Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Kasvava puu sitoo hiiltä - tule hakemaan omasi!

Jaa

MTK ja metsänhoitoyhdistykset jakavat kuusentaimia maanantaina 4.9. klo 11.30-14.30 Helsingissä Fabianinkadun ja Pohjoisesplanadin kulmassa.

Metsänomistajat istuttavat joka vuosi noin 100 miljoonaa puuntainta ja yhteensä Suomessa istutetaan vuosittain noin 170 miljoonaa puuta. Jokainen puu sitoo kasvaessaan hiilidioksidia ja torjuu osaltaan ilmastonmuutosta. Kun puusta valmistetaan pitkäikäisiä tuotteita, hiiltä sitoutuu niihin vuosikymmeniksi.

Taimia jakamalla haluamme antaa kaikille mahdollisuuden osallistua omalta osaltaan ilmastonmuutoksen torjuntaan. Metsien käyttö ja hoito ovat ratkaisu, eivät ongelma.

Paikalla myös taimia tuottavan FinForelian edustaja kertomassa taimista.

Taimia jaetaan samanaikaisesti Helsingin Pörssisalissa järjestettävän Kasvava puu sitoo hiiltä -seminaarin kanssa. Lisätietoa seminaarista: https://www.mtk.fi/ajankohtaista/tiedotteet/tiedotteet_2017/elokuu/fi_FI/metsaseminaari/ 

Yhteyshenkilöt

MTK:n metsäjohtaja Juha Hakkarainen puh. 0400 870 867
Taimien jaosta vastaavaTuija Rantalainen puh. 040 840 0850

Tietoja julkaisijasta

Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry
Simonkatu 6
00100 HELSINKI

020 4131http://www.mtk.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maa- ja Metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme