Fingrid Oyj

Kantaverkon nimeäminen 1.1.2024 - Fingridin nimeämispäätös julkaistu

Jaa
Sidosryhmät voivat antaa palautetta kantaverkon nimeämispäätöksestä 22.3. saakka.

Fingridin nimeämispäätös kantaverkon määrittelemiseksi seuraavalle valvontajaksolle on julkaistu. Sähkömarkkinalain mukaan Fingridin tulee nimetä ja julkaista kantaverkkoon kuuluvat sähköverkkonsa osat aina tulevan valvontajakson ajaksi. Päätös koostuu päätöksestä ja liitteestä, jossa on yksilöitynä kantaverkkoon luettavat 400, 220 sekä 110 kV voimajohdot ja sähköasemat.

Kantaverkkoon nimettävällä sähköverkolla tarkoitetaan kokonaisuutta, jota Fingrid operoi ja ylläpitää kantaverkkomaksuilla saamillaan tuloilla asiakkaiden tarpeiden sekä sähkömarkkinalain edellyttämällä tavalla.

Ennen nimeämispäätöksen vahvistusta Fingrid pyytää sidosryhmiltä lausuntoa ehdotuksesta. Palautteita voi lähettää 22.3. asti osoitteeseen marjut.makela@fingrid.fi.
Fingrid toimittaa päätöksen kommentteineen Energiavirastolle vahvistettavaksi 31.3.

Lisätietoja:

Asiakaspäällikkö Petri Parviainen, Fingrid, puh. 0400 527 706
Sähköpostisoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@fingrid.fi

Kuvat

Liitteet

Tietoja julkaisijasta

Fingrid Oyj
Fingrid Oyj
Läkkisepäntie 21
00620 Helsinki

https://www.fingrid.fi/

Fingrid on suomalaisten kantaverkkoyhtiö. Turvaamme asiakkaille ja yhteiskunnalle kustannustehokkaasti varman sähkön ja muovaamme tulevaisuuden puhdasta ja markkinaehtoista sähköjärjestelmää.

Fingrid välittää. Varmasti. 
www.fingrid.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Fingrid Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme