Kasvu Open

Kanta-Hämeen Kasvupolun voittoon lähilogistiikan mullistaja sekä erilainen rakennusfirma

Jaa

Kanta-Hämeen lupaavimmaksi kasvajaksi on Kasvu Openin sparrausprosessin jälkeen valittu Eezery Enterprise Oy. Kunniamaininnan sai FM-Haus Oy. Yritykset etenevät valtakunnalliseen finaaliin 100 parhaan kasvuyrityksen joukkoon. Tästä sadan joukosta valitaan Startup ja Start Again -sarjojen parhaat yritykset valtakunnallisessa finaalissa lokakuussa.

Vasemmalta: Vesa Jäppinen & Marko Romppanen (Eezery Enterprise) sekä Henna Sjöman & Toni Sjöman (FM-Haus).
Vasemmalta: Vesa Jäppinen & Marko Romppanen (Eezery Enterprise) sekä Henna Sjöman & Toni Sjöman (FM-Haus).

Valinnat tehtiin kaikkiaan 15 kasvuhaluisen yrityksen joukosta, jotka seulottiin asiantuntijoiden kahden päivän sparraukseen 34 hakijasta. Kasvupolku järjestettiin jo neljättä kertaa. Tuomaristo kiinnitti valintoja tehdessään huomiota mm. liiketoiminnan innovatiivisuuteen ja uskottavuuteen, kasvupotentiaali, uutuusarvo sekä kasvutahtoon.

Eezery Enterprise Oy, vuonna 2016 perustettu riihimäkeläisyritys, valittiin voittajaksi. Yritys pyrkii luomaan uudenlaisen mallin lähilogistiikan ratkaisemiseksi, jossa tavalliset ihmiset ja kuljetusliikkeet joukkoistetaan yhteiseksi kuljetusresurssiksi, joka toimittaa paketteja aiempaa tehokkaammin. Tuomariston perusteli päätöstään sillä, että yrityksellä on selkeä suunnitelma ja kunnianhimoinen tiimi. Lisäksi sillä on todellista kansainvälistä markkinapotentiaalia ja se on ajankohtainen ja skaalautuva.

“Tässä on sellainen hauska nyanssi, että viime vuonna kun haettiin mukaan, ei päästy edes ensimmäiselle kierrokselle. Ehkä meidän hakemus oli hiukan kevyt… Tänä vuonna panostettiin siihen paljonkin. Hieno kokemus kaikkineen – tätä ei voi kuin suositella kaikille yrittäjille vastaisuudessakin,” Eezeryn hallituksen puheenjohtaja Marko Romppanen kiitteli vuolaasti heti plakaatin vastaanotettuaan.

Kunniamaininta myönnettiin FM-Haus Oy:lle, vuonna 1996 perustetulle Jokoisilla tukikohtaansa pitävälle puuteollisuusalan toimijalle. Yritys valmistaa puuelementeistä koostuvia moduuleja, jotka tuodaan valmiina työmaalle, ja vain liitokset tehdään paikan päällä. Tuomaristo luonnehti kunniamainittua sanoin; yritys on toimiva, omalla alallaan innovatiivinen ja valmis kasvuun. Tiimissä yhdistyy pitkä kokemus ja toisaalta nuori rohkeus.

Asiantuntijoiden kahden päivän maksuttoman sparrauksen saivat myös Arctic Milk Oy, Karotia Oy, Wallaton Oy sekä Forssa Fabric Oy Forssasta, Humuspehtoori Oy Pälkäneeltä, Mouse Out Oy, Liikkuva Suomi, Sollon Kodit ja Kiinteistöt Oy, Hämeen Keskiaikatapahtumat Oy sekä Ãrrätreeni Oy Hämeenlinnasta, NB-Seinä Oy Lopelta, Spes Palvelut Janakkalasta ja Stellarion Oy Iittalasta.

Tuomaristoon kuuluivat Jussi Eerikäinen Hämeen Kauppakamarilta, Mervi Käki Linnan Kehityksestä, Jouni Lehtonen Hämeen Yrittäjistä, Maria Jokinen Forssan Yrityskehityksestä, Juha Siitonen Optistock Oy:stä, Erkki Taskinen YritysVoimalasta, Rolf Nygård Finn-Korkki Oy:stä.

Kanta-Hämeen Kasvupolku on osa Kasvu Openia, jonka valtakunnallinen finaali, Kasvu Open Karnevaali järjestetään 24.–25.10.2018 Jyväskylässä. Finaaliin pääsee kaikkiaan 100 yritystä eri Kasvupoluilta, joita järjestetään tänä vuonna eri toimialoilla ja alueilla yhteensä 26.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Emma Varis, Kasvupolun back office, Aava & Bang Oy*, p. 040 4855 999, emma.varis@bang.fi

Marko Romppanen, hallituksen puheenjohtaja, Eezery Enterprise Oy, p. 04578712162, marko.romppanen@eezery.fi

Kuvat

Vasemmalta: Vesa Jäppinen & Marko Romppanen (Eezery Enterprise) sekä Henna Sjöman & Toni Sjöman (FM-Haus).
Vasemmalta: Vesa Jäppinen & Marko Romppanen (Eezery Enterprise) sekä Henna Sjöman & Toni Sjöman (FM-Haus).
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

0503046794http://www.kasvuopen.fi

Kasvu Open on valtakunnallinen sparrausohjelma pk-yrityksille, joka auttaa yrityksiä niiden kasvuhaasteissa. Sparraus on valituksi tulleille yrityksille maksutonta. Vuonna 2018 tavoitteena on antaa ohjausta 450 yritykselle yli tuhannen asiantuntijan voimin. Vuosi huipentuu Kasvu Open Karnevaaliin lokakuussa 2018, jossa 100 finalistin joukosta valitaan Suomen parhaat kasvuyritykset.
--------------------------
Kasvupolun mahdollistavat Hämeen liitto, Linnan Kehitys Oy, Hämeen Yrittäjät, Hämeen kauppakamari ja Hämeen ammattikorkeakoulu sekä maakunnan kaupungit ja kunnat ─ sekä valtakunnalliset kumppanit Nordea, Finnvera, Technopolis, Varma, If, Team Finland, BusinessJKL, Keski-Suomen Liitto, Grano, Laukaan kunta, Jyväskylän Messut, Jyväs-Caravan, Isku ja San Francisco Oy.
-------------------------
*Aava & Bang Oy on valtuutettu Kasvu Open -tapahtumien järjestäjä ja voittoa jakamattoman Kasvu Open Oy:n osakas. Muut osakkaat ovat Keski-Suomen kauppakamari, Jyväskylän kaupunki ja Kasvun Roihu Oy.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uusiutuva metsä ja maaseutu Kasvupolku®: Voittajaksi valittiin Lunawood Oy21.3.2019 18:37:30 EETTiedote

Uusiutuva metsä ja maaseutu Kasvupolun lupaavimmaksi kasvajaksi on valittu lahtelainen Lunawood Oy. Kunniamaininnan saivat Suomen Agrometsä Oy, Suomen Konesiirot Oy ja Kiteen Mato ja Multa. Yritykset etenevät valtakunnalliseen finaaliin, 100 parhaan kasvuyrityksen joukkoon. Finalistijoukosta valitaan Startup ja Start Again -sarjojen parhaat yritykset valtakunnallisessa Kasvu Open Karnevaalissa. Tapahtuma järjestetään 23.-24.10.2019 Jyväskylässä.

Älykkäiden kaupunkiratkaisujen kasvukykyisimmät yritykset valittu8.3.2019 03:00:00 EETTiedote

Toisen kerran järjestettävään yritysten kasvuohjelmaan Smart City -Kasvupolulle on valittu 15 kasvupotentiaalisinta yritystä 52 hakemuksen joukosta. Yksi Kasvupolulle mukaan valituista on ylöjärveläinen Lehtovuori Oy, jonka tavoittelee voimakasta kasvua kansainvälisiltä markkinoilta. Smart City -Kasvupolku järjestetään osana Suomen suurinta yritysten kasvun sparrausohjelmaa, Kasvu Openia.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme