Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Kasvava Helsinki tarvitsee opettajia – avoinna yli 300 vakinaista virkaa

Jaa

Haku Helsingin kaupungin peruskoulujen ja lukioiden vakinaisiin opettajan virkoihin on meneillään. Avoinna on yli 300 virkaa, joista 42 ruotsinkielisissä kouluissa. Hakuaika päättyy 29. tammikuuta. Työt alkavat elokuussa. Lasten ja nuorten määrä Helsingissä kasvaa tuntuvasti. Opettajia tarvitaan sekä uusin tehtäviin että eläkkeelle jäävien tilalle.

Suomenkielisissä peruskouluissa on avoinna 260 virkaa ja ruotsinkielisissä 40. Suomenkielisissä lukioissa on avoinna 11 virkaa ja ruotsinkielisissä 2. Helsingin kaupungin peruskouluissa ja lukioissa työskentelee kaikkiaan noin 4 900 opettajaa.

Avoimet virat löytyvät osoitteesta www.helsinkirekry.fi, jota kautta niihin voi myös hakea. 

Kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla
paljon hyviä työpaikkoja

Helsingin kasvatuksen ja koulutuksen toimialalle tarvitaan jatkuvasti osaajia: lastentarhaopettajia, lastenhoitajia, luokanopettajia, erityisopettajia, ammatillisten aineiden opettajia, ynnä muita. Avoinna on sekä vakinaisia että määräaikaisia tehtäviä.

Työpaikkoja avautuu haettavaksi usein, onhan Helsinki Suomen suurin työnantaja ja sen kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla työskentelee 13 000 henkilöä. Henkilöstön tarvetta lisää se, että palvelujen käyttäjien määrä Helsingissä kasvaa tuntuvasti jo lähiaikoina: vuonna 2018 helsinkiläisten 1–15-vuotiaiden lasten ja nuorten määrän arvioidaan kasvavan peräti noin 1 700:lla.

Tutustu työpaikkoihin Educa-messuilla

Kasvatuksen ja koulutuksen toimialan työpaikkoihin voi tutustua Educa-messuilla 26.–27.1.2018. Tervetuloa osastolle 6P60.

Tietoa kasvatuksen ja koulutuksen työpaikoista

Katso video youtubessa

Kaikki kaupungin työpaikat osoitteessa www.helsinkirekry.fi 

Lisätiedot:

Henkilöstösuunnittelija Auli Hyvämäki, auli.hyvamaki@hel.fi,  puh. 09 310 86372

Henkilöstösuunnittelija Virve Kemppi, virve.kemppi@hel.fi, puh. 09 310 86293

Työvoimasuunnittelija Riikka Heloma, riikka.heloma@hel.fi, puh. 09 310 42704

Personalplanerare Tanja Mellin, tanja.mellin@hel.fi, tel. 09 310 86222

Yhteyshenkilöt

Mediaa palvelevat

viestintäpäällikkö Essi Eranka
puh. 09 310 74342, 040 568 1369, essi.eranka@hel.fi

tiedottaja Raili Tanhuanpää
puh. 09 310 86239, 050 5901223, raili.tanhuanpaa@hel.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala
00510 Helsinki

09 310 44986https://www.hel.fi/kasvatuksen-ja-koulutuksen-toimiala/fi

Kasvatuksen ja koulutuksen toimiala huolehtii Helsingin kaupungin varhaiskasvatuksesta, esiopetuksesta, perusopetuksesta ja lukiokoulutuksesta, suomenkielisestä ammatillisesta koulutuksesta sekä vapaasta sivistystyöstä. Toimialaan kuuluu neljä palvelukokonaisuutta: varhaiskasvatus ja esiopetus, perusopetus, lukio- ja ammatillinen koulutus ja vapaa sivistystyö, ruotsinkieliset palvelut sekä hallinto. Seuraa meitä #HelsinkiOppii ja #LastenHelsinki.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kasvatuksen ja koulutuksen toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme