Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kansalaistorilla alkamassa katutyö

Jaa

Kansalaistorilla on alkamassa katutyö, joka vaikuttaa liikkumiseen pyöräily- ja kävelytiellä Musiikkitalon ja Kiasman välisellä alueella.

Työmaan aitaus on alkanut. Kuva: Destia Oy.
Työmaan aitaus on alkanut. Kuva: Destia Oy.

Musiikkitalon edestä kulkevan pyörätien itäpuolen kaista joudutaan sulkemaan 14.9. alkavan viikon aikana. Pyöräliikenne siirtyy käyttämään pyörätien toista puoliskoa. Työmaan voi kiertää myös Kansalaistorin kautta. Paikalla on tarvittaessa liikenteenohjaajia. Työmaa pyritään rajamaan niin, että ohikulkijoille aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa.

Kyseessä on Kansalaistorin rakentamiseen liittyvä takuuajan työ. Korjaus vie aikaa noin neljä viikkoa luonnonkivipintojen purkutyön ja uudelleenasennuksen vuoksi.

Kansalaistori valmistui vuonna 2018, urakoitsijana toimi Destia Oy ja tilaajana Helsingin kaupunkiympäristön toimiala.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

(rakentaminen) Iivari Kanto, työmaapäällikkö
Destia Oy
puh. 040 358 5924
etunimi.sukunimi@destia.fi

(rakennuttaminen) Anna Nyyssönen, projektinjohtaja
Helsingin kaupunki
puh. 09 310 20569
etunimi.sukunimi@hel.fi

Kuvat

Työmaan aitaus on alkanut. Kuva: Destia Oy.
Työmaan aitaus on alkanut. Kuva: Destia Oy.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston päätöstiedote 17.9.202017.9.2020 16:35:53 EESTTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan rakennusten ja yleisten alueiden jaosto kokoontui torstaina 17.9.2020. Kokouksen päätöstiedote (yhteenveto tehdyistä päätöksistä) on julkaistu kaupungin verkkosivuilla: Päätöstiedote » Päätöstiedote näkyy verkkosivuilla siihen asti kun kokouksen pöytäkirja julkaistaan. Pöytäkirja korvaa valmistuttuaan päätöstiedotteen. Rakennusten ja yleisten alueiden jaoston seuraava kokous on torstaina 1.10.2020.

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päätöstiedote 15.9.202015.9.2020 20:52:15 EESTTiedote

Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan päivän kokouksen päätöstiedote on julkaistu sivuillamme. Päätöstiedote 15.9.2020 Pöytäkirja korvaa esityslistan ja päätöstiedotteen, kun pöytäkirja on tarkastettu. Lisää tietoa kaupunkiympäristölautakunnan toiminnasta voit lukea sivuiltamme osoitteesta: https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/ https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/paatoksenteko/kaupunkiymparistolautakunta/

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme