Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Karaokepalvelu alkanut Entressen kirjastossa

Jaa

Entressen kirjaston Jukeboksissa on nyt mahdollisuus laulaa karaokea. Karaoke on helppo ja mukava tapa harrastaa laulamista – yksin tai yhdessä porukan kanssa. Kirjasto tarjoaa rauhallisen, päihteettömän ja ikärajattoman paikan nauttia laulamisesta. Jukeboksin studioon mahtuu 1–5 henkilöä kerrallaan, Stagelle isompikin porukka.

Karaokeohjelmistoa tietokoneella
Karaokeohjelmistoa tietokoneella

Entressen kirjaston Jukeboksissa on mahdollisuus laulaa karaokea. Karaoke on helppo ja mukava tapa harrastaa laulamista – yksin tai yhdessä porukan kanssa. Kirjasto tarjoaa rauhallisen, päihteettömän ja ikärajattoman paikan nauttia laulamisesta. Jukeboksin studioon mahtuu 1–5 henkilöä kerrallaan. Stagella voi laulaa karaokea isompikin porukka.

Varaaminen

Jokainen uusi asiakas saa henkilökohtaisen opastuksen karaokelaitteiston käyttöön. Varaamo-palvelusta näet Entressen Jukeboksin (musahuone) vapaat ajat. Jos haluat varata Stagen eli olisit tulossa yli 5 hengen porukan kanssa, voit tiedustella mahdollisuutta sähköpostitse: jukeboksi@espoo.fi.

Kappalevalikoima

Käytössäsi on verkkopohjaisen Singa pro -palvelun noin 20 000 kappaleen valikoima niin koti- kuin ulkomaisiakin kappaleita. Valikoima laajenee jatkuvasti. Voit tutustua valikoimaan verkossa.

Aikaisemmin karaokea on voinut laulaa Vantaan kaupunginkirjastossa Tikkurilan ja Koivukylän kirjastoissa. 


Tervetuloa laulamaan ja nauttimaan hyvästä musiikista!

Osoite: Siltakatu 11, kauppakeskus Entresse, Espoon keskus (lähellä Espoon juna-asemaa)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kirjastopalvelupäällikkö Katariina Lauronen, Espoon keskuksen alue, katariina.lauronen@espoo.fi, puh. 043 827 2773

Varaukset ja käytännön asioitten tiedustelut: Marko Heikura, Entressen kirjasto, marko.heikura@espoo.fi

Kuvat

Karaokeohjelmistoa tietokoneella
Karaokeohjelmistoa tietokoneella
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Marjut Saloniemi

Viestintäkoordinaattori

Espoon kaupunginkirjasto

PL 3611

02070 ESPOON KAUPUNKI

puh. 050 3036937

marjut.saloniemi@espoo.fi

www.helmet.fi

www.kulttuuriespoo.fi

www.espoo.fi/kirjastoTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kuusi suurinta kaupunkia: tulevaisuuden kestävää kaupunkipolitiikkaa tulee tehdä kuntien ja kaupunkien väliset erot tunnistaen21.2.2019 09:00:00Tiedote

Suomen kuusi suurinta kaupunkia ovat laatineet yhteiset hallitusohjelmatavoitteet. Tulevalla hallituskaudella kaupunkien erityiset haasteet ja mahdollisuudet, joiden ratkaisemisessa suuret kaupungit ovat avainasemassa, tulee nostaa kansallisen kaupunkipolitiikan keskiöön. Kaupunkipolitiikassa tarvitaan kuuden suurimman kaupungin ja valtion tasavertaista kumppanuutta ja vuorovaikutusta.

Finlands finaste bussterminal och Havsvindsvägen öppnas i Hagalund15.2.2019 16:00:59Tiedote

Kommunikationerna och uträttandet av ärenden blir avsevärt lättare i Hagalund från och med den 4 mars, när bussterminalen för anslutningstrafik tas i bruk och Havsvindsvägen som löper genom Hagalund öppnas för trafiken. Bussterminalen och Havsvindsvägen öppnar många flaskhalsar i trafiken och gör kommunikationerna smidigare. Havsvindsvägen har varit stängd för trafiken sedan våren 2013.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme