Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala varautuu mielenilmaisuun 2. helmikuuta 2018

Jaa

Mielenilmaisu saattaa vaikuttaa toimialan palveluihin eli päiväkotien, perhepäivähoidon, leikkipuistojen, perusopetuksen, aamu- ja iltapäivätoiminnan, lukiokoulutuksen, ammatillisen koulutuksen, Helsingin työväenopiston ja Helsingfors arbiksen toimintaan. Toimiala kartoittaa tilannetta edellä mainituissa palveluissa ja tiedottaa tiistaina 30.tammikuuta palveluiden saatavuudesta. Ajankohtaista tietoa löytyy kasvatuksen ja koulutuksen verkkosivuilta hel.fi/kasvatusjakoulutus.

Yhteyshenkilöt

Liisa Pohjolainen, kasvatus ja koulutus, toimialajohtaja, puh. 09 310 86200, liisa.pohjolainen@hel.fi

Tiina Harju-Kukkula, Helsingin kasvatus ja koulutus, vs.hallintojohtaja, puh. 09 310 33939, tiina.harju-kukkula@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä #HelsinkiOppii ja #LastenHelsinki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme