Espoon kaupunki - Esbo stad

Karhuniityntien ja sivukatujen rakentaminen alkaa

Jaa

Karhuniityntien, Karhunkuopan ja Karhuniitynkujan korjausrakentaminen alkaa Espoon Karhusuolla. Työt vaikuttavat alueella liikkumiseen. Karhusuon koululle suuntautuva jalankulku ja pyöräliikenne ohjataan kiertoreitille.

Karhuniityntie on alueen pääväylä ja päättyvä katu, muut kadut ovat alueen tonttikatuja. Karhuniityntie rajautuu itäpuoleltaan suojeltuun Karhusuonpuroon.

Rakennushanke koskee katujen sekä jalankulku- ja pyöräväylien sekä niiden vesihuollon rakentamista. Työalueeseen kuuluvat myös risteävien ja liittyvien katujen työt. Karhuniityntien ja Karhuniitynkujan liittymä rakennetaan korotettuna.

Bifrostinkuja ja Karhuniityntien kadun alkupää rakennetaan myöhemmin Nupurintien kiertoliittymän rakennustöiden yhteydessä.

Työt alkavat lokakuun alussa 2017. Karhuniitynkuja valmistuu toukokuussa 2018, muut kadut lokakuussa 2018.

Urakoitsijana on JJ Kaivin ja Kallio Oy.

Liikenteessä poikkeusjärjestelyjä, koululaisille turvallinen kiertoreitti

Karhuniityntiellä katutila on kapea ja liikennemäärät suuria. Työn aikana kadulla on ajoittain vain yksi ajokaista käytössä. Tästä syystä Karhusuon koululle suuntautuva jalankulku ja pyöräliikenne ohjataan ensisijaisesti Nupurintieltä lähtevän polun kautta sekä Karhusillan kautta. Polulle järjestetään tehostettu talvikunnossapito. Katujen valaistus toimii normaalisti rakentamisen aikana. Suositeltavat reitit on merkitty karttaan.

Koululle meneviä autoilijoita pyydetään varaamaan riittävästi aikaa koulukuljetuksia varten sekä noudattamaan työmaan ohjeita.

Yhteyshenkilöt

työmaapäällikkö Mika Taskinen, mika.taskinen@terrawise.fi, puh. 040 733 6696

Espoon kaupunki:

urakan valvoja Miikka Gröndahl, miikka.grondahl@espoo.fi, puh. 046 877 3586
hankepäällikkö Jorma Kohonen, jorma.kohonen@espoo.fi, puh. 050 383 1679
suunnittelusta vastaava projekti-insinööri Päivi Vänttinen, paivi.vanttinen@espoo.fi, puh. 046 877 2241

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

Twitter

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme