Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kansalaistorin työmaan liikennejärjestelyt muuttuvat 14.9.

Jaa

Kansalaistorin ja Makasiinipuiston työmaa etenee suunnitellusti ja muuttaa hieman kävelijöiden ja polkupyöräilijöiden reittejä perjantaista 14.9. alkaen.

Kansalaistorin ja Makasiinipuiston työmaahan liittyvä vesihuoltolinjojen saneeraus jatkuu ja siirtää työmaata osittain Baanalle. Tämän vuoksi kävelijät ja pyöräilijät siirtyvät perjantaina 14.9. käyttämään työmaan ohittavaa väliaikaista reittiä Baanan vieressä. Työvaihe kestää arviolta marraskuun puoliväliin.

Kulku Sanomatalon suunnasta Musiikkitalolle ohjataan myös väliaikaiselle reitille. Reitti on esteetön.

Sanomatalon ja keskustakirjasto Oodin välissä sijaitseva Eero Erkon katu on tarkoitettu edelleen ensisijaisesti huoltoliikenteelle. Eero Erkon katua voivat kulkea myös kävelijät ja pyöräilijät, mutta työmaa suosittelee edelleen ensisijaisesti kulkua Mannerheimintien ja Töölönlahdenkadun kautta. Liikenteen ohjaajat varmistavat liikenteen sujuvuutta Eero Erkon kadulla arkisin ma–pe klo 7–16.

”Työmaalla on tällä hetkellä menossa kaupunkilaisten kannalta kaikkein hankalin vaihe, sillä työmaan alue on laajimmillaan. Kiitämme kärsivällisyydestä. Joulukuussa onneksi helpottaa, kun Kansalaistori aukea”, toteaa projektinjohtaja Anna Nyyssönen kaupunkiympäristön toimialalta.

Makasiinipuiston ja Kansalaistorin työmaa liittyy keskustakirjasto Oodin käyttöönottoon. Kansalaistori ja keskustakirjasto Oodi avautuvat joulukuussa 2018. Makasiinipuisto valmistuu heinäkuun alkuun 2019 mennessä.

Rakennustöiden urakoitsijana on Destia Oy ja tilaajana Helsingin kaupunkiympäristön toimiala.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rakentaminen:
Kimmo Perttu, Destia Oy
puh. 0400 311 193
etunimi.sukunimi@destia.fi

Rakennuttaminen:
Anna Nyyssönen, projektinjohtaja
Helsingin kaupunki
puh. 09 310 20569
etunimi.sukunimi@hel.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Urhea-kampuksen rakennustyöt alkavat toukokuussa Helsingissä18.4.2019 12:04:57 EESTTiedote

Mäkelänrinteen lukion yhteyteen kohoavan Urhea-kampuksen rakennustyöt käynnistyvät toukokuussa 2019. Valtakunnallisesti merkittävän kampuksen muodostavat uusi monilajisen urheilun harjoitushalli, uusi asuinkerrostalo opiskeleville urheilijoille sekä Mäkelänrinteen lukion rakennus, joka perusparannetaan ja laajennetaan. Kampuksella toimii myös Mäkelänrinteen Uintikeskus, johon suunnitellaan laajennusosaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme