Lapin ELY-keskus

Kasvuun kansainvälisillä markkinoilla -valmennusohjelma Lapin pk-yrityksille

Jaa

Kaipaako yrityksesi uusia kasvumahdollisuuksia? ELY-keskuksen tarjoama valmennus pk-yritysten johdolle ja avainhenkilöille käynnistyy 22.9.2021. Tutustu ohjelmaan ja hae mukaan viimeistään 15.9.2021.

ELY-keskus on toteuttanut lukuisia pk-yritysten johdolle ja avainhenkilöille suunnattuja koulutuksia jo yli kymmenen vuoden ajan. "Valmennuksista saatu palaute on ollut erinomaista. Nyt järjestettävä koulutus on räätälöity erityisesti sellaisille yrityksille, joilla on halua kasvattaa liiketoimintaansa kansainvälisille markkinoille", kertoo yrityskehitysasiantuntija Jari Uusinarkaus.

Hakeudu koulutukseen pian, sillä paikkoja on rajatusti. ELY-keskus maksaa koulutuksen kustannuksista 70 %. Tutustu sisältöön tarkemmin linkin kautta.

Valmennusohjelman parhaat hyödyt:

  • Luot kansainvälistymisstrategian, joka mahdollistaa kasvun uusille markkinoille
  • Saat työkaluja strategian toteuttamiseen ja kasvun johtamiseen käytännössä
  • Virität yrityksesi liiketoiminnan ja johtamisen kansainväliselle tasolle
  • Opit käytännön esimerkeistä miten kansainvälistyminen kannattaa toteuttaa
  • Verkostoidut rahoittajien, asiantuntijoiden ja toisten kasvuyrittäjien kanssa

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Yrityskehitysasiantuntija Jari Uusinarkaus

puh. +358 295 037 141
sähköposti: etunimi.sukunimi@ely-keskus.fi

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Lapin ELY-keskus
Lapin ELY-keskus
Rovaniemi: Hallituskatu 3 B (valtion virastotalo)
Kemi: Valtakatu 28

0295 037 000http://www.ely-keskus.fi/lappi

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Lapin ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme