Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Karatalo marraskuussa

Jaa

Ami Aspelund Karaklubilla, MarrasTanssit, teatterin juhlaa ja lasten oma näyttely marraskuun monipuolisessa ohjelmistossa!

Kuva: Roni Lehti
Kuva: Roni Lehti

Ami Aspelund Karaklubilla pe 10.11. klo 19!

Marraskuun pimeisiin iltoihin tuo iloa Karaklubin Moninainen - Ami live! -konsertti. Moneen eri musiikkityyliin- ja rooliin taipuvan Amin keikalla kuullaan myös tuoreita levytyskappaleita mm. Carola Häggkvistin esittämä "När löven faller" - "Kun sade laskee maahan", joka on Heimo Hatakan suomennos. Liput alk. 11 € Lippupiste / 12 € ovelta.

Rentoa tanssahtelua on luvassa, kun MarrasTansseissa tanssitaan satavuotiaan Suomen kunniaksi pe 3.11. klo 18.00-19.30. Illan solistina oopperalaulaja, MuM, Krista Pellikka ja säestäjänä muusikko Mikko Helenius. Vapaa pääsy.

Yhteisöteatteri Jäänsärkijät esittää näytelmän Tyttö, joka ei koskaan lakannut leikkimästä Jäänsärkijöiden 20-vuotisesta taipaleesta la 25.11. klo 19.00 (kantaesitys), sekä ti 28.11. ja ti 5.12. klo 19.00. Liput 10/5 € (varaukset ja tiedustelut milja.utunen@gmail.com).

Vuoden viimeisissä Karakuvissa nähdään Kahlekuningas (Suomi 2002) to 16.11. klo 18.30 satavuotiaan Suomen kunniaksi. Elokuva on lämmin ja humoristinen koko perheen elokuva poikien kaveruudesta, unelmista ja elämästä 70-luvun Torniossa. Vapaa pääsy.

Lasten iloksi Karataloon saapuu Piki kavereineen! Piki on lapsille suunnattu näyttely, joka perustuu Katri Kirkkopellon kuvakirjaan PIKI. Kirja ja näyttelyyn liittyvä oheismateriaali sekä työpajat pohtivat kaveruuden teemoja. PIKI on tarina ryhmässä tapahtuvasta kiusaamisesta, itsetunnon vahvistamisesta, tunteista ja ystävyydestä. Avoinna 6.11.-3.12. ma-pe klo 9–17 sekä iltaisin ja viikonloppuisin tapahtumien yhteydessä. Vapaa pääsy.


Paljon alkutalven senioritoimintaa

Yhteislaulut jatkuvat Palvelutalo Hopeakotkassa to 2.11. klo 15.00. Karatalon Senioriaamuissa ma 6.11. klo 9.30-11.30 on Helinä Rautavaara -pienoisnäyttelyyn liittyvä työpaja: Matka maahan, johon olet aina halunnut päästä.

Kulttuurikatsomossa tutustutaan jälleen eri kulttuureihin. Ti 14.11. klo 13.00-16.00 vuorossa on Viro. Oppaina ovat Helena Allahwerdi ja Pirkko Liikanen toimivista senioreista. Ja biljardia pääsee pelaamaan tuttuun tapaan ma-ti klo 9.00-17.00.


Katso tarkemmat tiedot ja koko syyskauden ohjelma Karatalon verkkosivuilta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Marianne Marttila, kulttuurituottaja
Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut
marianne.marttila@espoo.fi
p. 043 8256 722

Kuvat

Kuva: Roni Lehti
Kuva: Roni Lehti
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Karatalo | Kotkatie 4, 02620 Espoo | www.karatalo.fi
www.kulttuuriespoo.fi | www.espoo.fi/kulttuuri
#kulttuuriespoo @kulttuuriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Upeat valoteokset loistavat Espoossa lokakuun viimeisenä viikonloppuna17.10.2018 14:44Tiedote

Espoossa nautitaan jälleen upeasta valotaiteesta, kun Tapiolan keskuksen ympäristöön levittäytyy näyttäviä teoksia lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Taiteilijoiden Alexander Reichsteinin, Timo A. Aallon, Lotta-Pia Kallion, Teemu Salosen ja Jarkko Lievosen teokset tuovat esiin valotaiteen monimuotoisuuden ja erilaiset esitystavat modernissa kaupunkiympäristössä. Mukana myös valokontti, jossa pääsee itse toteuttamaan oman valotaideteoksen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme