Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Karatalo tammikuussa

Jaa

Joensuun kaupunginteatteri vierailee ajankohtaisella esityksellään ja Karakemuissa viihdytään Mutaveijareiden johdolla!

Koirantähdestä pohjoiseen (kuva: Johanna Kokkola Salama Visual)
Koirantähdestä pohjoiseen (kuva: Johanna Kokkola Salama Visual)

Koirantähdestä pohjoiseen la 20.1. klo 14.00

Joensuun kaupunginteatterin Koirantähdestä pohjoiseen la 20.1. klo 14.00 on turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten haastatteluista ja ajankohtaisuudesta syntynyt esitys, joka yhdistää tarinankerrontaa, dokumentaarista materiaalia, visuaalisuutta ja musiikkia kudelmaksi, joka kuljettaa katsojan pakomatkalle halki Euroopan. Liput alk. 11 € + toimitusmaksu Lippupiste /12 € ovelta.

Karakemut su 28.1. klo 12-15

Klo 13.00 Mutaveijarit
Lastenmusiikkiyhtye Mutaveijarit vie kuulijansa mutaisille matkoille ja jännittäville vesireiteille! Liput alk. 4,50 € + toimitusmaksu Lippupiste /5 € ovelta. 

Klo 12.00-15.00 Rytmikäs rapakko -työpaja
Ideoi, suunnittele ja valmista ikioma äänilelu-ötökkä. Materiaalina kivat kierrätysmateriaalit.  Vapaa pääsy. Kahvila avoinna koko tapahtuman ajan.

Mari Terkomaan Äitimaa-näyttely 18.1.-26.2.

Mari Terkomaa saa inspiraationsa luonnosta ja sen voimasta.  Maalauksissa liikutaan esittävän ja abstraktin taiteen välimaastossa. Avoinna ma-pe klo 9-17 sekä tilaisuuksien yhteydessä. Vapaa pääsy.

Senioritoiminta jakuu

Vuoden ensimmäiset Yhteislaulut järjestetään Palvelutalo Hopekotkassa to 25.1. klo 15.00. Karatalon Senioriaamut jatkuvat tuttuun tapaan kerran kuukaudessa ma 8.1. klo 9.30-11.30, jokaisella kerralla esittelyssä eri palveluita. Biljardia pääsee pelaamaan maanantaisin ja tiistaisin klo 9-17 ma 15.1. alkaen.  

Katso koko Karatalon upea kevätkauden ohjelmisto osoitteesta www.karatalo.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:
Marianne Marttila, kulttuurituottaja
Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut
marianne.marttila@espoo.fi
p. 043 8256 722

Kuvat

Koirantähdestä pohjoiseen (kuva: Johanna Kokkola Salama Visual)
Koirantähdestä pohjoiseen (kuva: Johanna Kokkola Salama Visual)
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Upeat valoteokset loistavat Espoossa lokakuun viimeisenä viikonloppuna17.10.2018 14:44Tiedote

Espoossa nautitaan jälleen upeasta valotaiteesta, kun Tapiolan keskuksen ympäristöön levittäytyy näyttäviä teoksia lokakuun viimeisenä viikonloppuna. Taiteilijoiden Alexander Reichsteinin, Timo A. Aallon, Lotta-Pia Kallion, Teemu Salosen ja Jarkko Lievosen teokset tuovat esiin valotaiteen monimuotoisuuden ja erilaiset esitystavat modernissa kaupunkiympäristössä. Mukana myös valokontti, jossa pääsee itse toteuttamaan oman valotaideteoksen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme