Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Kantelettarentiellä poikkeusjärjestelyjä liikenteessä 8. kesäkuuta alkaen

Jaa

Kantelettarentien liikennejärjestelyt muuttuvat 8.6.2020 – 12.7.2020 väliseksi ajaksi kaukolämpölinjan liitostöiden vuoksi. Muutos koskee Kantelettarentien pohjoisosaa Pelimannintien ja Kanneltien välillä.

Kantelettarentien ajoneuvoliikennettä rajoitetaan väliaikaisesti urakka-alueella. Ainoastaan Kantelettarentien tonteille ajo sallitaan. Töiden aikana suositellaan vaihtoehtoisia reittejä, jotka ovat nähtävissä työmaan opastetauluissa.

Jalankulun ja pyöräilyn liikennejärjestelyihin ei tule muutoksia.

Työt tehdään pääsääntöisesti ma-pe klo 7.00 – 18.00. Urakoitsijana on GRK Infra Oy.

Kantelettarentiellä on käynnissä maaliskuussa alkanut katutyö, jonka yhteydessä uusitaan muun muassa kaukolämpölinjoja.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsija
Teemu Kivivuori
GRK Infra Oy
puh. 050 340 6433

Rakennuttaminen
Anna Nyyssönen, projektipäällikkö
Helsingin kaupunkiympäristön toimiala
puh. 09 310 20569

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Sinilevätilanne rauhallinen Helsingin uimarannoilla ja ulompana merellä10.7.2020 14:01:07 EESTTiedote

Uimavesinäytteet otettiin tällä viikolla itäisen Helsingin suurilta uimarannoilta. Marjaniemen, Rastilan sekä Iso Kallahden rantojen veden mikrobiologinen laatu oli heikentynyt vedessä havaittujen bakteerien vuoksi, ja rannoilta otettiin uusintanäytteet. Marjaniemen uusintanäyte oli hyvänlaatuinen. Rastilan ja Iso Kallahden uusintanäytteet valmistuvat ensi viikon alussa. Kohonneet bakteeripitoisuudet johtuvat todennäköisesti viime aikojen runsaista sateista, jotka ovat huuhtoneet epäpuhtauksia maalta uimaveteen. Viimeisimmät tutkimustulokset ovat näkyvillä rantojen ilmoitustauluilla.

Uimavesien bakteeripitoisuudet paikoitellen koholla – sinilevät vähentyneet merialueilla3.7.2020 14:32:28 EESTTiedote

Uimavesinäytteet otettiin tällä viikolla itäisen Helsingin pieniltä uimarannoilta sekä saarten uimarannoilta. Viime aikojen runsaat sateet ovat huuhtoneet epäpuhtauksia maanpinnalta uimaveteen. Tämä on todennäköinen syy siihen, että Suomenlinnan ja Uunisaaren rannoilla bakteeripitoisuudet olivat koholla. Näiltä rannoilta on otettu uusintanäytteet, joiden tulokset valmistuvat ensi viikolla. Muiden rantojen tutkitut näytteet olivat hygieeniseltä laadultaan hyviä. Viimeisimmät tutkimustulokset ovat näkyvillä rantojen ilmoitustauluilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme