Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala varautuu mielenilmaisuun 2. helmikuuta 2018 - Helsingin kaupungin päiväkodit, koulut, iltapäivätoiminta ja oppilaitokset toimivat pe 2. helmikuuta

Jaa

Perjantaina 2. helmikuuta Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen päiväkodit, perhepäivähoito (poislukien ruotsinkielinen ryhmäperhepäiväkoti Lyckostugan), leikkipuistot, koulut, perusopetuksen iltapäivätoiminta, oppilaitokset, Helsingin työväenopisto ja Helsingfors arbis ovat auki ja toimivat. Ruokailu- ja erityiskuljetuspalvelu toimivat, mutta ruokailupalvelun valikoimassa saattaa olla pieniä muutoksia. Ryhmäperhepäiväkoti Luckostugan lapsille  järjestetään hoito myös perjantaille ja ko. ryhmäperhepäivähoito on yhteydessä perheisiin.

 

Yhteyshenkilöt

Liisa Pohjolainen, toimialajohtaja, puh. 09 310 86200, liisa.pohjolainen@hel.fi
Tiina Harju-Kukkula, vs. hallintojohtaja, puh. 09 310 33939, tiina.harju-kukkula@hel.fi
Nina Fabricius, chef för småbarnspedagogiken, puh. 09 310 44803, nina.fabricius@hel.fi
Erja Suokas, varhaiskasvatuksen ruokapalveluvastaava, puh. 050 3458164, erja.suokas@hel.fi
Airi Rintamäki, perusopetuksen, lukioiden ja oppilaitosten ruokapalvelupäällikkö, puh. 050 5015229, airi.rintamaki@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä #HelsinkiOppii ja #LastenHelsinki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Helsinki Education Week valtaa pääkaupungin marraskuussa – mukana yli 100 tapahtumaa16.10.2018 13:00Tiedote

Kaikkien aikojen ensimmäinen Helsinki Education Week järjestetään 5.–9.11. Tapahtumakokonaisuus tekee näkyväksi helsinkiläisissä päiväkodeissa, kouluissa ja oppilaitoksissa tehtävää työtä. Viikon aikana eri puolilla Helsinkiä järjestetään yli 100 oppimiseen liittyvää tapahtumaa. Suuri osa ohjelmasta järjestetään yhdessä kansainvälisten oppimisen asiantuntijoiden ja kehittäjien kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme