Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Karatalo joulukuussa

Jaa

Virittäydy joulun tunnelmaan Christmas Jazz -konsertissa, nauti teatterista Jäänsärkijöiden 20-vuotisjuhlagaalassa ja vietä koko perheen laatuaikaa vuoden viimeisissä Karakemuissa!

Christmas Jazz - Mariah Hortans / M Sandberg duo Karaklubilla pe 15.12.

Jazzlaulaja Mariah Hortans ja kitaristi Mathias Sandberg ovat nopeasti luoneet oman markkinaraon suomalaisen jazzin parissa. Musiikkia voi kuvata rauhalliseksi, tunnelmalliseksi, traditionaaliseksi vocaljazziksi. Duo on esiintynyt aktiivisesti Suomessa sekä tehnyt kaksi kiertuetta USA:ssa. Christmas Jazz -konsertti pe 15.12. klo 19.00 muodostuu sekä Sibeliuksen, Händelin ja Schubertin klassisista joulusävellyksistä että perinteisistä pohjoismaisista joululauluista ja englanninkielisistä christmas carolseista. Karaklubilla kuullaan kappaleita suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

Kesto noin 1 h, ei väliaikaa. Kaikukortti-tapahtuma. Liput alk. 11 € Lippupiste / 12 € ovelta.

Teatteria kaikenikäisille

Riitta Kuosan luotsaama, Yhteisöteatteri Jäänsärkijöiden 20-vuotisesta taipaleesta kertova näytelmä  Tyttö, joka ei koskaan lakannut leikkimästä nähdään la 9.12. klo 19.00.  Kesto 2 h. Suositellaan yli 5-vuotiaille. Liput 10/5 €, varaukset milja.utunen@gmail.com.

Teatteri Vantaan Herra Hakkaraisen yö puolestaan saapuu ilahduttamaan perheen pienempiä Kuvitella!-Karakemuihin su 3.12. klo 12.00. Mauri Kunnaksen rakastettuihin kirjoihin perustuvaa näytelmää suositellaan 2-8-vuotiaille. Kesto 30 min.  Liput alk. 4,50 € Lippupiste, ovelta 5 € tuntia ennen esitystä. Kaikukortti-tapahtuma. Karakemuissa on myös Piki-näyttelyyn liittyvä työpaja, jossa jokainen saa muovailla itselleen oman maskotin. Työpajaan on vapaa pääsy.

Joulukuun arkiaamuina on alle kouluikäisten ihania jouluisia teatteriesityksiä: Nukketeatteri Poijun Joulupukin lahja pe 1.12. klo 10.15 ja Nukketeatteri Sampon Joulu tulla jollottaa pe 15.12. klo 10.00.

Blythe Smithin Ah, Humanity! /Hyvä ihmiset -näyttely 7.12.-15.1.2018

Mitä on ihmisyys ja miten se rakentuu? Muistot, kokemukset, nykyisyys, haavat, tönimiset, suukot ja halaukset – niistä synnymme yhä uudelleen. Mutta olemmeko osiemme summa? Blythe Smithin tekniikoiden rajoja rikkovat teokset luotaavat ihmisyyden kerrostumia ja jättävät varaa katsojan ja kokijan omalle tulkinnalle. Blythe Smith on helsinkiläinen kuvataiteilija, joka opiskelee kuvataidekasvatuksen maisteriksi Aalto-yliopistossa. Näyttely avoinna ma-pe klo 9–17, iltaisin ja viikonloppuisin tapahtumien yhteydessä. Vapaa pääsy.


Joulukuun senioritoiminta

Karatalon Senioriaamuissa ma 4.12. klo 9.30-11.30 on Karakallion laulajien joulutuokio salissa klo 10.00-11.00. Yhteislaulut jatkuvat Palvelutalo Hopeakotkassa to 7.12. klo 15.00.

Kulttuurikatsomossa tutustutaan vielä kerran eri kulttuureihin ti 5.12. klo 13.00-16.00. Vuorossa on Venäjä, elokuvana nähdään Peili (Zerkalo).  Lue lisää. Oppaina ovat Helena Allahwerdi ja Pirkko Liikanen toimivista senioreista. Ja biljardia pääsee pelaamaan tuttuun tapaan ma-ti klo 9.00-17.00 aina joulukuun 12. päivään asti. Senioritapahtumiin on vapaa pääsy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Marianne Marttila, kulttuurituottaja
Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut
marianne.marttila@espoo.fi
p. 043 8256 722

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Karatalo | Kotkatie 4, 02620 Espoo | www.karatalo.fi

www.kulttuuriespoo.fi | www.espoo.fi/kulttuuri 
#kulttuuriespoo @kulttuuriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kivenlahden uudistaminen alkaa metroaseman ympäristöstä8.11.2018 10:27Tiedote

Metron läntisen pääteaseman rakentaminen Kivenlahteen käynnistää koko alueen uudistumisen. Ensimmäisenä rakennetaan tulevan metroaseman ympäristö, jonne kaavoitetaan asumisen lisäksi runsaasti liike- ja toimitiloja vahvistamaan jo entuudestaan Kivenlahden monipuolista palvelutarjontaa. Kaupunkisuunnittelulautakunta käsittelee kokouksessaan 14. marraskuuta esitystä kaupunginhallitukselle Kivenlahden metrokeskuksen asemakaavasta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme