Nordic Waterproofing Suomi

Kattorakennustoimiala odottaa kasvua

Jaa

Nordic Waterproofing Oy toteutti touko-kesäkuussa 2017 markkinakartoituksen, jonka tavoitteena oli kartoittaa kattorakentamisen ja –huollon tulevaisuuden näkymiä sekä alan yhtiöiden / tuotemerkkien brändien tunnettuutta ja mielikuvia. Vastaajilta kysyttiin arviota kattorakentamisen ja kattohuollon toimialan kehityksestä sekä omien hankintojen kehityksestä seuraavan kahden vuoden aikana. Tutkimukseen osallistui yhteensä 900 alan ammattilaisten ja kuluttajien edustajaa, toteutuksesta vastasi Innolink Research Oy.

* Kerabitia tuntemattomien vastaajien arviot poistettu sanapilvestä.
* Kerabitia tuntemattomien vastaajien arviot poistettu sanapilvestä.

Toimialan ja hankintojen kehitys

Ammattilaisia edustavilta vastaajilta kysyttiin arviota kattorakentamisen ja kattohuollon toimialan kehityksestä sekä omien hankintojen kehityksestä seuraavan kahden vuoden aikana. Yhteensä 25 % vastaajista arvioi toimialan kasvavan, kun supistumiseen uskoi ainoastaan 1 % vastaajista. Alan hankintojen kasvuun uskoo yhteensä 15 % vastaajista, ja supistumiseen 6 % vastaajista.

Toimialan vahvimmat brändit

Kattorakentamisen ja kattohuollon brändien tunnettuus on keskimäärin vähäisempää kuluttajien kuin alan ammattilaisten keskuudessa. Myös mielikuvat eri brändeistä ovat kuluttajilla puutteellisempia kuin ammattilaisilla. Kaiken kaikkiaan vain muutamalla brändillä tunnettuus on sitä luokkaa, että sitä voi sanoa hyväksi. Nordic Waterproofingin kaikki tuote- ja palvelubrändit olivat mukana tutkimuksessa. Tunnetuimmaksi niistä nousi tuotebrändi Kerabit.

Kerabitin tuotemielikuvat

Kerabitin tuntevien tuotemielikuva tuotteista on positiivinen - vastaajien mielikuvissa Kerabit arvioidaan laadukkaaksi, kotimaiseksi ja kestäväksi tuotemerkiksi.

"Suuret kiitokset kaikille tutkimukseen vastanneille. Tutkimustulos auttaa meitä tulevaisuutemme suunnittelussa ja ohjaa brändiemme kehitystyössä. Positiiviset markkinanäkymät luovat meille uskoa tulevaan ja kilpailijat kirittävät työskentelemään entistäkin kovemmin."

Esa Mäki
toimitusjohtaja
Nordic Waterproofing Oy

Yhteyshenkilöt

Kuvat

* Kerabitia tuntemattomien vastaajien arviot poistettu sanapilvestä.
* Kerabitia tuntemattomien vastaajien arviot poistettu sanapilvestä.
Lataa
Hankinnat
Hankinnat
Lataa
Toimialan kehitys
Toimialan kehitys
Lataa

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Nordic Waterproofing Suomi
Nordic Waterproofing Suomi
Rälssitie 6
01510 VANTAA

http://www.nordicwaterproofing.com

Nordic Waterproofing Oy on osa Nordic Waterproofing Groupia, joka on yksi Pohjois-Euroopan vedeneristysmarkkinoiden johtavista toimittajista. Konserni on listattu Tukholman Nasdaqin Mid Cap -segmentissä kaupankäyntitunnuksella NWG.

Suomessa yhtiö toimittaa korkealaatuisia katto- ja vedeneristystuotteita tuotemerkeillä Kerabit, Mataki ja Trebolit sekä kattourakointi- ja huoltopalveluita tuotemerkeillä KerabitPro, AL-Katot ja LA Kattohuolto. Myös laadukkaita lattiapinnoitteita urakoiva SPT-Painting on osa Nordic Waterproofing -konsernia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Nordic Waterproofing Suomi

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme