Avaus Marketing Innovations Oy

Kansainvälistyvä Avaus Marketing Innovations Tukholmaan

Jaa

Avaus Marketing Innovations avaa toimiston Tukholmaan. Toimiston on tarkoitus palvella sekä nykyisiä että uusia pohjoismaisia suurasiakkaita. Avauksen Ruotsin liiketoiminnan käynnistäjäksi on valittu Mikael Thiel, joka on tehnyt pitkän uran tulospohjaisen markkinoinnin piirissä Tukholman McCann MRM -toimistossa.

Ruotsin markkinointiviestinnän markkinat kuuluvat maailman edistyneimpiin. Ne ovat myös kaksi kertaa Suomea suuremmat. - Tämä tuntuu ihan sopivalta haasteelta sanoo Avauksen operatiivinen johtaja Tuomo Räsänen.

Avauksella on poikkeuksellisen hyvä kokemus laajojen markkinointiohjelmien operoinnista suurille asiakkaille, kertoo Mikael Thiel. - Peli ratkaistaan nyt sillä miten uusista teknologioista ja datasta saadaan markkinoinnissa kaikki hyödyt irti. Thielin mukaan Avaus edustaa data-lähtöisen markkinoinnin ehdotonta kärkeä Pohjoismaissa. - Siksi oma valintani oli helppo, halusin olla mukana muutoksen eturintamassa.

Avauksen ja Tekesin tekeillä olevan selvityksen mukaan Pohjoismaiden markkinoinnin teknologia- ja palvelumarkkinat ovat vajaan miljardin euron kokoiset vuonna 2015. - Tästä Ruotsin markkinan osuus on noin 40 prosenttia. Brändien rakentamisosaaminen on Ruotsissa Euroopan ehdotonta kärkeä. Tanskalaiset ovat TV-viihteen viennin kärkimaita, mutta markkinoinnin teknologiaosaamisessa Suomella on kaikki edellytykset johtoasemaan, sanoo Räsäsen.

Avaus Marketing Innovationsin liikevaihto on kasvanut yli 40 prosenttia viitenä peräkkäisenä vuotena. Yritys avaa parhaillaan myös teknologiakeskusta Gdanskiin, Puolaan. Avaus Marketing Innovations on jatkanut vanhalla omistajapohjalla sen jälkeen kun emo-yhtiö Avaus Consulting myytiiin elokuussa 2014 Siili Solutions Oy:lle.


Lisätietoja:

Tuomo Räsänen
Operatiivinen johtaja
Avaus Marketing Innovations
tuomo.rasanen@avaus.fi

Mikael Thiel
Country Manager
Avaus Marketing Innovations
mikael.thiel@avaus.fi 

Tietoja julkaisijasta

Avaus Marketing Innovations Oy
Avaus Marketing Innovations Oy
Merimiehenkatu 36 d
00150 HELSINKI

020 1500 300, info@avaus.fihttp://avausmarketing.fi
Avaus Marketing Innovations on Pohjoismaiden johtava markkinoinnin uudistaja. Avaus auttaa suuria B2C ja B2B -yrityksiä parantamaan markkinoinnin tuloksellisuutta siirtymällä kampanjalähtöisestä markkinoinnista jatkuviin data-ohjattuihin monikanavaisiin markkinointiohjelmiin. Avauksella työskentelee 70 analytiikan, teknologian, sisältömarkkinoinnin, digitaalisen mainonnan ja strategisen markkinoinnin ammattilaista. www.avausmarketing.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Avaus Marketing Innovations Oy

Asiakkuusindeksi 2016: S-Pankki nousi kärkeen asiakasuskollisuudessa27.9.2016 11:00:00 EESTTiedote

Yritysten asiakasuskollisuutta seuraavan Asiakkuusindeksi 2016 -tutkimuksen ykkössijalle on noussut S-Pankki. Veikkaus nousi viime vuoden viidenneltä sijalta toiseksi. Kolmikon täydentää tasapisteissä olleet OnniBus sekä Osuuspankki. Kovimmasta noususta vastasi LähiTapiola, joka kipusi listalla 11 sijaa ylöspäin. Tänään julkistetun tutkimuksen ovat tehneet Asiakkuusmarkkinointiliitto (ASML) ja Avaus Marketing Innovations Oy.