Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra ÖsterbottenEtelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra Österbotten

Katri Lehto on valittu Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston johtajaksi

Jaa

Sosionomi YAMK Katri Lehto on valittu Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston johtajaksi 1.1.2021 alkavaksi viisivuotiskaudeksi. Tehtävä kiinnosti yhteensä 17 hakijaa, joista haastatteluun kutsuttiin kuusi.

Katri Lehto on toiminut 1.4.2016 lähtien Etelä-Pohjanmaa TE-toimiston palvelujohtajana. Hänen tehtäviinsä on kuulunut muun muassa vastuu henkilöasiakkaille suunnatun palvelun organisoinnista ja kehittämisestä sekä resurssien käytöstä. Lisäksi hän on vastannut TE-toimiston verkostoyhteistyöstä sekä asiakaskokemuksen kehittämistyöstä koko toimistossa ja verkostojen yhteiskehittämistyöstä henkilöasiakaspalveluihin liittyen. Katri Lehto on työskennellyt myös TE-toimiston palveluesimiehenä noin 3 vuoden ajan sekä noin 9,5 vuoden ajan toimialapäällikön tehtävissä työ- ja elinkeinotoimistossa.

Johtajan valinnassa arvioitiin muun muassa perehtyneisyyttä työ- ja elinkeinopolitiikkaan, strategista näkemystä alueen työmarkkinoiden vaikuttavuuden parantamisesta, työmarkkinoiden kohtaantoa edistävästä kumppanuusyhteistyöstä ja TE-toimiston kehittämisestä. Tärkeää johtajalle ovat myös henkilöstöjohtamistaidot sekä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot. Lisäksi johtajalta odotetaan kykyä muutoksen johtamiseen.

TE-toimiston johtaja vastaa työ- ja elinkeinohallinnon palveluiden tuloksellisuudesta ja TE- toimiston johtamisesta alueen elinkeinojen ja työmarkkinoiden muutosten mukaisesti. Johtaja vastaa myös sidosryhmäyhteistyöstä sekä resurssien kohdentamisesta kustannustehokkaasti ja asiakaslähtöisesti toiminnan tuloksellisuutta edistävällä tavalla.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra Österbotten
Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra Österbotten
Päätoimipaikka Seinäjoki: Alvar Aallon katu 8, PL 156
Vaasa: Wolffintie 35 | Kokkola: Pitkänsillankatu 15

0295 027 500http://www.ely-keskus.fi/etela-pohjanmaa

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus on monialainen, alueellinen toimija. Haluamme edistää alueemme elinvoimaa, kestävää kasvua ja hyvää tulevaisuutta sekä hyvinvointia ja sisäistä turvallisuutta. Hoidamme elinkeinoihin, ympäristöön ja liikenteeseen liittyviä tehtäviä asiakkaidemme eli ihmisten, yritysten ja yhteisöjen hyväksi. Teemme työtämme Etelä-Pohjanmaan lisäksi Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueilla ympäristö- ja liikenneasioissa.

ELY-keskusten valtakunnallisia tiedotteita voit lukea täältä: ELY-keskukset

NTM-centralen i Södra Österbotten är en branschövergripande, regional aktör. Vi vill främja livskraft, hållbar tillväxt, en god framtid samt välstånd och intern säkerhet i regionen. Vi sköter uppgifter i anslutning till näringslivet, miljön och trafiken för våra kunders, dvs. människors, företags och sammanslutningars bästa. Vi är verksamma utöver i Södra Österbotten även i Österbotten och Mellersta Österbotten i fråga om miljö- och trafikfrågor.

NTM-centralernas riksomfattande pressmeddelanden kan du läsa här: NTM-centralerna

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus | NTM-centralen i Södra Österbotten

Valtatien 18 rakentaminen Pelmaan liittymässä, Seinäjoki21.10.2020 09:26:47 EESTTiedote

Työt Pelmaan risteyksessä ovat edenneet aikataulun mukaisesti. Viikon 44 alussa valtatien 18 liikenne käännetään uudelle rakennetulle linjaukselle. Arvioitu ajankohta on 25. ja 26.10.2020 välinen ilta/yö. Ajankohta voi muuttua, mikäli sääolosuhteet eivät ole suotuisat. Samalla myös valtateiden 18 ja 16 risteys muuttuu uuteen rakennettuun paikkaansa. Työkoneita kulkee edelleen liikennöidyillä väylillä ja alueella on alennettu nopeusrajoitus. Työt kohteessa jatkuvat aina marraskuun 2020 loppuun saakka, jolloin urakka on valmis.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme