Ylemmät Toimihenkilöt YTN

Katariina Styrman YTN:n järjestöpäälliköksi

Jaa

Ylemmät Toimihenkilöt YTN:n järjestöpäällikkönä aloittaa Katariina Styrman 16.12.2019. Styrman on työskennellyt aiemmin muun muassa Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan pääsihteerinä ja sittemmin nykyisessä toimessaan Suomen Saunaseuran toiminnanjohtajana.

- Olemme iloisia saadessamme Katariinan organisaatioomme, sanoo puheenjohtaja Teemu Hankamäki. - Uskomme hänen tuovan järjestötyön ammattilaisena tehoa operatiiviseen työhömme ja hallinnon linjausten toteuttamiseen sekä innostamaan toimistomme henkilöstöä, Hankamäki jatkaa.

- Olen todella innoissani päästessäni osaksi YTN-yhteisöä ja kehittämään toimintaa yhdessä koko organisaation kanssa. On motivoivaa työskennellä järjestössä, joka ajaa työelämän oikeudenmukaisuutta ja jäsenistönsä parasta laajasti, sanoo Katariina Styrman.

Järjestöpäällikön tehtävä on uusi ja se on osa YTN:n toiminnan kehittämistä sekä toimiston päivittäisen työn vahvistamista.

Lisätietoja:    

Katariina Styrman, järjestöpäällikkö (16.12. alkaen)
puh. 050 594 8657

Teemu Hankamäki, puheenjohtaja
puh. 040 709 6681

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Ylemmät Toimihenkilöt YTN
Ratavartijankatu 2
00520 Helsinki

0207 699 840http://www.ytn.fi/

Ylemmät toimihenkilöt YTN on Akavan yksityisen sektorin neuvottelujärjestö. Vastaamme Akavan kentässä ylempien toimihenkilöiden sopimustoiminnasta teollisuudessa sekä liike- ja palvelualoilla. YTN:n jäseninä on 22 akavalaista liittoa, joiden kautta edustamme 170 000 asiantuntijaa ja esimiestä eri toimialoilla.

 

 

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ylemmät Toimihenkilöt YTN

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme