektien menetelmiä ja siihen liittyvää osaamista. Adaprolla on kymmenen konsulttia sekä noin 15 hengen kouluttajaverkosto Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. ”Adapro-brändin kehittämisen yksi syy olikin 2000-luvun alusta alkanut toimeksiantojen kansainvälistyminen suomalaisten asiakkaiden kansainvälistymisen imussa.”, toteaa myyntijohtaja Juuso Äikäs

Avointen valmennusten rinnalla Projekti-Instituutti tarjoaa arviointipalvelua projektiosaamisen ja johtajuustaitojen alueilla. Osaamisen todentamiseksi Projekti-Instituutti kehittää sertifikaatteja sekä digitaalisia osaamismerkkejä. ”CPMO® eli Certified PMO Manager -sertifikaattimme lanseerattiin vuonna 2013 ensimmäisenä projektitoimistossa tarvittavan ammattitaidon sertifikaattina, jollainen Suomesta puuttui. Jaoimmekin ylpeinä ensimmäiset digitaaliset osaamismerkkimme lokakuussa yli sadalle CPMO-sertifioidulle projektitoimiston päällikölle tai ammattilaiselle”, kertoo markkinointipäällikkö Hanna Andersson. ”Vuonna 2020 lanseeraamme projektijohtamisen perustason Projektipassi-sertifikaatin, josta myös jaetaan osaamismerkki.”

Rakenteen selkeyttäminen lähti käyntiin noin vuosi sitten asiakashaastatteluilla, joiden perusteella saatiin pohja brändien kehittämiselle. Projekti-Instituutti on tunnettu luotettavuudestaan ja puolueettomuudestaan. Sen sijaan kansainvälisyys ja ketterät menetelmät olivat jääneet varjoon. Adapro nostaa myös nämä toimintansa näkyväksi osaksi. ”Brändien kehittäminen yhdessä kollegoiden ja muiden mukana olleiden asiantuntijoiden kanssa on ollut todella innostavaa, ja olemme nyt valmiita esittelemään laajan ratkaisukykymme yhä lukuisammille suomalaisille ja kansainvälisille asiakkaille.” sanoo toimitusjohtaja Teppo Nurminen.

Adapro-brändi lanseerataan 29.10.2019 Projektipäivillä Messukeskuksessa sekä verkkosivulla www.adapro.fi

Suomen Projekti-Instituutti Oy on 1990 perustettu konsultointi- ja valmennusyritys, jonka Adapro-brändi tuottaa projektiliiketoiminnan ja strategian toimeenpanoon liittyviä kehittämispalveluita kansainvälisesti ja Projekti-Instituutti brändi tuottaa yksilöiden osaamisen ja työmarkkina-arvon kasvattamisen palveluita Suomessa.

Kuvat: https://www.projekti-instituutti.fi/yritys/media

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja Teppo Nurminen, puh. 040 550 4806, teppo.nurminen@projekti-instituutti.fi

Myyntijohtaja Juuso Äikäs, puh. 050 520 2882, juuso.aikas@projekti-instituutti.fi

Markkinointipäällikkö Hanna Andersson, puh. 050 421 2363, hanna.andersson@projekti-instituutti.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Suomen Projekti-Instituutti Oy
Metsänneidonkuja 6
02130 Espoo

http://www.projekti-instituutti.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.