Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Katajanokalla alkaa laaja katutyö 29. toukokuuta

Jaa
Urakassa uudistetaan valaistus-, sähkö-, raitiotie- sekä televerkkoa. Valaistus uusitaan LED-valaisimiksi koko urakka-alueella. Työ vaikuttaa liikenteeseen ja pysäköintiin useilla kaduilla. Työn arvioidaan valmistuvan vuoden loppuun mennessä.
Työalue
Työalue

Urakan aikana raitiolinja 4:n liikennöintiin Merikasarmintiellä tulee kolme viikon mittaista katkosta. Ne ovat 19. kesäkuuta alkavalla viikolla (vko 25), 10. heinäkuuta alkavalla viikolla (vko 28) sekä 7. elokuuta alkavalla viikolla (vko 32). Raitioliikenteen reittimuutoksista tiedottaa tarkemmin HSL.

Töillä on vaikutusta myös moottoriajoneuvo-, jalankulku- sekä pyöräliikenteeseen alueella, mutta ennen kaikkea pysäköintiin. Pysäköintipaikkoja poistuu käytöstä kultakin urakka-alueen kadulta silloin, kun siellä tehdään kaivu- tai viimeistelytöitä. Ne pysäköintipaikat, joita ei ole töiden vuoksi välttämätöntä pitää poissa käytöstä, avataan pysäköinnille arki-illoiksi ja viikonlopuiksi.

Työn sujuvan etenemisen kannalta on tärkeää, että siirtokehotuskylttejä noudatetaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rakennuttaja

Christian Hovilainen
projektinjohtaja, kaupunkitekniset urakat
kaupunkiympäristön toimiala
p. 09 3103 9550
christian.hovilainen@hel.fi

Urakoitsija

Markus Kortesalmi
maanrakentamisen työnjohtaja
Eltel Networks Oy
puh. 0403113192
markus.kortesalmi@eltelnetworks.com

Kuvat

Työalue
Työalue
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme