KIASMA

Kansallisgallerian museot pysyvät kiinni 28.2.2021 saakka

Jaa

Kansallisgalleria jatkaa Ateneumin ja Sinebrychoffin taidemuseoiden sulkua yleisöltä 28.2.2021 saakkakoronaviruksen leviämisen estämiseksi. Kiasma on suljettu peruskorjauksen vuoksi vuoden 2022 kevääseen saakka.

Ateneumin taidemuseon Magnus Enckell -näyttely ei enää avaudu yleisölle. Magnus Enckellin näyttelyn sivuilla voi katsoa videoita ja kuvia näyttelystä. Näyttely siirtyy Tampereen taidemuseoon myöhemmin 2021. Museon avauduttua Fokus-salin Karin ja Åke Hellmanin näyttely on esillä 28.3.2021 saakka. 19.3. Ateneumissa avautuu mittava näyttely Ilja Repinin tuotannosta.

Sinebrychoffin taidemuseon Aarteet maailmalta – Mesenaattien matkassa -näyttelyn avautuminen siirtyy. Näyttely on esillä 9.1.2022 saakka.

Nykytaiteen museo Kiasma on suljettuna vuonna 2021. Museorakennus on suojattu rakennustelineillä ja vesikattojen ja julkisivun uudistukset alkavat tammikuussa. Kiasma avataan yleisölle seuraavan kerran huhtikuussa 2022.

Uskomme, että yhteisillä toimenpiteillä voimme hillitä koronaviruksen leviämistä niin, että museoiden avaaminen yleisöille on taas mahdollista. Jaamme yleisöjemme kanssa yhteisen kokemuksen turvallisesta museokäynnistä ja toivomme, että jo lähitulevaisuudessa yleisömme pääsevät nauttimaan taiteesta turvallisesti.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoa:

viestintäpäällikkö
Piia Laita
Puh. 040 590 8805

Linkit

Tietoja julkaisijasta

KIASMA
KIASMA
Mannerheiminaukio 2
00100 HELSINKI

0294 500 200, info@kiasma.fihttp://www.kiasma.fi

Kansallisgallerian muodostavat Ateneumin taidemuseo, Nykytaiteen museo Kiasma ja Sinebrychoffin taidemuseo. Kansallisgallerian vastuulla on valtion taidekokoelma, jonka ylläpitämisestä huolehtii Kansallisgallerian kokoelmahallintaosasto. Kansallisgalleriaan kuuluu lisäksi Valtion taideteostoimikunta kokoelmineen. www.kansallisgalleria.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta KIASMA

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme