Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Karatalo huhtikuussa

Jaa

Maria Lundin upea yhteiskonsertti pianisti Arto Piispasen kanssa sekä 70-ja 80-luvun discohittejä KaraDiscossa!

Maria Lund Karaklubilla pe 13.4. klo 19.00

Laulaja-näyttelijä Maria Lund ja pianisti Arto Piispanen ovat kumpikin musiikillisia monitaitureita. Karaklubin konsertissa liikutaan kielestä ja maasta toiseen, popista jazziin, oopperasta musikaaleihin, kansanlauluista chansoneihin ja tämän matkan varrella liikutetaan toivon mukaan myös yleisöä!

Liput 11 € + toimitusmaksu Lippupiste / 12 € ovelta. Konsertti on Kaikukortti-tapahtuma.

Koko perheen KaraDisco su 22.4. klo 14-16

Supersuosittu KaraDisco tuo jälleen 70- ja 80- luvun discoklassikot Karataloon! Musiikki ja upeat videot liikuttavat niin aikuisia kuin perheen pienimpiäkin. Koko perheen yhteisessä hauskanpidossa ei ikärajoja tunneta!

Ohjelmassa myös työpaja, kasvomaalausta sekä kahvila (käteismaksu). Jokainen saa oman valotikun. Vapaa pääsy.

Komediateatteria ja Saattokeikka Karakuvissa

Huhtikuussa on myös luvassa Espoon opistoteatterin hakea komedia Missä on Ruben? pe 6.4. ja la 7.4. Liput 10/8 €, varaukset opistoteatteri@gmail.com.  Karakuvissa nähdään Saattokeikka ti 24.4. klo 14.00.

Espoon työväenopiston Kiinalaisia tussimaalauksia -näyttely nähdään 5.-27.4 ma-pe klo 9.00-17.00 sekä tapahtumien yhteydessä. Vapaa pääsy. Näyttelyyn liittyy myös avoin työpaja ma 9.4. klo 9.30-11.30. Näyttely ja työpaja ovat osa Espoo ja Shanghai 20-vuotta -juhlavuoden ohjelmaa! 

Senioriaamut jatkuvat ma 9.4. klo 9.30-11.30, ohjelmassa Kiinalaisia tussimaalauksia -työpaja. Biljardia pääsee pelaamaan tuttuun tapaan maanantaisin ja tiistaisin klo 9.00-17.00!

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Marianne Marttila, kulttuurituottaja
Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut
marianne.marttila@espoo.fi
p. 043 8256 722

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Karatalo | Kotkatie 4, 02620 Espoo | www.karatalo.fi

www.kulttuuriespoo.fi | www.espoo.fi/kulttuuri
#kulttuuriespoo @kulttuuriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kuusi suurinta kaupunkia: tulevaisuuden kestävää kaupunkipolitiikkaa tulee tehdä kuntien ja kaupunkien väliset erot tunnistaen21.2.2019 09:00:00Tiedote

Suomen kuusi suurinta kaupunkia ovat laatineet yhteiset hallitusohjelmatavoitteet. Tulevalla hallituskaudella kaupunkien erityiset haasteet ja mahdollisuudet, joiden ratkaisemisessa suuret kaupungit ovat avainasemassa, tulee nostaa kansallisen kaupunkipolitiikan keskiöön. Kaupunkipolitiikassa tarvitaan kuuden suurimman kaupungin ja valtion tasavertaista kumppanuutta ja vuorovaikutusta.

Finlands finaste bussterminal och Havsvindsvägen öppnas i Hagalund15.2.2019 16:00:59Tiedote

Kommunikationerna och uträttandet av ärenden blir avsevärt lättare i Hagalund från och med den 4 mars, när bussterminalen för anslutningstrafik tas i bruk och Havsvindsvägen som löper genom Hagalund öppnas för trafiken. Bussterminalen och Havsvindsvägen öppnar många flaskhalsar i trafiken och gör kommunikationerna smidigare. Havsvindsvägen har varit stängd för trafiken sedan våren 2013.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme