Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Karatalo helmikuussa

Jaa

Vahvatunnelmaisia kappaleita Jarkko Martikaisen soolokeikalla, Teatteri Röntgensalin komedia ja DocPoint-jatkot

Jarkko Martikainen Karaklubilla  ja Teatteri Röntgensalin komedia

Jarkko Martikainen on monien kulttuurialojen mies, mutta tärkeimpänä maalina on aina ollut laulunteon, levytysten ja keikkailun kolmiyhteys. Karaklubin soolokeikalla pe 9.2. klo 19.00  kuullaan vahvatunnelmaisia kappaleita. Liput 11 € + toimitusmaksu Lippupiste / 12 € ovelta.

Maaliskuun Karaklubilla pe 9.3. on vuorossa Ainoani!-melodraamakonsertti.

Teatteri Röntgensalin Yksiöön ei äitee oteta (Sirkku Peltola) nähdään Karatalossa la 10.2. klo 19.00 , su 18.2. klo 15.00, la 24.2. klo 19.00 ja su 25.2. klo 15.00.  Esitys on kertomus perheen hajoamisesta ja yhteenpaluusta sekä siitä, kuinka perhe pitää ihmisen elämässä kiinni. Liput 15 €, varaukset: rontgensali@gmail.com tai www.rontgensali.fi

Mari Terkomaan Äitimaa-näyttely jatkuu 26.2. asti.

DocPoint-jatkot

Helsingissä jo 17. kerran järjestetty DocPoint-festivaali tuo valkokankaille parhaat dokumentit Suomesta ja maailmalta. DocPoint-festivaalin järjestää DocPoint-elokuvatapahtumat ry, joka tekee yhteistyötä  pääkaupunkiseudun kulttuurikeskusten kanssa järjestämällä yhteistyössä DocPoint-jatkoja festivaalin jälkeisellä viikolla. Myös Karatalossa nähdään DocPoint-jatkojen elokuvia:

Su 11.2. klo 14.00
Ei tietä kotiin (ohj. Markku Heikkinen)
Ikäraja: S
Paikalla ohjaaja Markku Heikkinen ja tuottaja Hannu-Pekka Vitikainen.

Su 11.2. klo 15.30
G. J. Ramstedtin maailma (ohj. Niklas Kullström, Martti Kaartinen)
Ikäraja: K7
Paikalla ohjaaja Niklas Kullström.
Näytöksiin on vapaa pääsy.

Katso koko ohjelmisto osoitteesta www.karatalo.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Marianne Marttila, kulttuurituottaja
Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut
marianne.marttila@espoo.fi
p. 043 8256 722

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Karatalo | Kotkatie 4, 02620 Espoo | www.karatalo.fi


www.kulttuuriespoo.fi | www.espoo.fi/kulttuuri
#kulttuuriespoo @kulttuuriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

YK:n edelläkävijäkaupungit koolla Davosissa23.1.2019 16:33Tiedote

Espoo on mukana YK:n kestävän kehityksen edelläkävijäkaupunkien kokoontumisessa Davosin World Economic Forumin yhteydessä. Espoo oli ensimmäinen kaupunki maailmassa, joka allekirjoitti YK:n edelläkävijäsopimuksen, jonka tavoitteena on 17 kestävän kehityksen tavoitteen (Sustainable Development Goals) saavuttaminen 2025 mennessä. Kokouksessa mm. Oslo ilmoitti tehneensä päätöksen edelläkävijäsopimuksen allekirjoittamisesta.

Espoo Vuoden matkailualue 2018 Suomessa22.1.2019 12:25Tiedote

Visit Finland, Suomen matkatoimistoalan liitto SMAL sekä Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy valitsivat Espoon kautta aikain ensimmäiseksi vuoden matkailualueeksi Suomessa. Vertailussa oli mukana yhteensä 111 kuntaa, seutukuntaa ja maakuntaa, joista majoitustilastoja on saatavilla ympäri vuoden. Jatkossa Vuoden matkailualue Suomessa tullaan valitsemaan vuosittain. Huomionosoituksella halutaan kiinnittää huomiota asioihin, joiden kehittämisen tulisi olla matkailualueiden tavoitteena.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme