Kasvu Open

Kasvu Open: Kasvupoluilla sparrattujen yritysten TOP 60 on valittu

Jaa

Vuonna 2021 Kasvu Openin Kasvupoluilla sparrattiin yli 200 kasvuyrityksen liiketoimintaa ja kasvun haasteita.

Kasvu Open toteutti tänä vuonna 15 Kasvupolkua*. Jokaisen Kasvupolun tuomaristo valitsi  Kasvupolun kaksi lupaavinta yritystä sparrattujen yritysten joukosta. Nämä yritykset (yhteensä 30) jatkavat Kasvu Openin TOP 60 -joukkoon. 

 Täydensimme Kasvupolku®-tuomaristojen valitsemien yritysten joukkoa 30 yrityksellä. Nämä yritykset ovat myös Kasvupoluilla sparrattuja yrityksiä, jotka nostetaan TOP 60 -joukkoon heitä sparranneiden asiantuntijoiden kirjallisten ja numeraalisten palautteiden perusteella. Lisäksi valinnoissa tarkasteltiin yritysten kehittämisintoa, kasvuhalua ja kansainvälistymispotentiaalia, sanoo Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä.

Katso TOP 60 -yritykset (pdf)

VUODEN KASVUYRITYKSET VALITSEE VALTAKUNNALLINEN TUOMARISTO

Kasvu Openiin haki tänä vuonna 529 kasvuyritystä, joista 219 valittiin mukaan maksuttomaan Kasvupolku®-sparraukseen. Näiden 219 kasvuyrityksen joukosta valitut TOP 60 -yritykset jatkavat kolmanteen sparrauspäivään – ja sieltä mahdollisesti TOP 10 -joukkoon. 

TOP 10 -yritykset valitsee Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo. TOP 10 -yritykset kisaavat Kasvu Openin Vuoden kasvuyritys -tittelistä. Valtakunnalliseen tuomaristoon kuuluvat:

  • Lennu Keinänen, sarjayrittäjä ja sijoittaja (tuomariston puheenjohtaja)
  • Anssi Lehikoinen, Enfo Oyj, Rocsole Oy ja VRT Finland Oy 
  • Jaakko Salminen, Grannenfelt Finance Oy, enkelisijoittaja ja neuvonantaja
  • Juho Risku, Butterfly Ventures Oy
  • Unna Lehtipuu, Framilla Finland
  • Vera Backström, Detection Technology, Fingertip ja Antti Ahlström Perilliset

Yritysten arviointikriteerit ovat: markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Samat kriteerit ovat käytössä sekä Kasvu Openin Kasvupolku® -tuomaristoilla sekä Kasvu Openin valtakunnallisella tuomaristolla

Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo valitsee vuoden kasvuyritykset sarjoissa pieni ja keskisuuri. Lisäksi valtakunnallisella tuomaristolla on mahdollisuus yhteen kunniamainintaan. Vuoden kasvuyritykset valitaan kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalissa 27.-28.10.2021.

LISÄTIEDOT

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi

Kasvu Openin kuva- ja materiaalipankkiin pääset tästä.

* Kasvupolku® on alueellinen tai toimialakohtainen kahden tapahtumapäivän kokonaisuus. Tapahtumapäivissä yrittäjä saa sparrausta, jonka tavoite on liiketoiminnan kehittäminen ja kasvu. Liiketoiminnan kehittämisen teemat eli aiheet, joista yritys saa sparrausta, määrittelee kasvuyrittäjä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Kasvu Open
Kasvu Open
Kauppakatu 39
40100 Jyväskylä

050 304 6794http://www.kasvuopen.fi

Kasvu Open on kasvuyritysten sparraaja. Tarjoamme monipuolisesti palveluja yrittäjille, joilla on kiikarissa liiketoiminnan kasvattaminen.

Vuonna 2018 Kasvu Openille myönnettiin Tasavallan presidentin kansainvälistymispalkinto sekä European Enterprise Promotion Award, joka on Euroopan komission jakama tunnustus menestyksekkäimmille yritystoiminnan ja yrittäjyyden edistäjille.

Kasvu Openin valtakunnalliset kumppanit ovat: Nordea, Business Jyväskylä, DNA, Keski-Suomen Liitto, KPMG, Varma, AWS, Kauppakamari ja Technopolis.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme